Sevgiliyken her şey çok güzeldi bizimkinin biraz gösteriş merakı vardı anlam vermediğim iş ciddiye dökünce kendisi düğün gibi nişan yaptı herkes kendi ailesinde ne gerek var dedi ama dinlemedi kimseyi sonra düğün salonunuda öyle istedi haklı dedim havuz başı yemekli yer tuttum sonra beyaz eşya Dyson 15 ine kadar aldım bu arada ayakkabı alacam mesala flodan aldırmıyordu kendime meraklı olsun isterdi hep sonra ev meselesine gelelim benim kendine ait evim vardı kirada güzel bir yerde ve tam o dönem kiracının tayini çıktı gitti o evi görmeden istemem dedi ben şaşırdım tabi sinir stres oluyo insan. İstedi ev rezidans lüx yermiş bunada tamam. Dedim gittim kendi evimi kiraya verdim üzerine bi okadar daha katarak o evi tuttum ona tamam eşyalarımda aldım çok pahalı istemedi eşyayı sonra balayını 1 ay yaparız dedi 1 haftası Avrupa ya gideriz dedi ona da tamam dedimEn son kavgamızda kız kardeşiyle sözlüsü vardı yemek yedik oda ablası gibi bir ev istiyor bende ablan beni bunalttı bu konuda bari sen yapma dedim kavga büyüdü orada çıkıp gittim oda beni engelledi kendiside 29 yaşında sonra düğün salonu lüx bir yer olduğu için 300 kişilik anlaştık onunda haberi vardı beraber imzaladık onu yengesi ne söylemiş 300 kiş az olmaz 600 700 kiş gelir diye diyemedik yengesine orası pahalı biz öyle anlaştık diye ben şimdi ne yapayım bu nasıl sevmek nasıl bir yol bu ne yapmam lazım Nikah oldu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle hepsini okudum evet nikah olmuş olabilir ama yol erkenken ayrılma şansın varsa böyle bir düşüncen hiçbir şey için geç değil bence evet seviyor olabilirsin ancak hiç kimse de vazgeçilmez asla değil bu kadarı fazla gibi sanki seninle evleniyor mu evet tamam yani bu insana yeter de artar bile çünkü sevdiği insan ile bir yola çıkacak bu kadar abartmaya gerek yok. Yine de senin tericihin tabi ki 🙂
Bilmiyorum kafam çok karışık daha sonra ayrılmaktansa bide çocuk çocuk olursa bana göstermez bu kadın
Aklında soru işaretleri kalmasın dediğim gibi kimse vazgeçilmez değil sorun varsa onunla konuş çözmeye çalış çünkü bir yola giriyorsun sonuç olarak ama baktın çözülmüyor ayrıl bence
Sizce mantıklısı nedir başkasını sevebilirimmşym maddiyat sorunum yok aslında
Bence tabi ki de sevebilirsiniz ondan çok daha iyi insanlar kesinlikle var. Maddiyata nazaran maneviyata önem veren insanların olduğu gibi 🙂
Bizimki maddiyata çok önem verirdi asgari ücretli ya da üstü bir çalışan olsaydım kesinlikle bu ilişki başlamazdı
Bence boş ver onu tabi demesi basit de çünkü maddiyattan ötürü bir ilişkide mutluluk olmaz ki maddiyat kaybedilecek bir şey o seninle değil de maddiyatın ile evleniyor gibi bir durum insan mutlu olamaz ki büyük ihtimalle sonu ayrılık olur
Yaşım 39 bu arada
Olsun 🙂
Tekrar evlilik yapmam zor bu saatten sonra
Zor ve pişman olacağın bir evliliktense hiç evlenmemek daha iyi 🙂
Çocuk istiyorum ben ama
Ama olacak çocuğunun mutlu bir ailede büyümesi çok daha iyi olmaz mı onun için anne, baba, çocuk mutlu hep beraber çok daha güzel olmaz mı 🙂
O olmazsa sen evlenmeyeceksin diye bir şey asla yok ki
Başkasını bulmak istiyorum zaten
Bulursun da emin ol
Nasıl bilmiyorum ama deneyecem
Umarım her şey dilediğin gibi olur 🙂
Var mı senin tanıdığın 30 yaşında evlenmek isteyen aile insanı
Aklıma gelmiyor şuanlık
Teşekkür ederim yer neresi ankaramı
Malatya 🙂
Ankara nerden çıktı 😃
Malatya çok güzel sizin orada görücü usulü çok olur
Sizin yaş küçük sanırım
Yani artık pek görücü usulü olmuyor 22 yaşındayım 🙂
Hadi ya bana görücü usulü lazım
Sanki sen bana yardım edebilirsin
Yaş 19 yazınca öyle söyledim
Yardım edebileceğimi kız konusunda pek sanmıyorum ancak sorunlarını falan yazarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
her şey istediği gibiyken kavga yüzünden ayrıldı hiç mi canı yanmamıştır sevmese bile herşeyi hazır dı
Belki de senin ayrılmayacağını bildiği için 🤷🏻♀️