Çok kötü dolandıldım lütfen dikkatle okuyun?

Heppimizin başına gelebilir lütfen kınamayın başkası aynı kumpasa düşmesin diye yazmak istedim dün akşama doğru tindr uygulamasından bir tane kız ile eşleştim buluşma kararı aldık bana otelde kaldığını iş için kısa süreliğine antalyaya geldiğini söyledi bana attığı konuma kaldığı otele gittim görüştük biraz yürüdükten sonra ben açım şu mekana geçelim dedi hemen yanından geçtiğimiz bir mekan içeriye girip yemeğimizi yedik karışık ızgara 750 TL yazıyordu ondan sonra çevrezler meyveler nargileler bide şarap istedi çok kültürlü hoş bir kızdı konuşması etkili oturaklı neyse oturduktan bir süre sonra şampanya istedi ve ben orada müdahale ettim maddi durumum o kadarini karşılamayacagini güzel bir dille anlattım sorun değil yardımcı olacam zaten hesapta dedi ve oturmaya devam ettik şampanya geldikten sonra başka sampanyalar falan kız çok öyle bir iciyorduki yani iş baya karmaşık hale geldi gittigime tanıştığıma pişman oldum sorun çıkaracak cingenelik yapacak bir insanda değilim saat 12 ye kadar oturduk hesabı istedik 37 bin TL hesap koydular önümüze faturasını istedim baya uçuk fiyatlar abartılmış kız 8 bin TL odedi geri kalanını ben ödemek zorunda kaldım ben zaten suphelenmistim mekana çalışan biri olduğuna sonra çıktık onu oteline bıraktım taksiye bindim gidermiş gibi yaptım bir köşede taksici ile beraber bekledik aradan 10 dakika gectikten sonra kız otelden çıkıp mekana gitti bende kafam güzel şekilde bir anlık sinirle taksiden inip mekana doğru gittim üstümdeki montu yere attım tekme ile mekana girdim biraz tartıştıktan sonra etrafima 5 tane adam dolustu inkar edip durdular kızin tekrar oraya gitme bahanesi sigara paketini unuttum oldu 10 dakika boyunca mekandaki adamlarla bogustum darp edildim sonra dışarıya çıktıktan sonra polisi çağırdım şikayetçi olduğumu bildirdim haklı iken mekani. Bastığım için haksız duruma düştüm. Kimsenin başına gelmesin diye paylaşıyorum bunu siz siz olun internet ortamından date çıkmayın muhattap bile olmayın
Çok kötü dolandıldım lütfen dikkatle okuyun?