Sevdiğim adam evli çıktı ama benimle konuşmak istiyor. Sizce doğru mu?

Yillardir sevdigim adam'a en sonunda kavustum bana asla bakmaz dedigimm kisii en sonunda beni fark etti.. Ama aylar sonra evli oldugunu ogrendimm..

ama neyazikki kopamadimm ondan, aramizda birsey olmadi olamazda.. sadece mesajlasiyoruz oda normal gunluk hayatta nasilsin iyimisin felan oyle boyle..

aramizdada yeni bir konu gecti like atip duruyor ayni mesaji bir kac saat sonra bende gulerek oo benimle konusmak istiyorsun gizliden ama soylemiyorsun felan. oda dedi hani nasil olacakki oyle olsada.. bende dedim sen benimle konusmak istiyormusunki oda evet dedi. bende dedim nezamana kadar boyle gidecek ama cevap vermedi buna..

sizce ne yapmamm gerekiyorr? biiliyorumm coooook yanliss yaptigimm ama onu sevdigim kadar baska birini sevemedim

Güncellemeler
+1 yıl
Cokk tesekkur ederimmm yorumlariniz icinn oncelikle..

Sevdigim adam evlenirken anlasmali evlenmis.. kadin hayatina karisamaz diye, ve kendiside pisman olmus onunla evlendigi icin cunku kadin daha cok parasi icin evlenmis. diyo benim arabami alip gidiyor geziyor evde durdugu yok ki orada burada anasina gidiyor. calismiyor etmiyor..
Sevdiğim adam evli çıktı ama benimle konuşmak istiyor. Sizce doğru mu?