Annesi babası ayrı ama ailesi istemiyor ne yapabilirim?

Sevgilimin annesi babası bna razı değil istemiyorlar geçmişinde bir çocukla çıktım biraz piskopat neymiş annesini arıyor o kız benim oğluna zarar veririm diyor bu bı özet olayda su benim erkek arkadaşımın bı arkadasi vardı erkek onun sevgilisi evlendi ve bu kız da kaçıyor altınları alıp sonra erkek arkadaşımı ariyor kocası sen mi kaçırdın diyor o da benimle ne alakası var diyor senin arkadaşın benim karımla eskiden sevgiliydi evet diyor ama benle bağlantısı yok sonra bu erkek arkadaşım arkadaşını arıyor arkadaşı da umursama diyor olay zaten burada patlıyor ben annesine gereken açıklamam da bu kızın kocası dolandırıcılar sadece çocuğunu öğrenmek istedi oda Dilara için oglunda onlara arkadaşının yerini söylemedi söylemesince sizi tehdit etti çocukların sistemi var buluyor oğlunu da arkadaşını da için soruyorlar sende o an benim adımı verdiysen benim ismimide kullandılar sana tehdit için size geldilermi yok bize geldilermi eğer bizim evi bilkylrlarsa yok adamın derdi karısı diyecektin oğlun en son evin adresini verdi bak onlara buradaki arkadaşının kız kardeşinin evini bastılar size niye gelmediler üstüne kalkıp eserin arkadaşının evine gittiler oglunla işleri yoktu bilmem ne sadece oğlunu arkadasi için sordular bulmak için bu arada bende kaynadım deneme rağmen yok beni 2 kişi aradi biri kızın kocası biri senin eski sevgilin benim rizam yok oğlumu ateşe atamam dedi kendine birini bul oglumdan uzak dur dedi bütün mevzu bu çocuk ailesiyle bu yüzden bağlantısı yok ailemi istemiyorum ben seni istiyorum diyor erkek arkadaşım benim babamda seni ailesi layık görmüyor ben seni nasıl verim diyor anladın mı biz halla uzattikca ne sanacaklar bu kızın bı boku var ki oğluma mi kendini kapatıyor kadın diyor 4/4 Luk kızsın senin hakkında kötü bişey duymadım sadece geçmişten arkan belali bu yüzden istemiyorum dedi şimdi dilaranin kocasıyla mi konusuyum yoksa eski manitamla mi konusuyum bu olay için konuşursam olay alevlenecek çünkü eski sevgilimle ayrılalı 3 sene geçti
Annesi babası ayrı ama ailesi istemiyor ne yapabilirim?