İlk öpücük ile ilgili konu açıldı bnde yanlışlıkla annem ile temas etmiştim. Sonra erkek kardeşim var ( ilkokul 2. Sınıf ) o ile diyip güldü bnde saçmalama onun için yaptığım tek kötülük popona şaplak atmak dedim. Sonra kız ile koridorda iken ailemi şakaya katma dedim. Ben mi ciddiye aldım yoksa geçerli mi tepki verdim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam olarak ne yazdığını anlasam yorum yapicamda reis anlaşılmıyor yazdiklarin
Anlıyorum ailem ile yakıştırma yapıyorlar. Geçen hafta bn babam ile bir kız yaptı kavga ettim. Bu hafta ise arkadaşım ilk öpücük konusu açıldı ve küçük erkek kardeşim ilkokula giden onu söyledi bnde saçmalama dedim ona yapacağım tek kötülük poposuna şaplak atmak dedim. Ama gerekli bir tepki verdim mi emin değilim.
Kardeşinle öpüştü mu
Tabiki hayır. Kız bunu ima etti. Bnde saçmalama ona yapacağım tek kötülük popona şaplak atmak dedim.
Senin yaş kaç reis
Sonra yanlız iken de ailemi katma diye uyardım.
Ben üniversite 1. Sınıfım. KYK yurt arkadaşım dedi. Kardeşim ( ilkokul 2. sinif )
Senin ağzını arıyordur o kızdan uzaklaş senin bı açığını ve biseyini arıyordur başka bişey yapacaktir ya hiç konuşma ya da çok az konuş
Bidaha böyle bişey söylerse falan daha sert uyar
Uyarıyorum ama bıktım galiba yurt odamı değiştireceğim.
Ben hala anlamaya çözmeye çalışıyorum durumu ama iyi siz biraz olayı anlayabilmişsiniz 😂😂
Uyardigin hald devam ediyorsa o kız hasta veya lez olabilir odanı değişmekte fayda var
Lez bu arada kız. Geçen bana sır olarak söyledi.
Ama lez olması ile alakası ne?
Hocam durumu şöyle ozetliyeyom şimdi x kişisi bu kızın yurt arkadaşı x kişisi seks konusu falan açıyor önce diyor babanla hiç bı samimiyetin oldumu kızımız olmadığını söylüyor daha sonra öpüşme konusuna geçiyor işte ilk öpücüğü kimle yaptın diyor kızımız yanlışlıkla annesiyle olduğunu soyluyor daha sonra zihniyeti bozuk x kişisi kardeşinle hiç opusmedinmi sevismedinmi tarzında şeyler söylüyor yani kisacasi kızımızın bı hatasını bulmaya çalışıyordu kızımıza karşı bunu kullansın
Evet ama siz nasıl bu kişinin lez olduğunu anladınız geçen bana sır verdi ve oda arkadaşımın lez olduğunu öğrendim.
Bak belli kızın lez oluşu kız seninle sevişmek istiyor hatta belki çok daha ilerisini istiyor olabilir
Psikoloji eğitimi aldım 1 yıl kadar ve bı çok psikolojik kitap okudum anlattıklarından böyle bir çıkarımda bulundum.
Bilmiyorum bazen temas durumları oluyor ama bn çok aldırmıyorum. Bana söylediğinde de ilgilenmiyorum olabilir demiştim. Ama odamı değiştirmek düşünüyorum yeni ortam emin değilim sizce bu durum için nasıl açmalıyım tepkilerini merak ediyorum
Önünü kes bu işin yoksa daha ciddi problemlere yol açar senin için odanı erkeklnden degismekte fayda var kaç onun yanından
Kendisi benden 4 sene büyük 22 yaşında.
Bn ise 18 yaşındayım.
Yarın gidip ismimi yazdiracam oda degisikligi için.
