Aile & Toplum GGece gece ne yapiyorsunuzz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben filim ve yine filim Güncellemeler+1 yıl Ne yapıyor sunizzzzzz yavvvvv Güncellemeler+1 yıl Yıne uyku yokk bendeeeee GGece gece ne yapiyorsunuzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diyette daha başlamadım ve şimdi canın çekmesin gözleme 🥞 yedim 😋 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gece gece mii Yorumla benimioo6 +1 yıl Evet:) Yorumla Soran +1 yıl Iyi ettinn Yorumla benimioo6 +1 yıl Hihi 🙃 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Zebra gibi filim mi hayvan mısın 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya ne alaka Yorumla Eğitilme +1 yıl Ne o zaman Yorumla Soran +1 yıl Night has comee güzel yani konusuna bak ilgini çekerse iźleee Yorumla Eğitilme +1 yıl Hayatta kalma hikayesi, zor ölüm 🤣 sen kimi kendine yakın gördün Yorumla Soran +1 yıl İzledinmii Yorumla Eğitilme +1 yıl Sordupum sorulara hep soruyla cevap veriyorsan böyle sen o film de olsan ölmüştün 🤣 Yorumla Eğitilme +1 yıl Hemde ilk sahne de Yorumla Soran +1 yıl Emin misin yaa Yorumla Eğitilme +1 yıl Hadi ikinci sahne de olsun 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok son sahneye kdr olimmmyiaaaaa Yorumla Eğitilme +1 yıl Sen de o göz yok,🤣 sufle almadan konuşamazsın sen 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok benim hakkimda böyle düşünmeee Yorumla Eğitilme +1 yıl Bu kaçıncı dizi 🤣 peş peşe takmışsın gibi Yorumla Soran +1 yıl Bilmem saymıyorum ki çok izlerimmm Yorumla Eğitilme +1 yıl Kapıda pusuya mı yattın bu ne dizi aşkı. Dizi harici başka hobin var mı? Yorumla Soran +1 yıl Varr Yorumla Eğitilme +1 yıl Konuşmak mı istemiyorsun, böyle soru sorunca ikinci defa sordurmak senin alışkanlığın mı? Yorumla Soran +1 yıl Alışkanlık yaa niye konuşmak isteimkii Yorumla Eğitilme +1 yıl Sohbet işte. Iki lak lak iki pat pat ediyoruz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pinekliyorum... 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Ne demekk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş boş uzanıyorum. Sitede takılıyorum. Öyle Yorumla Soran +1 yıl Hm anladimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne izliyorsun bakalım? Yorumla Soran +1 yıl Bende boş boş uzaniyorumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu filmler :) Yorumla Soran +1 yıl Bitti yiaa kafama göre bulamıyorum artikkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynısını ben de yaşıyorum :/ Güzel film kalmadı, yenisi de gelmiyor :/ Yorumla Soran +1 yıl Aynen yiaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imdb'de 8 üzeri verdiğim filmleri çevire çevire izlemekten sıkıldım 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Hm yanii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitenin de tadı kalmamış eskisi gibi 😱 Yorumla Soran +1 yıl Hm bilmiyorum kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ben de bi film bulayım da onu izleyeyim bari :) var mı öneri? Yorumla Soran +1 yıl Ne tür seviyorsunn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fantastik/Bilim&Kurgu favorim. Tarihi aksiyon filmlerini de severim. Polisiye de baldır. Bakim başkaaaa. Immmmm. Drama, gerilim veya korku bayıyor ama kaliteliyse olabilir :) Yorumla Soran +1 yıl Bir tane kore var night has come ama bazı yerleri sansürsüz korkutucu gelebilir gözlerine yinede bir bölümbizleee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktım da bi, korkutucudan çok jumpscare :/ Cıks :/ Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bende öyle sandım ama ilerledikçe iyi yaniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fragman izledim de ı-ıhh. Teşekkür yine de Yorumla Soran +1 yıl Hm bilmiyorum yani Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Rüya görüyom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaçıncı rüyani Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hangi film kank 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Night has comee Yorumla
