Sevgilimin annesi babası bna razı değil istemiyorlar geçmişinde bir çocukla çıktım biraz piskopat neymiş annesini arıyor o kız benim oğluna zarar veririm diyor bu bı özet olayda su benim erkek arkadaşımın bı arkadasi vardı erkek onun sevgilisi evlendi ve bu kız da kaçıyor altınları alıp sonra erkek arkadaşımı ariyor kocası sen mi kaçırdın diyor o da benimle ne alakası var diyor senin arkadaşın benim karımla eskiden sevgiliydi evet diyor ama benle bağlantısı yok sonra bu erkek arkadaşım arkadaşını arıyor arkadaşı da umursama diyor olay zaten burada patlıyor ben annesine gereken açıklamam da bu kızın kocası dolandırıcılar sadece çocuğunu öğrenmek istedi oda Dilara için oglunda onlara arkadaşının yerini söylemedi söylemesince sizi tehdit etti çocukların sistemi var buluyor oğlunu da arkadaşını da için soruyorlar sende o an benim adımı verdiysen benim ismimide kullandılar sana tehdit için size geldilermi yok bize geldilermi eğer bizim evi bilkylrlarsa yok adamın derdi karısı diyecektin oğlun en son evin adresini verdi bak onlara buradaki arkadaşının kız kardeşinin evini bastılar size niye gelmediler üstüne kalkıp eserin arkadaşının evine gittiler oglunla işleri yoktu bilmem ne sadece oğlunu arkadasi için sordular bulmak için bu arada bende kaynadım deneme rağmen yok beni 2 kişi aradi biri kızın kocası biri senin eski sevgilin benim rizam yok oğlumu ateşe atamam dedi kendine birini bul oglumdan uzak dur dedi bütün mevzu bu çocuk ailesiyle bu yüzden bağlantısı yok ailemi istemiyorum ben seni istiyorum diyor erkek arkadaşım benim babamda seni ailesi layık görmüyor ben seni nasıl verim diyor anladın mı biz halla uzattikca ne sanacaklar bu kızın bı boku var ki oğluma mi kendini kapatıyor kadın diyor 4/4 Luk kızsın senin hakkında kötü bişey duymadım sadece geçmişten arkan belali bu yüzden istemiyorum dedi şimdi dilaranin kocasıyla mi konusuyum yoksa eski manitamla mi konusuyum bu olay için konuşursam olay alevlenecek çünkü eski sevgilimle ayrılalı 3 sene geçti
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
benim eski sevgilimin babası da beni istemiyordu kürttü onlar, türk gelin istemiyorlarmış kürt olmak zorundaymış her neyse 8 ay boyunca burnumdan getirdiler çocuğunda benimde en sonunda ayrıldık şimdi çok güzel bir ilişkim var. istenmediğin yerde durma arkana bile bakma
Erkek arkadaşım beni seviyor istiyor annesi babası korkuyorlar işte telefon gelmişte o kız bizdendir oğlunu öldüruz vs die annesine telefon açıyorlar ama benim adımı annesi veriyor zaten mjzda da bahsettim yani ne yapacağımı şaşırdım aradan benim. eski ile 3 sene gecmis ve bu olaydan ötürü nasıl gelip rahatsız etsin gidip konuşsam bu sefer ortalık da karışabilir biomiyorum nasıl yapacam sevgilim diyor bizimkileri takma önemli olan sen baban
Kısa ve özet geçelim anne ve baba rızası olmadan olmaz 👍
Ama sevgilim ailesini umursamıyor
Yanlış yapıyor
Ailesiyle konuşmuyor yani beni onlar alâkadar etmiyor senin baban beni alâkadar ediyor diyor ben nisanimi da yaparım düğünümude kimseye ihtiyacım yok diyor
Yapsın bakalım nasıl yapacak Allah'ın bi bildiği vardır sende fazla hevesli olma
Hevesli değilim sadece seviyorum bu saçma nedenden dolayı ayrılmak istemiyorum ama bu seferde Nisan zamanı annesi adımı çıkarmasını da istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımi şaşırdım zamana bırakıyorum ama içim içimi yiyor annesi beni istemiş istememiş umrumda değil sadece ailesinin beni kötü bilmesini istemiyorum işte bu kızda bok mu var kakaliyor kendini yoksa hem babası hem annesi 4/4luk kızsın diyor ama gecmisimden korkuyorlar
Geçmişinde kötü bir şey yoksa bu korku niye?
