Aile & Toplum Annem chp'ye üye atamamı etkiler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Paramediğim senehe KPSS sınavım var. Mülakat yok bizde sadece puan. Annemin chp üyesi olması olumsuz etkiler mi? Güncellemeler+1 yıl Olumsuz bi etkilemeden bahsediyorum annem üye diye atamanamama olur mu. Annem chp'ye üye atamamı etkiler mi? Cevapla Mülakat Soruları Para Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merak etme bu ülkede en çok chpliler atanıyor devlet yinede yaranamıyor bunlara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi insan hakettiği puanı alıp atandı diye akpye minnet mi duymalı?
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl etkilemez kardeşim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misiniz endişeleniyorumda Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl eminiz Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu ülkede etkiler normalde etkilemez amaa 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. İçin rahat olacaksa istifa etsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Görevli değil oi sadece üye Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Resmî olarak e devlette siyasi parti üyeliği sorgulama var soruşturmada oraya bakarlar bakarlarsa Yorumla Soran +1 yıl Ama sonuçta hdp falan değil ki chp ve annem üye Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence etkileyebilir. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hangi gerekçeyle Yorumla ok35dk35 +1 yıl Yani emin değilim, ama şahsen etkileyebileceğini düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama hangi kademede nasıl etkiler onu söylemenizi tercih ederim şahsi düşüncenizi sormadım memuriyet atamasına göre sordum Yorumla ok35dk35 +1 yıl Rica ederim, ama ben de zaten sadece düşüncemi söylemedim. Yani benim 1 tane eniştem de ilçe milli eğitim müdürü ve o genellikle o tür şeylerin etkili olduğunu söylüyor. Yorumla Soran +1 yıl Enişteniz muhtemel akp üyesi. Oralarda işler öyle dönebilir Yorumla ok35dk35 +1 yıl Yani eğer akpye muhalif olduğunuz tespit edilirse atanman biraz zor olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Neden bu ülkedeki görevli tüm memurlar akpli mi? Farkındaysanız ben üye değilim annemin üyeliği var. Yorumla ok35dk35 +1 yıl Ülkedeki tüm görevliler akpli değil, ama akpli olmayan kişiler asıl siyasi düşüncelerini gizli tutuyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Benimde gizli. Üyelik annemin. Yorumla ok35dk35 +1 yıl Ama mesela önemli kurumlarda işe alımlarda aileni de araştırıyorlar. Yorumla ok35dk35 +1 yıl Yani annenin üye olması atanmana engel olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla ok35dk35 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. etkilemez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl eminsiniz Yorumla
DrDrakeromary Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etkilemez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misiniz Yorumla DrDrakeromary +1 yıl Eminim rahat ol Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Hayirr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misiniz Yorumla karmen3235 +1 yıl Evett Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Merak etme bu ülkede en çok chpliler atanıyor devlet yinede yaranamıyor bunlara
Bi insan hakettiği puanı alıp atandı diye akpye minnet mi duymalı?
etkilemez kardeşim
Emin misiniz endişeleniyorumda
eminiz
Bu ülkede etkiler normalde etkilemez amaa
İçin rahat olacaksa istifa etsin
Görevli değil oi sadece üye
Resmî olarak e devlette siyasi parti üyeliği sorgulama var soruşturmada oraya bakarlar bakarlarsa
Ama sonuçta hdp falan değil ki chp ve annem üye
Bence etkileyebilir.
Hangi gerekçeyle
Yani emin değilim, ama şahsen etkileyebileceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim ama hangi kademede nasıl etkiler onu söylemenizi tercih ederim şahsi düşüncenizi sormadım memuriyet atamasına göre sordum
Rica ederim, ama ben de zaten sadece düşüncemi söylemedim. Yani benim 1 tane eniştem de ilçe milli eğitim müdürü ve o genellikle o tür şeylerin etkili olduğunu söylüyor.
Enişteniz muhtemel akp üyesi. Oralarda işler öyle dönebilir
Yani eğer akpye muhalif olduğunuz tespit edilirse atanman biraz zor olabilir.
Neden bu ülkedeki görevli tüm memurlar akpli mi? Farkındaysanız ben üye değilim annemin üyeliği var.
Ülkedeki tüm görevliler akpli değil, ama akpli olmayan kişiler asıl siyasi düşüncelerini gizli tutuyorlar.
Benimde gizli. Üyelik annemin.
Ama mesela önemli kurumlarda işe alımlarda aileni de araştırıyorlar.
Yani annenin üye olması atanmana engel olabilir.
Sağ ol
Rica ederim.
etkilemez
Nasıl eminsiniz
Etkilemez
Emin misiniz
Eminim rahat ol
Hayirr
Emin misiniz
Evett
olmması lazım
Akp den her şey beklenir