AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ergen misin kanka motive falan da de tam olsun
Ergenlik ile ne alakası var saçma sapan konuşmayın saçma düşünceler yerine ikisini de dinlemiyorum de bitsin ergen demen yanlış ergen flan dediklerin ödül almış kişiler ki daha da ilerler
Ödül dediğide boş beleş şeyler adam çıkıyor doğru düzgün cümle kuramıyor aq eee okey okey
Kolaysa sen yap aq boş laf yapmak kolay adam gayet yeni olmasına rağmen iyi iş yaptı oturup sayıklamayın boşuna
Ayrıca o ödülü aldığın zaman seni de onca kişinin önüne çıkarsınlar da görelim seni adam en azından konuşmaya çalıştı iyi de konuştu heyecanı olduğu halde siz onu da yapamazsınız aw
Yav dayı ne anlatıyon savunduğun adamların ne mal olduğu belli ne çekilmişlerdir şimdi de sizin gibilerden parayı buldular
Pardonda zaten olay o değil mi ödül alan adam daha çıkıp konuşma yapamıyorsa ben o ödülün gerçekliğini sorgularım aq noluyoruz
Sen o kadar bile gelişemezsin yapsan saygı duy aq sevmiyorsan bile bilmiyorum de geç
Harbi zekana hayran kaldım kanka sen bu kafa ile yaşamaya devam et
Çok kastın aq en iyi seninkiler blok3 organize cart curt tamam mı oldu mu şimdi sus yorma beni
Herkes hayran kalıyor zaten alıştım ben övülmelere💅
Yoran sensin insan gibi soru sordum tartışmaya giremeyeceksen yorum da yapma aw neyse
Ohh Okey okeyy orraytt öncelikle ığğh okeeeey teşekkür ederim ığhh
Blok3 dinliyorum. Daha güzel şeyler anlatıyor. Organize dediğin hayal ürünü yazıyor
Dimi peki blok3 ile organizenin neden araları bozuk biliyormusun
Haberim yok öyle magazinsel olaylar skimde değil. Fan değilim ben. Sever dinlerim söyleyenin özeli umrumda olmaz
Aq bişey mi dedik atarlı atarlı konuşuyorsun bilmiyorum de geç fanı olup olmaman benim de skimde değil
Güzel o zaman içindeki cazgırı da al ikile
O ney lan
Youtubeden bak anlarsın
Blok
Onlar kim
Youtubeden bak anlarsın
Organize diye isim mi olur ya korkunc blok3 de apartman ismi ıyyyy
Konuşmadan önce 5 ayda aldığı ödüle bak öyle konuş laf yapma boş
ay bu ülke nerde boş insan var ona ödül verir zaten sanki bisey yapmış ülkede dünyada o kadar aç çocuk var onlar icin bisey yapmak yerine iki tane bir vasfı olmayan çalıntı şarkı sözleriyle bir yerlere gelmeye çalışan iki insanı savunma bana ülke icin bir şeyler yapsa oky ama o da yok kufur ederek vucudu yazı tahtası gibi kullanarak öne çıkmaya çalışan mide bulandırıcı insanlar kötü ornekler
Abla sen iyimisin lan aç çocukar ile bu konunun ne alakası var sorumda ben ne sordum madem ülkenin hali sen üzüyor bu kadar siyasi yerlere yaz görürler seni burada konuşma
Yalan mi cümle kuramayan insanlar argo kelimeden başka bisey bilmiyorlar her kelimesinden biri ya. Bunlar leş gibi kokuyorlardirda ter kokusunun üzerine Zara parfüm sıkarak zengin durmaya çalışan sonradan görme insanlar ülkeye yararlı bisey yapmıyorlar çıkardığı şarkılarla kaç insan zehirleniyor farkında değiller ayaklarını yıkıyorlar mi o da meçhul ödül almış sjsjs kendini çok önemli insan falan sanıyor bir kaç yıl sonra silinir gider bir yerlere gelmek istiyorsan insanliga yararlı şeyler yaparak gelmeli boş beleş şarkı çıkarıp ego kasmaya çalışan zavallı bu soruyu o iki ezik sormadıysa bisey bilmiyom adını duyuracak sjdjshs normal insan gelip iki vasıfsıza soru açmaz burada …. kimsenin aklına bile gelmiyorlardir
Kadın nasıl s’ bilmeyen kekoslara ödül veren insanlardan da şüphelenmek lazım a. W a. W kediler bile konuşmayı öğrendi bizim kekoslar hala. A. W. A. W diyo
One be
Aç youtubeyi anlarsın
bunu niye sordun