Ben kendime bakıyorum sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun diyorum.
Sosyal çürüme kişinin kendinden başlar etrafı çürütür siz sağlamsaniz etrafa fazla yaklaşmazsınız çürümeden etkilenmezsiniz.
Evet burada çok uc, sapık zihniyetli, midemi gerçek anlamda bulandıran üye var ama bir o kadar yorumlarini okuduğumda ne güzel ne temiz ne safiyane dediğim üyeler de var.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bu genel de gördüğün bir durum özelde neler çevirdiğini biliyor musun o severek okudugun üyelerin
Yok bilmek istemiyorum. Ben kendimi biliyorum. Mesajlarim kapali bu kısmını çok nadir kullanirim görüşlerimi de kapalı yapiyorum. Size de tavsiye ederim.
Ne güzel anlaştık tesekkur ediyorum. Ama haklisiniz genel olarak insanı olumsuz etkileyen bazı şeyleri normallestirmeye çalışan, normal olanı anormal göstermeye çalışan üyeler var. Sacma, trol, cinsel agirlikli sorular genelde super soru seçiliyor haklisiniz katiliyorum. Cok cok faydali olup super soru seçilen başlık cok az.
Soran
+1 yıl
Ciddi bir soru sorun kimse cevap vermez ama seks ya da gereksiz bir şey olsun buna hem çok yorum gelir hemde ön planda kalır süper soru diye de tebrik ederler
Neden kaldırayim ki insanların gülmesi eğlenmesi için bir hamlede bulunmuşum ve bunu üstelik öyle gizli üye fake hesaptan yapmamışım delikanlı gibi açık profil soru sormusum ve açık profil sayfa kullanıyorum kendime güveniyorum ki burdayım burada ana sayfalarda namus abideligi yapıp ozellerde ne @любовь@k yediği belli olnayan kişiler gibi cirit atmıyorum ben anladım mı bütün kategori sorularım yorumlarım açık profil olarak yapılmıştır ozellerde konuşmak yerine yorumlarda konuşmayı tercih eden bir üyeyim ben sen bunu takdir edersin ya da etmezsin saygı duyarım en azından dobra bir kişiliğe sahibim
Niye sadece okey sorusuna takıldım peki benim yüzlerce normal eğlenceli zirve olmuş sorularım tartışmaya açık sorularım da var 600 e yakın soru sormusum sen gidip bir soru üzerinden beni değerlendiriyor olman ne kadar geri de kaldığının bir gostergesidir at gözlüklerini çıkar da biraz etrafa da bak olur mu
Görmek istemiyorsan beni engelle bir daha karşına çıkmaz sorularım çünkü benim dorularim sürekli zirne yaoiyor her zaman karşına cikicaktir bu ismi unutma rengarenk yollar her kategoride var 😂
Okadar cesaretsizsinki soruyu bile gizli üye olarak sormuşsun 😂 bu hayatta taklit edilemeyen tek şey cesarettir genc adam 😂 herkesin harcı değildir ben sen gibi birşeylerin ardına gizlenerek soru paylaşmıyorum delikanlı ibi açık profil paylaşıyorum bendeki cesaret sende yok demekki öyle işte birşeylerin ardına gizlenerek laf cambazlığı yaparsin işte 😂 başka fonksiyonun olmazz
Cesaret olmayınca böyle sorman çok normal genç adam bu gizliden sorulacak bir sorumuydu sana göre peki bunu açık profil soracak kadar ozguvensizmisin sen
Canımıniçi bak profilimin üstüne tıkla orada diğer sorular yazıyor üstüne bas benim sorularım çıkıyor ya da söyle yap gir benim en son görüşlerime " bu ponçik 2. Kez sitenin en sevilen üyesi seçildi varsa bir tebriğiniz alabilir miyim ' soru bu
tamam yaa bırak 😂 sana okadar yol gösterdim bir masteri bu kadar oyalaman doğru mu 😂 bir master kolay yetişmiyor reiss 😂 emek istiyor sabır istiyor 👍 başka sorularda görüşmemek dileğiyle 🙏😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben kendime bakıyorum sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun diyorum.
