Okulda hiç tanışmadığım birinden çok hoşlanıyorum. Nasıl onun da beni fark etmesini ve sevmesini sağlarım?

Okulda (üniversitede) hiç tanışmadığım ama içten içe çok sevdiğim biri var. Beni fark etmesini istiyorum. İnstagram kullanmıyorum ama o kullanıyor. Ve birsürü kız takip ediyor. Ama yine de sevmekten vazgeçemiyorum. Tıp fakültesindeyim bu arada. O yüzden kütüphaneye giderken falan da 2-3 kere yanına oturmaya çalıştım sırf beni fark etsin diye. Ama göz teması kuramıyorum utanıyorum. Sadece yanında olmak bile iyi hissettiriyor. O kadar bağlandım. Toplamda iki kere göz göze gelmişizdir ama ikisinde de sert bakıyordu. Ondan dolayı tekrar göz teması kuramıyorum çekiniyorum. Arkadaş ortamımız da aynı değil. Hiç tanışmıyoruz maalesef. Sadece bir kere konuşmuştum ders hakkında bir şey sormuştum yanına gidip. Onda da normal teşekkür edip gittim. Bu arada çocuk bence çok yakışıklı 8/10. Ben daha az güzelim bence 6/10.

Okulda hiç tanışmadığım birinden çok hoşlanıyorum. Nasıl onun da beni fark etmesini ve sevmesini sağlarım?