Her neyse kizlar cirkin di giyimlerirde normal idi eşimin yanında geçtiler eşim kafasi onlarla beraber döndü sonra gene bakti onlara doğru sonra kizlar dikti mağazadan ben orada kiyafet bakiyorum yanıma geleceğine dişariya bakti kapiya doğru yani gerçekten ben şok yani standart sıradan ikitane kiz üstelik ben güzelim fiziğimde çok iyi herkes de över beni yani neden bakar anlamadim hadi güzel olsa anlicam bu bakma meraği nedir bana saçma geldi çünkü kizlwrin bakişcak hiçbir yanı yoktu bana da öyle gelmiş olamaz okadar da canım değilim eşim sonrasında bana iyimisin dln diye sordu modum düştü givi tabi biliyor suçunu bence birde soruyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu bize sormak yerine kocana sorsan? Ne bakiyon milletin kizina de
Kiyamet kopar asla kabul etmez
Sende kopar
Ay değmez kiz ben kendisinden bile güzelim sorunlu ne yaparsa yapsin beni kaybetmek istiyorsa
Gençlere bakan orta yaşlılar ve yaşlılar fazla maalesef yaşları dolayisiyle dikkat çekiyorlar
Yaw benim yaşim 27 eşimin de 32 yani genciz taş gibiyim o yüzden ablam veremedim
Yaştan dolayidir :(
Kız citirkara taş cikartirim dönüp bakişcak kizlar değildi anlam yükeleyimiyoeum bu yüzden
Birine benzetmiş de olabilir
Yok kizzz olamaz
çıtır seviyo demekki, sen tazeliğini yitirdinmi acaba?
Yok be vallahi sen dönüp bakmasin ya helede benim givi karısı varsa o yüzden anlam yükleyemiyorum daha yaşimiz genç güzelim yaaa fiziğim hele
ciddimisin.. eminim öylesindir.. ilginç.. evde nasıl zaatı muhterem kocan sana karşı?
Çok över senden taşi yok der sen nasil karısın der
tamamda, halkını verirmi? lafla peynir gemisi yürümez.
Nasil anlamadim tam olarak
taşsın ya.. balyozu sağlam vururmu? memnunmusun.. ehhh iştemi?
Eh işte ben hep diyordum böyle yap şöyle yap diye ama süreli öpmek ister dayar arkadan sokmadan
değilsin.. sükut ikrardan gelir.. hakkını veremiyor ytkta.. bu net.
E yani birde bu var boşamam gerekiyor bunu galiba
çook zeki kadınsın.. çok.. ben cevabı aldım.. sen ne yapacağını iyi bilirsin, fikir vermek haddimizemi
Gizliden ciksana sana istek atim konuşuyoruz
çıktım. yzarsın.
Bunu sevgilimle yaşamıştık. Bakmamıştım oysa bana baktın diye tutturdu. Bazen sizi de anlamak güç
Yaw kizlar eşimin yanından geçiyor eşim kafasi onlarla birlikte kizlar cikti Buda dişariya bakti anlamiyorum bakişcak kizlar da değildi bende orada kiyafet bakiyorum eşim yanıma bile gelip durmuyor gözler fildir fildir demekki sütyen bakiyıdum iç camaşiri dişariyi gözetliyor yanıma durmuyor anlam veremiyorum ve bana çok bakan olur hem cinsim bile över
Kocan sorunlu ablacim sorun sen de değil onda ve karakterinde ayrilsan iyi olur
Evet bende yok bana bakan çok övende çok ve çok iyim ben inan başka bir erkeğin karısı olsam asla öyle şeyler yapmaz yani bakilmicak sıradan insanlara bile bakiyor evde ama beni Önder taş givi karisin sen nasil birşeyain öyle diye çok yardım da eder evde
tamam tas gibi karisin ama öküzün birini esin yapmissin daha iyilerine layiksin eğer baktiğina eminsen o hep öyle olucaktir kocan yavsağin teki iste ablacim sen anlayamayabilirsin şu an ama gerçekler böyle biraz acitabilir djhddh
Aynen bebeğim galiba öyle herkes ilgisini çekiyor gibi
Yardım bahanesiyle bunları nasil elde ederim düşüncesi olabilir mi?
Yok be ne alaka ne yardımı yaş benim gibi karisi var hiç bakişmicak kizşara nasil bakar ya bana öyle gelmiş de olamaz
İhtimal olduğu için söyledim. En doğrusunu eşinin ağzından duyarsın. Bence sen konuş. Gözlerinin üzerinde olduğunu da anlamış olur
Kaç kez konu oldu bu ya yani git gide kötü oluyor anlamiyorum çok ilgi duyor diaşriya gibime geliyor üstelik benim givi karisi varken
Sen nasıl birisin ki?
Valla baktiklarından güzelim valla fiziğimde iyi
Kaç yıllık evlisin
2
Daha yeni evlisin ki
popon sopayi sok ne olduğu belli
Snlamadim kiz
pop*suna diyom kaziği sok
Ne sokcam kiz kendi kaybeder benim givi bi karisi var bakilmicak cingene ye benzeyen kizlarada bakiyprsa gerçekten sorunlu
Onlar çıtır sen milf kocan cıtır seviyor
Ben onlardan citirim be