Sosyal çürüme kişinin kendinden başlar etrafı çürütür siz sağlamsaniz etrafa fazla yaklaşmazsınız çürümeden etkilenmezsiniz.
Evet burada çok uc, sapık zihniyetli, midemi gerçek anlamda bulandıran üye var ama bir o kadar yorumlarini okuduğumda ne güzel ne temiz ne safiyane dediğim üyeler de var.
Peki bu genel de gördüğün bir durum özelde neler çevirdiğini biliyor musun o severek okudugun üyelerin
Bilmiyorum. Siz nasil biliyorsunuz?
Çok şey anlatırım bu konuya
Yok bilmek istemiyorum. Ben kendimi biliyorum. Mesajlarim kapali bu kısmını çok nadir kullanirim görüşlerimi de kapalı yapiyorum. Size de tavsiye ederim.
Anlat desende anlatmam zaten
Ne güzel anlaştık tesekkur ediyorum. Ama haklisiniz genel olarak insanı olumsuz etkileyen bazı şeyleri normallestirmeye çalışan, normal olanı anormal göstermeye çalışan üyeler var. Sacma, trol, cinsel agirlikli sorular genelde super soru seçiliyor haklisiniz katiliyorum. Cok cok faydali olup super soru seçilen başlık cok az.
Ciddi bir soru sorun kimse cevap vermez ama seks ya da gereksiz bir şey olsun buna hem çok yorum gelir hemde ön planda kalır süper soru diye de tebrik ederler
Evet bunun farkındayım ve hayir oyle degil demek istemiyorum.
Hatta şu an biriyle bunu tartışıyoruz sayfamda 😂
Anlamadim
Sayfamda diyorum
Hayır tabiki senin tamamen kullanma amacına bağlı bir şey bu🤗👍 peki sana bunu düşündüren şey nedir diye sorsam?
Mesela senin sorduğun okey sorusu bunun bir örneği
O soru mizah amaçlı sorulmuş trol bir sorudur bunuda biliyormusun peki
Çok yorum aldığı içinde kategoride reklam sorusu olmuş o görseli kullanmak ona uygun troll soru bulmak bir zeka ve yetenek işidir herkes beceremez
Trol soru bu kadar yorum alıyorsa işte sosyal çürük kısmı var demektir soru madem trol kaldırabilirsiniz
Neden kaldırayim ki insanların gülmesi eğlenmesi için bir hamlede bulunmuşum ve bunu üstelik öyle gizli üye fake hesaptan yapmamışım delikanlı gibi açık profil soru sormusum ve açık profil sayfa kullanıyorum kendime güveniyorum ki burdayım burada ana sayfalarda namus abideligi yapıp ozellerde ne @любовь@k yediği belli olnayan kişiler gibi cirit atmıyorum ben anladım mı bütün kategori sorularım yorumlarım açık profil olarak yapılmıştır ozellerde konuşmak yerine yorumlarda konuşmayı tercih eden bir üyeyim ben sen bunu takdir edersin ya da etmezsin saygı duyarım en azından dobra bir kişiliğe sahibim
Burada sadece kendini anlatmış ve övmussun ne diyeyim ki yani
Sende yap birşeyler sende öv ozaman işte ben yaparim sen konuşursun işte böyle 🤣 aramızdaki fark da bu işte
Okeyi sorunca mı mizahi oluyor birşeyler bilmiş övmüş olunuyor farka bak 😂😂
Niye sadece okey sorusuna takıldım peki benim yüzlerce normal eğlenceli zirve olmuş sorularım tartışmaya açık sorularım da var 600 e yakın soru sormusum sen gidip bir soru üzerinden beni değerlendiriyor olman ne kadar geri de kaldığının bir gostergesidir at gözlüklerini çıkar da biraz etrafa da bak olur mu
Profiline bakmadım bile sayfaya girince zaten ön planda soru sürekli duruyor bu da ne kadar gereksiz bir soruya yorumlar atıldığının göstergesi