aaaaaea Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl dizi dizi dizi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende bende bende ayni Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dizi 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Aynı bendee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yeter yattım Yorumla Soran +1 yıl Yatt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yatma yiaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napym Yorumla Soran +1 yıl Biz konuşalim sen uyumas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz o halde Yorumla Soran +1 yıl Tm yazim Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ps oyun film 0 27 Yorumla recep48 +1 yıl Uzanmaca Yorumla Soran +1 yıl Ayndnn Yorumla recep48 +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Aynen yani Yorumla recep48 +1 yıl Haa 😀 şimdi oldu Yorumla recep48 +1 yıl Filmler bitti mi? Yorumla Soran +1 yıl Bitti valla artık ne izlihicegimi şaşirdim Yorumla recep48 +1 yıl Ara ver biraz sürekli bayıyor Yorumla Soran +1 yıl Ee aynen ne yapim ki canım sıkılıyor diye izliyorum hepp Yorumla recep48 +1 yıl Arada dışarı çık yav gez gel uyu vs. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hep uyuyorumm ztn Yorumla recep48 +1 yıl Bende ama arada çıkıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Belki arada çikarim bendee Yorumla recep48 +1 yıl Iyi olur bence Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla recep48 +1 yıl Anlaştık o halde Yorumla Soran +1 yıl Anlaştikkk😄😄😄🙃🙃👍👍🙏🙏🙏🤗🤗😉😉🤭🤭🤭😎😎😎😈😈😴😴😴😴 Yorumla recep48 +1 yıl Yapmaa 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Hihijihihihihihiuihjhjihj Yorumla recep48 +1 yıl Yaramaz uykucu seni Yorumla recep48 +1 yıl Şaşırdık mi. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayirtt Yorumla recep48 +1 yıl Bu saatten sonrada olmaz bence Yorumla Soran +1 yıl Hihihi Yorumla recep48 +1 yıl Sıkıl sen orada Yorumla Soran +1 yıl Ee napimm Yorumla recep48 +1 yıl Sohbete devam Yorumla
geceleri34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Korku izle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ztn korku izliyordumm Yorumla geceleri34 +1 yıl Koleksiyoncu izle Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla
Metehann11 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hangi film 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Night has comee Yorumla Metehann11 +1 yıl Hmm Yorumla Soran +1 yıl Aynen konusuna bakk Yorumla Metehann11 +1 yıl Güzel mi peki Yorumla Soran +1 yıl Evet hemde çokkkk Yorumla Metehann11 +1 yıl İzlerim bjr ara Yorumla Soran +1 yıl İzle bencee Yorumla Metehann11 +1 yıl İzleyeceğim inş. Yazarım sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Diyette daha başlamadım ve şimdi canın çekmesin gözleme 🥞 yedim 😋
Gece gece mii
Evet:)
Iyi ettinn
Hihi 🙃
Zebra gibi filim mi hayvan mısın
Hayır ya ne alaka
Ne o zaman
Night has comee güzel yani konusuna bak ilgini çekerse iźleee
Hayatta kalma hikayesi, zor ölüm 🤣 sen kimi kendine yakın gördün
İzledinmii
Sordupum sorulara hep soruyla cevap veriyorsan böyle sen o film de olsan ölmüştün 🤣
Hemde ilk sahne de
Emin misin yaa
Hadi ikinci sahne de olsun 🤣
Yok son sahneye kdr olimmmyiaaaaa
Sen de o göz yok,🤣 sufle almadan konuşamazsın sen 🤣
Yok yok benim hakkimda böyle düşünmeee
Bu kaçıncı dizi 🤣 peş peşe takmışsın gibi
Bilmem saymıyorum ki çok izlerimmm
Kapıda pusuya mı yattın bu ne dizi aşkı. Dizi harici başka hobin var mı?
Varr
Konuşmak mı istemiyorsun, böyle soru sorunca ikinci defa sordurmak senin alışkanlığın mı?
Alışkanlık yaa niye konuşmak isteimkii
Sohbet işte. Iki lak lak iki pat pat ediyoruz
Pinekliyorum...
Ne demekk
Boş boş uzanıyorum. Sitede takılıyorum. Öyle
Hm anladimmm
Sen ne izliyorsun bakalım?
Bende boş boş uzaniyorumm
Noldu filmler :)
Bitti yiaa kafama göre bulamıyorum artikkk
Aynısını ben de yaşıyorum :/ Güzel film kalmadı, yenisi de gelmiyor :/
Aynen yiaaa
Imdb'de 8 üzeri verdiğim filmleri çevire çevire izlemekten sıkıldım 🙄
Hm yanii
Sitenin de tadı kalmamış eskisi gibi 😱
Hm bilmiyorum kii
O zaman ben de bi film bulayım da onu izleyeyim bari :) var mı öneri?
Ne tür seviyorsunn
Fantastik/Bilim&Kurgu favorim. Tarihi aksiyon filmlerini de severim. Polisiye de baldır. Bakim başkaaaa. Immmmm. Drama, gerilim veya korku bayıyor ama kaliteliyse olabilir :)
Bir tane kore var night has come ama bazı yerleri sansürsüz korkutucu gelebilir gözlerine yinede bir bölümbizleee
Baktım da bi, korkutucudan çok jumpscare :/ Cıks :/
Yok ya bende öyle sandım ama ilerledikçe iyi yaniii
Fragman izledim de ı-ıhh. Teşekkür yine de
Hm bilmiyorum yani
Rüya görüyom
Kaçıncı rüyani
hangi film kank
Night has comee
dizi dizi dizi
Bende bende bende ayni
Muzik
Reels takılıyodum