Annem psikolojik sorunlu ama asla kabuk edip terapiye gitmiyor. Bir kere gitti onda da doktorla kavga edip bıraktı. Hep kapı dinliyor telefon dinliyor ya da ben odamın kapısını kapatıp ne yapsam hep dinliyor ben yokken eşyalarımı karıştırıyor o nedenle odamı kitleyip öyle gidiyorum eskiden kapıyı vurmadan da dalardı mesela artık yapmıyor. Ama bu telefon kapı dinlemesinden gına geliyor bana ben zaten normal biriyim hani öyle gizemli bir şeyleri gizli saklı yaşayan biri değilim gittiğim yer arkadaşım sevgilim herkesi anlatır söylerim ama böyle taciz etmesinden nefret ediyorum. Aynı şekilde dolaplarımı çamaşırlarını eşyalarımı karıştırmasından izin almasından çalmasından da nefret ediyorum. Ne yapayım sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annen paranoid sizofren abicim zorla götürün en yakın toplum ruh sağlığı merkezi ile görüşün hatta vasi çıkarın
Evet öyle gerçekten acayip şüpheci bir kadın herkes onu aldatır herkes yalan söyler herkes yalancıdır modunda yaşar. Ayrıca herkes ona bakıyor herkes onu izliyor gibi düşünür beni de böyle büyüttü ondan ben de çok korkan özgüvensiz biriydim küçükken ve hep bi yere girdiğimde herkes bana bakıyor izliyor diye gerilirdim sonra sonra ayrılınca uzakta yaşayınca fark ettim rahatladım güvenmeye başladım insanlara.
Annem asla evden çıkmaz bir yere gitmez max gittiği yer komşudur. Hiç çalışmaz etmez tatile gitmez hiçbir şey yapmaz. Tüm gün evde oturur yıllardır. Hasta.
Kolay değil ama doktora götürün yatış verirler ilacı dayarlar
Yok işte gitmiyor doktora kavga ediyor.
Kaç yaşında peki
60
Onun da nedenleri vardır anlamak lazım
İşte kocası aldatmış psikolojisini bozmuş o da para yemek için boşanmıyor asla evlilik olmasa bile.
Onu dinlemek lazım
e kapını kitliyorsun işte odana giremez sen yokken. evdeykende odana kamera koy olsun bitsin. onada söyle kamer akoydum diye. daha inkar edemez
Sinirleniyor kamera koyucam dediğimde koyamazsın benim evim diye carlıyor.
olabilir orasıda snein odan. ne yapacak evdenmi atacak seni
Yapmışlığı var. Hep diyor zaten benim evim benim evim diye yıllarca beni evden kovdu.
Kadın benim kendi odamı dekore etmeme bile izin vermiyordu. Ben hep diyorum burası benim de evim ne canım birisin sen diyorum. Asla dinlemiyor. Benim evim sen bana borçlusun modunda.
yaşın kaç?
tam bir manyağın tekiymş inan bana yarin bir gün evlen gene dinler bu çatlak sizi
Evet bence de öyle. Ruh hastası yani normal sohbet etmez. Mesela ben anlatsam dinlemez ya da sevgilimle tanıştırsam kötü bi şey yapsam dinlemez ama ben biriyle konuşurken ederken hep gizlice dinler. Ya da kendi telefonla konuşurken hep kapalı sessiz yerlere gider ben duymayım diye herkesle gizli konuşur.
insna ister istemezde şüpheye düşüyor demi bu çatlak ne haltlar yiyor karıştırıyor diye.
Kiskaniyormu
Evet çok kıskanç bir kadın gençlik güzellik para başarı her şeyimi kıskanır.
Güzel giyinsem etsem kıskanır.
Baban ne diyor
O bizle yaşamıyor umrunda değil o da beni sevmez sahip çıkmaz. 18 yapını geçtin ben okuttum ne yaparsan yap beni ilgilendirmez modunda bi adam. Ameliyatıma bile gelmez.
Cok zor ya kac yasindasin