Ozaman bir bak öyle gel karşıma
Sayfamı incele sorularımı incele sonra fikrini beyan edersin
Cinsel kategoriye girdiğin zaman o soru direkt karşına cikiyor okadar herşeyi biliyorsan ne işin var senin o kategoride peki
Başka kategoriye girseydin gormezdin cinsel kategoride gez gez sonra soruyu eleştir çok bilmiş şey seni 🤣
Görmek istemiyorsan beni engelle bir daha karşına çıkmaz sorularım çünkü benim dorularim sürekli zirne yaoiyor her zaman karşına cikicaktir bu ismi unutma rengarenk yollar her kategoride var 😂
Okadar cesaretsizsinki soruyu bile gizli üye olarak sormuşsun 😂 bu hayatta taklit edilemeyen tek şey cesarettir genc adam 😂 herkesin harcı değildir ben sen gibi birşeylerin ardına gizlenerek soru paylaşmıyorum delikanlı ibi açık profil paylaşıyorum bendeki cesaret sende yok demekki öyle işte birşeylerin ardına gizlenerek laf cambazlığı yaparsin işte 😂 başka fonksiyonun olmazz
Haha sakin ol lütfen sakince konuşuyorduk okey sorusu gerçekten tro değil bence öyle olsa bu kadar sahiplenmezdiniz
Sen çıksana gizliden yüz yüze konuşalım 🤣
Hadi bekliyorum
Şimdi buna da dersin ben bak açık konuşurum gizli değilim sen gibi diye soruyu zaten gizliden sordum
Cesaret olmayınca böyle sorman çok normal genç adam bu gizliden sorulacak bir sorumuydu sana göre peki bunu açık profil soracak kadar ozguvensizmisin sen
Okey sorusu trol ise kaldıracak kadar cesur musun peki yoksa çok yorum alfim diye hava mı atacaksın
DEDi : Halil Sezai 😂
Bak hala duruyor okey sorusu demek ki neymiş sosyal çürümenin başlangıcı senden kaynaklıymis😂
Hı hııı 😂 çok konuşma en son soruma gel de bir tebrik et bakiyim beni
Ne sordun yine 🤪
Sen gel soruma istersen yine gizli üye olarak yorum yaparsın sen seversin gizli takilmayi 😂 bari beni tebrik et aramızdaki buzlar çözülsün
Soruyu göremiyorum birde gizli olmadan mı yaxicam uyuza bak 😕
Nasıl göremiyorsun gir profilime benim profilim açık zaten
Uyuzmu 😂 uyuz demeyeydin iyiydi 😂
Cinsel kategorideki sorumu hemen görüyorsun da bu soruyu mu goremiyorsun hınzır şey seni 🤣
😂😂 cinsel konuyu başa tutmuş ondan görüyorum buraya kopya yap sen bı
Yavrum ne kopyası Allah aşkına sayfaya giriceksin soru çıkıyor zaten karşına yenimi üyesin burada
Acemilik işte ne yapayım abla😂
Acemisin ama maşallah dil pabuç gibi 😂 yerden yere vurmaya geldimi on numara yeteneğin var
Hala mi bulamadın cidden
Dilimi iyi kullanırım 🤪🤪 bulsam sorduguna pişman ederdim di mi seni 😂
Hadi bul ozaman
Okey sorusu çıkıyor nedense hep
Canımıniçi bak profilimin üstüne tıkla orada diğer sorular yazıyor üstüne bas benim sorularım çıkıyor ya da söyle yap gir benim en son görüşlerime " bu ponçik 2. Kez sitenin en sevilen üyesi seçildi varsa bir tebriğiniz alabilir miyim ' soru bu
Gir en son görüşlerime görürsün zaten
Göremiyorum ponçik üye misin yoksa sn ya
tamam yaa bırak 😂 sana okadar yol gösterdim bir masteri bu kadar oyalaman doğru mu 😂 bir master kolay yetişmiyor reiss 😂 emek istiyor sabır istiyor 👍 başka sorularda görüşmemek dileğiyle 🙏😂
Kızlar Soruyor bu soruyu kaldırır😂
Cevap veremez mı 😂