Söylediği sözleri unutan kocadan koca olur mu?

Kaynanamla küsüz iki katlı evde aşağıda oturuyorum 8 aylık evliyim kayanan hep hakaret eden bı kadın ve eşimde hep ailesini savunan birisi neyse diğer sorumdada anlatmistim zaten ve eşime ayrılmak isteyip toplayıp eşyamı gittin cbku evlendim evleneli hep bı hakaret eşimin savunmasizligi yüzünden eşim çok ağladı gitme sensiz yapamam falan filan kendimi toparlayip kiraya çıkalım ozaman dedi tam dedim ben annenle konusmamani istemem yemek götür yiyin veya yemeği burada yiyosan çaya annene git dedim tam dedi aradan 10 gün geçti bugün benden habersiz annesini yemeğe çağırmış ses etmedim geldi yedi annesi eşim bana sormadan danışmadan annesine artık yukarda yemek yapmicaksin buraya inip yiceksin birlikte yicez dedi ben ses etmedim yemekten sonra hadi çaya yukarı çıkalım dedi gene ses etmedim geri kahve istedi yaptım içtiler annesi gitti ve ben küstüm hiç konuyu açmadım ama tepkilerimden anldida salağa yattı ve ayrıca ben dün annesinin o kadar şey yapmasına rağmen gittim evini temizlemistim eşimde dolabida temizle dedi onida kızları yapsın hergun Burdalar hiç temizlik yaomiolar bari dolabı temizlesinler dedim ben senden istiyorum dedi ya ben kuş olduğum halde temizlemistim fazlasını istio Allah razı olsun diyeceği yerde ve bugünde bunu yaptı yani elimi verdim kolumu istio dediklerini anında unuttu kiraya çıkma veya kendi gitme dediklerini herzamannayni şeyi yapio hep ben gitmeyim diye bana muhattap olma dio aradan zaman geçince anne diye aglio benim lafları yutmami istio ve kavga edince de kadın olsaydın katlanırdin gibi sözler soyluo bu iki yüzlü insanla olur mu yoksa ben ayrilmalimiyim

Güncellemeler
+1 yıl
Ve bugünde bütün herşeyi dedim laflarını unuttunmu falan filan hiç duymamazlıktan geldi sarılmaya falan çalıştı yenek istedi sen beni dinlemiyomusum ben sana ne dedim sen bide benden yemekmi istiyosun dedim sen böyle yapmaya devam et die kapıyı çarptı çıktı gitti hala kendini haklı çıkarma peşinde galiba sanki ben abartiyomussum gibi 😔
Söylediği sözleri unutan kocadan koca olur mu?