Eğitimsiz ya da eğitimli olması benim için bir ifade etmiyorki. Bana karşı sadakatli olduğu sürece onu her konuda yönlendirir liderlik ederdim. Sadakat herşeyden önemlidir. Sadakatliysen ve bunuda bir erkek hissederse onu tavlarsın
Şimdi de üniversiteden korkuyorum ama hazirlaniyorum yeniden okumak için kendi paramı kazanmak için çünki elimden bir iş gelmiyor kuaföre ve terzilige yeteneğim yok
çalışan kadın mı istiyor? Bunu kim söyledi sana? Öyle şeyler düşünmüyorlar en azından ben öyle düşünmüyorum. Bana sadık olduğunu gösterdiği sürece onun yükünüde üstlenip çalışırdım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
çok severim aslında o insanın zamanla bana alışmasını seyretmek hoş bi şey. içe dönük birini samimi birine dönüştürmek güzel bi uğraş benim için.
Anladim
İçine kapanık ve naif tam istediğim gibi ama öyle bir kız zor bulunur
Ahahah erkeklerden yaridan cogu istemiyorum demis ama
Demekki isteyen de var. Kisiden kisiye gore degisen bisey diyeyim en iyisi
O erkekler kendilerini tanımıyor o zaman. Kendi işinde gücünde olan evden dışarı çıkmayan naif ve kibar kızları gördüğüm yerde kapmaya çalışırım
Var bulmak zor degil
Aaah ah herkes boyle dusunse keske. Ev kizlarina genelde cahil bilgisiz egitimsiz sifati konuyo
Eğitimsiz ya da eğitimli olması benim için bir ifade etmiyorki. Bana karşı sadakatli olduğu sürece onu her konuda yönlendirir liderlik ederdim. Sadakat herşeyden önemlidir. Sadakatliysen ve bunuda bir erkek hissederse onu tavlarsın
Yok ya cahil niye olsunlar ki her insanın bildiği şeyler vardir
Birde eğitimden önce insanlık geeek
İste insanlar oyle dusunmuyor maalesef
Gecenlerde sordum bu erkeklerin ev kiziyla alip veremedigi ne diye herkes oyle soyledi yani🤷🏻♀️
Mesela bak kardeşim ben universteyi attim dogru kendimi küçük asagil ezik gibi görüyorum ama okumayanlara öyle bakmıyorum.
Ne yapacak senin gibi evde got buyuten birine mi bakacak tek maasla gecinmek eskide kaldi artik erkeklerde calisan kadin istiyo demisti birisi
Şimdi de üniversiteden korkuyorum ama hazirlaniyorum yeniden okumak için kendi paramı kazanmak için çünki elimden bir iş gelmiyor kuaföre ve terzilige yeteneğim yok
Bak kardeşim erkekler neden çalışan kadını ister biliyormusun çünki bir gün kendileri işsiz kalırsa evi kadın baksın diye
çalışan kadın mı istiyor? Bunu kim söyledi sana? Öyle şeyler düşünmüyorlar en azından ben öyle düşünmüyorum. Bana sadık olduğunu gösterdiği sürece onun yükünüde üstlenip çalışırdım.
İste tamamen bakis acisina bagli bisey istisnalar kaideyi bozmaz diyelim hakkinda hayirlisi olsun
ama sen genede kendi ayaklarının üstünde durup çalışmaya bak devir değişti. Bu ekonomide zor
Haklisin calisip ayaginin ustunde durmak lazim yoksa onun bunun eline bakar durursun
ister neden ıstemesın normal zamanda konuskan mısın?
Evet ama bugun biraz moralim bozuk agladim. Ondan kafam bozuk biraz
burcun ne
Yengeç
senle uzunca konusalımmı ne dersın?
İster neden istemesin
Anladim
Bir kahve de bana yaparsan düşünürüz 😂
Aman firsatini buldun ya kacirma zaten
😂😂
Saka yapiyorum bana bakma sen
Şaka maka güzel yapmışsın kahveyi hee. Önce kahveye sana sonra bakarım ☕😅
Tesekkur ederim sagol
Kaç xpersin kahvemi at bana 😂
6 xperim
Yolla gelsin perde arkasından çık
Hayir isteksiz sohbet acmayan gaci sevmem
Anladim peki
Ne kadar kapanık
Hic konusamaz sekilde degilde kendini anlatmaya istegi yok diyelim
Yorulmuştur belki anlayan dilinden konuşana çözülür
Herkes yapmiyor maalesef onu
denemeden bilemeyiz
İstemezler bence
Haklisin cogu istemiyorum dedi
Eline sağlık
Tesekkurler
Ben isterim
Yanimda olsan yapardim
Gelirim o zaman
😂😂ta kayseriye mi?
Ben de ordayım belki nereden biliyorsun 😅😅
Olabilir o zaman bende sen nerde yasadigimi bilmiyosun diye soyleyim dedim
O zaman geliyorum
Ahahah😅babam yok ama annem kafani tavayla kirmaktan cekinmez
O zaman ben sana ısmarlayım 😅😅
Tesekkur ederim
Rica ederimmm
İstemez
Yaa anam cok tatlisin sen ama☺️☺️
aman uzak kalsın
Niye la
İcine kapanik olunca cinsellik sevmez derdi cok olur diyemi istemezsin
adamın içini karartır ya
😂😂anladim peki
İçine kapanık derkrn
Yani sessiz sakin mulayim kizlardan bahsediyorum
Sorun olmaz tesettürlü musunuz yaşın kaç
🤭🤭
Aksine ev hanımı sessiz efendi en iyisini onlar cahil değil gayette zekiler mutlu düzgün şekilde yaşıyorlar
Ben öğretmenim