Elemanları görüyorum hep bir garibanlık hep bir pasif tavırlar. Çevremde tutmam zaten bu tip insanları. Velakin salgın mıdır nedir bu lavukların sayısı artıyor herhalde. Demem o ki erkekler nerdeyse kız gibi davranıyorlar. Benden yaşca büyük kişilerle de konuşuyorum gayet aklılları başında (yaşın verdiği olgunluktan bahsetmiyorum). Bazen diyorum ülkede savaş olsa bunlara mı kaldık.
Çünkü niye kızlara yarayacaklar ya 3-1 kız bunları aa ne kadar efendi erkek ne kadar modern erkek diyecek ya onlara yalakalık yapmak için öyle davranıyorlar, geçen gün discord grubunda bir tanesi depremle ilgili konuşulurken devamlı olarak depremden bahsediyorlardı ben de hani kendimizi kötü hissetmeyelim konuyu değiştirelim diye birkaç defa böyle tepki gösterince bana kızdılar.
Sonra Bu akıllı arkadaş hani kızları güzel görünecek ya böyle kızlar ne kadar duyarlı bir erkek ne kadar anlayışlı bir erkek kadınların psikolojisinden anlıyor diyecek ya bunları yer almak için bana gelmiş, grubun ortasında insanların içinde, dayı diyorsan korkuyor musun yoksa korktun mu şok'ta mısın panikte misin diyor, Ben de o sıra Tamam iyi geceler dedim çıkıyordum baktım arıyorum yazınca ben de hayırdır dedim neden korkacağım sen ne demek istiyorsun falan filan dedim sonra konu kendi aramızda konuşmaya geldi.
Ben de kendisine açık açık söyledim y***** y***** konuşuyorsun dedim kızları yaralamak için dedim tribünleri oynuyorsun dedim Yok işte Ben Allah'tan korkarım ben Allah yolunda olmak istiyorum bilmem ne yapmak istiyorum lan dedim madem öyle Allah yolunda olmak istiyorsan çıkıp gidersin buradan karıyla kızla muhatap olmazsın dedim gelmişsin orada beni ezmeye çalışıyorsun dedim şaka yaptım bilmem ne yaptım sonra ikimiz de birbirimizi hadi uzat diyerek engelledik. Yani biz erkek milleti bir kadınım affedersin gözüne gireceğiz diye verecek diye şekilden şekile giriyoruz karaktersizler ne bekliyorsun ki...
Olayı savaşa nasıl bağladın kardeşim. :D Sana bir anımı anlatayım. Doğuda askerlik yaptım. Çok erkeksi davranmaya eğilim gösteren rütbeli ve erler gördüm. Fakat iş ya da bir icraat olduğunda başarı göstermeleri namümkündü. Görev adamı değillerdi. Ben ise daha alelade takılan şöyle davranayım böyle davranayım modunda birisi değildim. Fakat bir iş olduğunda en iyi şekilde yerine getirirdim. Ki bu sebeple hem çavuşluk hem erken teskere vermişlerdi. Tabii olay böyle olsa dahi rütbelilerin saçmalıklarını görmeye başladım. O erkeksi davranma eğilimleri saçma sapan hareketlerine sebep oldu. Bende başlarım la size diyerek işleri saldım. Hatta bir gün komutanla tartıştım olay epey büyüdü. Ben böyle adamların "içine s..." sen anla. Yani savaş olsa tamam koşa koşa giderler. Fakat görevi başarılı ifa edemezler. Bu bir tecrübem.
+ Bunu yazma sebebim. Bir cesaret göstermeyen kesim var. İki cesaret gösterip saçma sapan iş yapan kesim var. Üçüncü ise sistemin otomatik olarak elediği bir kesim var. Ki bu üçüncü kesim aslında işi yapacak adamlardır. Türkiye'de fark ettiğim ne kadar boş adam varsa güç verilmiş. Aslanı kediye boğdurmuşlar.
Erkek gibi davranan erkekler hiçbir zaman çok değildi zaten. Erkek gibi davranmak kolay değil çünkü. Ama bir kadın gibi davranmak yani edilgen, çocuksu davranışları göstermek veya taklit etmek daha kolay. Ayrıca senin bir erkek olarak öyle erkekleri rakiplerin azalıyor diye sevinmen lazım. Bye
Bro nasıl sevineyim. Konu ben değilim ki onlara ben üzülüyorum. Herife diyorum bak kız mı yok diye ağlıyor salya sümük bir tanesine diyorum götü göbeği salmışsın gel antrenman atalım yok diyor yaptığı tek şey Instagram aq