Ben korkmuyorum onlar korkuyor eski çıktığım biraz ruh hastası o yüzden ayrılmıştım zaten benden önce de birini istemis annesi anllatigina göre şimdiki sevgilimin kızın evini mi yakmış taşlamis mi ne kadın da diyor benim oğluma zarar verir benim oğlumu öldürür bende diyorum ki kadına yapacak insan bana yapar sorunu çünkü benimle öyle bisey olsa madem sizi tehtit etti evim yurdum belli aynı memlekkete yaşıyoruz nie bana gelmedi tehti etmedi kadın da yok istemiyorum diyor ben bı kız uğruna oğlumu öldürtmem diyor
Bilemedim şimdi
Kim olsa korkar çocuğudur
Zaten bişey demiyorum ona evladıdir ama öyle bişey yokken öyle çıkarmasını anlamıyorum eski sevgilimle konussam bu sefer yanmayan ateşi yakacam sevgilimi tehdit eden adamla konuşsam yine aynı çünkü sevgilim adamı aramış yok ben annene öyle bişey demedim kızı da tanımıyorum dedi diyor bana vallaha ne yapacağımı şaşırdım
Kafan patlar senin bu gidişle bırak sevgilin halletsin
O da bana diyor ki kimseyi takma dinleme önümüze bakak canını sıkma kim ne demiş etmiş die milletin ağzı torba deyil konusulur sonra kapanır bunu halama söyledim o da dediki ama adın çıkıyor ne gerek var adının kötü duyulmasına vardir kulak asılacak vardır kullak asilmayacak konular hayırlısı olsun dedi yani kısaca sevgilim umursama bana sen ve baban önemli baban bana destek veriyorsa sorun yok diyor ama babamda seni ailesi istemiyor gururuna nasıl yediriyon
Seni hapsetmisler 🤦
Bu nedir arkadaş herkes anlayışlı olsa ölürler mi
İşte babam bana zarar gelmesini istemiyor dışardan laf gelir üzülürüm die onun çabasında vallaha bilmiyorum ne yapacağımi Eylül'de söz nişan olacak işte babam zamana bırakalım dedi illaki izne gelecek çocuk konuşurum onunla dedi ailesi hakkinda onun bı de düşüncesini alırım dedi ama yarın bir gün ailesi gelir düğüne bişey olur o an düğünü nişanı bozarım dedi bana babam
Babanı dinle
Babami dinlersem babam ayrıl istemiyorum diyor ben ailesi seni istemeyene verecek kız yok diyor ama çocuğun annesi babası ayrı ve başka hayattalar neden diyor seni karalasinlar ama sırf onu da sevdiğim için babam da zamana bırak diyor annesi de oğlumdan ayrilmazsan ümit verirsen ona en büyük hatayi yapmış olursun diyor bunu sevgilime anlattım yani annen ayrilmami istiyor ayrilsam annene ne tepki verirsin annem sanıyor ki benden ayrılınca onunla mi konusacam dha çok zaten konusmuyorum kız kardeşim için konuşuyorum bu sefer hiç konusmam annesi bana dedi ya oğlum kendine bişey yapmaz sen ayrıldığında ben illaki oğlumla barisirim ederim dedi oğlum rütbesini yükseltir hayırlı kısmet bulur yuvasını açarım dedi sevgilimde çok bekler dedi böylece ortada kaldim
Bırak gitsin bazen olmasını istediğimiz şeyler sonra imtihan oluyor 😊
Annesi onun Umrumda olmasa bile bu sizi çok kötü etkiler 😊
Vallaha bilmiyorum bırakmak istemiyorum seviyorum bazen onunla alıp gidesim geliyor hayat kurmaya bu sefer bu kötülüğü babama yapamam çünkü babam kötü biri değil onun istediği gbi telli duvaklı cikayim ama bu sefer annesi durmuyor belki duracak onu da bilmiyorum şaşırdım kaldım artık sıkıldım ağlamaktan düşünmekten çok yoruldum sevgilime De yansıtmak istemiyorum asker oranın piskolojisi dha farklı şaşırdım kalkdim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!