O benim kalemimmiş onu bana gönder derdide sadece seni ellemek değildir başka amaclarida vardır dikkatli ol
Başka amaç birlikte olmak gibi mi? Ama her kıza aşık olmazlar ki örnek bana dediğinde ben olabilir dedim sonuçta her kıza aşık olmuyorlar dedim
Başka amaçlar derken şöyle bişey lezim der fotoğrafini videonu çeker ortalığa yayar veya seni satmaya falan çalışır anladinmi daha bunun gibi bir sürü pislik var
Oha ama o da benim yanımda soyunuyor ve ben hep dolap arkasında giyiniyorum öyle bir şey olsa yapacağım ilk şey onu dava açmak olur.
Korkmazki öylesi tipler
Ben ne yapabilirim ki 4 duvar arası
Yapmışsa bile şu an çekmiştir. Bnde onunkini mi çekim çok saçma.
Yarın gidip isim yazdircam galiba yoksa 2. Dönem mi yapım?
Sen çekme
Yarın git yazdır
Onun bu arada bir sevgilisi olmuş 4. Sınıf galiba opusmusler. Sarhoş iken söyledi kendisi kapalı bu arada. Bn ise açık biriyim. Ama alkol içmiyorum. O da biliyor icemedigimi. Örnek şöyle bir durum oldu kardeşim olayimdan sonra benim bacağımda bir kıl derim ile yapışmıştı o bacağıma dokunup iğne ile çıkarmayı denedi yaptı da ama bn o sıra çok korktum. Garip bir durum mu?
Ortak bir arkadaşımız diğer bilen tek kişi yani bir kişi daha lez olduğunu biliyor.
benim için onun lez olması gram umrumda değil ama siz fotoğraf dediniz bnde kötü his oluştu. Üstelik bilmiyorum gitmek değişmek zorunda olucam belki bı ay belki 3 ay sonra ama yapmalıyım bilemiyorum. . . Yarın gideceğim yazdiracam diye konuşmalı miyim? Yoksa açıklanınca mi gidiyorum bn demeliyim?
Bu garip bir durum değil ama odanı değiş bı an önce
Peki onlar ile konuşup mu yapmalıyım? Yoksa bir anda eşyamı toplarken mi?
Xper seviyem mesaj için yetmiyor.
Şair sanırım satirik edebiyatı ile sormuş..
Anlıyorum ailem ile yakıştırma yapıyorlar. Geçen hafta bn babam ile bir kız yaptı kavga ettim. Bu hafta ise arkadaşım ilk öpücük konusu açıldı ve küçük erkek kardeşim ilkokula giden onu söyledi bnde saçmalama dedim ona yapacağım tek kötülük poposuna şaplak atmak dedim. Ama gerekli bir tepki verdim mi emin değilim.
Ne diyorsun bu dil hangi dil?
Neyse ya.
Küçük kardeşim var. 2. Sınıfa gidiyor erkek.
Benim ilk öpücük konusu açıldı. Bnde annem ile yaptım yanlışlıkla. Ona da kardeşim ile yaptığı bu şeye saçmalama ona yaptığım tek kötülük popona vurmak dedim.
Soruda ne anlatmak istedi Şair
hıc sevgılın oldumu senın?
Soruyu tam açarmısın
Geçen hafta ben babam ilişki ile ilgili kız cümle kurdu bnde onun için kavga ettim. Özür diledi (2 kez ) . Bu hafta ise ilk öpücük konusu açıldı bende annem ile ilk kez yaptım daha doğrusu yanlışlıkla. Kız ise ilkokul 2. Sınıf giden erkek kardeşim var onun ile dedi bende saçmalama ona yapacağım tek kötülük popona şaplak atmak dedim. Sonra yanlız iken de ailemi katma dedim tamam dedi.
Gerekli tepki mi verdim yoksa kavga mı etmeliydim?
Gerekli tepki
Cidden mi orada saçmalama yaptığım tek kötülük popona şaplak atmak diyerek iyi mi yaptım? Onun yerine onunla ne demek istiyorsun diyip kavga mı etmeliydim?
popona değil poposuna*
Neden bu kdr sınır tanımazlar ve ailem ile alakalı bu şekil yakıştırma yapıyorlar bn tepki de veriyorum anlamıyorum.
Xper seviyem yeterli değil.
Etmek istemiyorum demek istediğiniz var ise yazınız yok ise yazmayınız.
Ne diyon ulaa