Masonluk, çeşitli insan haklarına ve eşitliğe olan inancıyla bilinir. Bazı Masonik örgütler, LGBT haklarına destek verir ve bu konuda açıkça pozisyon alır. Bunun nedeni, Masonik ilkelerin insanların eşitliğine, özgürlüğüne ve insan haklarına saygıya dayanmasıdır.
Masonluk, tarih boyunca toplumda eşitlik, özgürlük ve kardeşlik gibi evrensel değerleri vurgulamıştır. Bu çerçevede, LGBT bireylerin eşit haklara sahip olması ve ayrımcılığa maruz kalmaması gerektiğine inanılır. Dolayısıyla, bazı Masonik örgütler LGBT haklarına destek verir ve bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalar yapabilir.
Ancak, Masonluk geniş bir yapıya sahiptir ve dünya genelinde farklı Masonik örgütler farklı görüşlere sahip olabilir. Dolayısıyla, tüm Masonik örgütlerin aynı pozisyonu veya görüşü paylaşmadığını belirtmek önemlidir. Masonik örgütler, kendi üyelerinin inançları, değerleri ve felsefeleri doğrultusunda çeşitlilik gösterebilir.
Cok guzel dile getirdiniz agziniza saglik. Bakin ben escinsel bir bireyim bunun farkina da dun gay p*orno izlerken vidodaki oyuncunun dovmesinin MASONLARIN ULUMINATININ SIMGESI TEK GOZ oldugunu farkettim Hemen karar vermedim yazdim googleye de baktim birebir aynisi. Ondan sonra butun o pis videolari sildim. Yavas yavasta birakmayi dusunuyorum. Ben masumane bir sekilde iki erkegin cinsel iliskiye girdigini ve LGBT nin Boyle toz pembe oldugunu saniyordum ama en buyuk manipulasyonlari da bu zaten ozgurluk, esitlik ve hak ozgurlukleri kavramlarini kullanip bu oyunu mesru zemine koymak istiyorlar.
Maalesef öyle herkesin cinsel tercihlerine saygımız var kendi minvalinde yaşadığı sürece sorun yok ama bazı eşçinsel, lezbiyen ve biseksüeller heteroseksüelleri bu konuda taciz ediyor. Bu aşk değil saplantı başka bir şey değil. Hemcinslerime ilgi duymadığımı söylediğim halde cinsellik teklif edenler oldu. Bu yüzden eşçinsel bireyler ile tanışırken mesafeli olmayı tercih ediyorum. Bu seferde homofobikmisin diyorlar değildim ama artık homofobiğim bazı eşçinseller sayesinde
Anladim zaten dayatilan bu sagci solcu gibi insanlari cinsel anlamda bile kutuplara ayirmak. En guzeli kadin ile seks yapmak. Gercekten de bir kez tecrubem olmustu erkekten cok iyi. Taze meyve dururken kuflu meyve yemek cok mantiksiz
Ee yani hiçbir şey orjinalinin tadını vermez. Fakat benim asıl şaşırdığım hatırı sayılır oranda heteroseksüellerin bu cinsiyeti dünya akımına destek vermesi belkide zorla dayatıyorlardır. Sonuç olarak masonluk heryerde kolu olan güçlü bir örgütlenme
Ifadenize katiliyorum sasirmanizi da anliyorum cunku yeterli bir farkindalik ve bilince sahip degil toplumumuz. Arastirmiyor, okumuyor ve en onemlisi ise dusunmuyor sorgulamiyoruz. Her seye el atmislar sozu cok dogru. Muzik ile bile belirli freksanslarla insanlarin beyinlerini yikiyorlar.
Mason localarinin tek goz isaretinin dovmesi var bu LGBT bireylerinin vucudunda. Amac cinsiyetsiz bir genclik. Bende o hikayeye inaniyordum ya diyordum iki erkek ne guzel zararsiz bir sekilde sevisiyoruz ne var bunda. AMA neslimizi ve cinsi kimligimizi yok ediyormusuz ve bu da masonlarin kurdugu bir tuzak. Amac kadin ve erkegin ciflesip cocuk yapmasini engellemek ve dunya daki insan nufusunu azaltmak koronivuruste bunlarin tezgahiydi
Elbette öyle senelerdir araştırdım bu konuyu tek amaçları kendilerinden olmayan insanları yok etmek ve tek kendileri yaşamak bunun için baş vurmadiklari yol kalmadı çocuk çizgi filmlerinde bile işaretleri mevcut Rabbim şerrinden korusun 🤲
Cok guzel bir yorum cok tessekur ederim farkindalik katip beni aydinlattiginiz icin. O yuzden okuyup arastirmak gerekiyor. Bizim insanlar okumuyor arastirmiyor