Güncellemeler
+1 yıl
Sabahtan beri tehdit yagdirio yok abine soylerim numarasi var bnde filan halbuki yok mesaj atarim diyo napicam
Güncellemeler
+1 yıl
Laftan anlamio iftira atarim diyo abine soylerim babana bilmem ne diyo git anlat diyom yazma diyorum hala yazio ruh hastasi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O kadar eski eş tarafından katledilen kadın var, lütfen sen de ilerleyen zamanda aynı sona uğramamak için kendini sağlama al.. Seni de kaybetmeyelim.. Lanet olsun hepsine ya..
Korkuom abi
Korkarsan daha da beter olacak kork tabii aklını kullanarak ve korktuğunu belli etmeden kork.. Kendini sağlama alacak şeyler yap..
Napim mesela
Adam ruh hastasi surekli engelledigim halde yazio abinin babanin bilmesi lazim filan diyo abime istagramdan yazmis gorurse Dover beni
Ona inanir evinize gitcem diyo
Geldide kac defa kurtilamiom bundan
Git en yakın karakola bizzat en yetkili ile konuş yoksa yerinde bekle gelene kadar derdini iyice anlat.. İlk tedbir polislerden sonra da çevrende tanıdığın kişilerle konuş derdini anlat iyice.. İki yönden çözümler olacaktır çokça..
Polise kac defa gittim oda gitti nediyosa artik uzaklastirma verilmedi kendisine napicam ailemi huzursuz ediyo sen benimle evlendin beni ailemden ettin senin yuzunden ayri eve ciktim esya aldim beni pic gibi ortada koydun nedenini diceksin diyo evliyken õzgurlugumu kisitladi ailemle girusturmedi argo konusuyodu bu yuzden bosandim bana diyoki sende ailenden ol seni atsinlar sokaga diyo
Bedelini oduceksin yok oyle dava diyo serefsiz diyo
Neler neler musait bizamanda gene kapiniza gelicem diyo
😭😭😭😭😭
😔😔😔😔😔😔😔kac gundur yemek yemiom
Uyku iyumuyom
o zaman şehrindeki en yetkili emniyet müdürüyle, valiyle, kaymakamla konuşacaksın ama derdini üzerine katarak anlatacaksın üreteceksin ağzın laf yapacak..
Mesajlari duruo gosteririm ana Ailem bilmesin istiyom
Onu da söylersin ailen işler iyice boka sarmazsa bilmez ama sararsa bilsin de zaten
Savcılığa gidip şikayet dilekçesi verdin mi hiç bişey yapamaz
Daha vermedim abime istagramdan yazmis arka davet olarak gonderildi seklinde abim okursa inanir ona
Huzur kalmadi
Boş ver kim kime inanırsa inansın rahatsız ediyorsa savcılığa git herşeyi oldugu gibi anlat
Abim de takintili biri evden atar eski esiminde amaci o bende onun yanina birakmam
Zor durumdasın anlıyorum yinede ezdirme kendini kimseye sıkışırsan ğit dilek ce ver anlıyorum
Verdim dilekce
Ilgilenmioar
Onlar ilğileniyor senin haberin olmuyor bir kaç kez ver herşeyi tek tek yaz ona uyarı verip ifadeye alırlar merak etme her yaptıgı hareketi bildirmen lazım devam ederse para cezası sonra hapis cezası alır
Ailem nolcak bilmesinler istiom
Doverler beni abim filan
Kimsenin haberi olmaz zaten sen söylemezsen korkma bu işleri bilen biri yim
Korkuom abi
Durmicak bu
Eski esim soyler beni niye verdiniz bilmem ne
Korkacak bişey yok bence ailen seni savunacaktır
Zannetmiom
Merak etme öyle olur güven kendine biraz
Korkuyom abiiii
Korkuom adam deli
Savcılık cözer sana hiç bişey yapamaz
Hayır edilmedim zira öyle bir babayiğiti anası doğurmamış
Saçma sapan bir şey yüzünden biri tehdit etmeye kalkmıştı ama papuç bırakamadım.
Niye tehdit eder ki eski eş
Bana don diyo yok diyom hasta kisitlio ailemle gorusturmuyo gunde 500 kere ariyo herseyden ayrinti istiyo yoruodu
Rahatsiz kuskucu takintili
İyi kurtulmuşsun. boş ver tehditlerine aldırma
Simdi yazmis sen beni ailemden ettin sende ailenden ol abinle konusuyum seni sokaga atsin diyo
Desin boş ver. Ondan önce abine sen söyle olanları
Evet bir müşterim tehdit etmişti iş yetişmiyor diye :)
Edildim.. çok fazla hemde
Naptin
Evine gwldimi ya da ailenle filan konustumu
İlk başta aradı birkaç kez beni.. engelleyince de bir sonraki gün odamın penceresi kırıktı. Not bırakmıştı bir de şey yazıyordu '' Şimdi yandınız, o güzel yüzünü bana tekrar göstermezsen ölürsün güzelim.'' yazıyordu notta. Aileme gösterdikten sonra polise gittik ve hapise attılar.. Sadece okulda onunla kitaplar hakkında konuşuyorduk. Resmen içinden şeytan çıktı.
Sende onu tehdit ettir
Abine neyi söyleyecek ki?
Takti abime numarasini ver diyo aradan bikac saat gecio bende var senden almistim diyo iftira atcak onla oluyom falan diye dengesiz
Güvenliğin biri arasın sevgilimi rahat bırak senin için kötü olur desin
Olmaz adam hasta ceker vurur deli yani bildigin gibi degil bi tanisan aboooo dersin neler yapti bana bi bilsen õldurdu zehir etti hayati hala oyle kurtulamiom
Ailen yardımcı olmuyormu? Abinle konuş
Abim haaa konulacak biri degil
Bunalimdayimki sormaa
Çıkmadın mı bunalımdan daha
Sığınma evinde kalsan
Birkaç derneğe başvurmakta fayda var
Nasıl yani seni tehdit mi ediyor
Aynn
Ulaşabilir mi sana
Evet
Edildim ama pabuç bırakmadım
Benim sapığım var