Tatil & Seyahat Yılbaşı programınız nedir? Sexykarim01_line Takip Et Xper 1 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yilbasi yaklasiyo aklinizda var mı bir plan bir eglence Güncellemeler+1 yıl Güncell Yılbaşı programınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Henüz hiç bir şey belli değil. Hâlâ plan yapıp siliyorum, tam rayına oturması için sanırım son haftaya kadar beklemek gerekecek. 🤔 2 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Yurt dışı planı var şimdilik ama bakıcam duruma göre 0 0 Yorumla
İbrahimDvn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Tombala filan oynarız heralde evde ailemle filan kxsöjdösjdföejdw 0 0 Yorumla
gizemlivanillya Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bu yılbaşında kendimi ödüllendirmek istiyorum ya konser’e gideceğim ya da uludağ’a... henüz kararsızım ☺️ 0 0 Yorumla
Tarçın4 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kadıköyün ücra köşelerindeki boktan çakma publar bile 33cc birayı 40 liradan satarsa sanırım evde geçireceğim :/ 0 0 Yorumla
Beyazşarap_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evde yemeğimi yiyip, kuruyemişimle televizyonun karşısına geçeceğim. Programım bu. 0 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Namaz kılıp Kuranı Kerim okuyup yatıp uyumak 1 0 Yorumla
Lady-Morgana Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Erkek kankama gidecem 0 1 Yorumla Sexykarim01_line +1 yıl Git bencede ☺️ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evdeyim hshshhs 0 0 Yorumla
moondsd Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl uyumak 0 1 Yorumla Sexykarim01_line +1 yıl Hadi ya 😔 bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Henüz hiç bir şey belli değil. Hâlâ plan yapıp siliyorum, tam rayına oturması için sanırım son haftaya kadar beklemek gerekecek. 🤔
Evde telefondan oyun oynamak.😃
Yurt dışı planı var şimdilik ama bakıcam duruma göre
Tombala filan oynarız heralde evde ailemle filan kxsöjdösjdföejdw
Bu yılbaşında kendimi ödüllendirmek istiyorum ya konser’e gideceğim ya da uludağ’a... henüz kararsızım ☺️
Kadıköyün ücra köşelerindeki boktan çakma publar bile 33cc birayı 40 liradan satarsa sanırım evde geçireceğim :/
Evde yemeğimi yiyip, kuruyemişimle televizyonun karşısına geçeceğim. Programım bu.
Namaz kılıp Kuranı Kerim okuyup yatıp uyumak
Şuanlık bir plan yok sanırım olmuycakta
Henüz bir program yapamadım
Bol film izlemeli bir gün geciririm.
Erkek kankama gidecem
Git bencede ☺️
Evdeyim hshshhs
Yok😒
Yok dostum
uyumak
Hadi ya 😔 bak
Aman evde partiledik