Instagram'a bir giriyorum ya kavga, öldürme olayları çıkıyor ya da kadın erkek çatışmalarına dair videolar çıkıyor. Erkekler, kadınları kötülüyor. Kadınlar da başka bir video da erkekleri kötülüyor. Ne oluyor cidden? İnsan evde otururken durduk yere strese giriyor.
Etik kurallar yok artik eskiden insanlarin bi etik ahlakı toplum ahlaki vardı simdi o yok maalesef insanlar banane ya diyorlar artık 2 liralık şeyi kalkip 10 lira satıyorlar ticaret ahlaki yok insanlıktan çıktı Türkiye
İnsanlar etkileşim bağımlısı olmuş. Ne kadar büyük bir kitleye saldırırlarsa o kadar büyük etkileşim alacaklarını biliyorlar. En basitide cinsiyet, din ve siyaset üzerinden yapılan saldırılar. Bunun çözümü algoritmaların geliştirilmesi olmalı. Adam kendine sövdürerek para kazanıyor bunun bitmesi lazım. Algoritmalar iyi ve kötü paylaşımları ayırt edebilmeli. Tabi bu kimsenin umrunda değil. Sosyal medyanın sahipleri sadece para kazanma peşinde toplum sağlığı falan umurlarında değil.
Vallaha ben üniversiteyi bitirip tek başıma yurt dışına gitmeyi planlıyorum. Hee gitmeden bulursam burada ruh eşimi onu da Türkiyeden kurtarmak istiyorum
Yaaa ne tatli düşünce 😅🥰 bende böyle düşünüyordumm birlikte ilerlesek sonra bi hayat kursak yurtdışında felan Yabanci dil de öğreniyom bi yandan çünkü bu ülke ruhumu bunaltiyo artik ya
Cidden bu ülke adamı erken yaşlandırır. Ama maalesef kafa dengi birini bulamıyorum. Ülkede herkes armut piş ağzıma düş tarzında bir hayat istiyor. O yüzden kimse çıkmazsa da tek başıma gideceğim
Ya benim bi kadınla derdim yokken bir anda sokakta yürürken adi pislik hayvan olarak damga vuruluyorum gün sonunda. Cidden şu instagram da ne alakası var kardeşim ben evde TV izliyordum diyen adam gibiyim şu an 😂
Bende kötü mantıkta olan bir çok kız tanıdım ama kalkıp bütün kadınlar aynı mantığı yapmadım hiçbir zaman çünkü kendi hayatıma çıkanlarla başkalarını kıyaslamak istemiyorum. Ama maalesef karşıma iyi bir kız çıkmamaya başladı.
Bir arkadaşım var mesela tertemiz çocuktur ama yaşadıkları şeyler yüzünden gelip bana ciddi ciddi sordu. Kanka acaba bende mi diğer erkekler gibi kötü olsam çünkü iyi erkek olunca bize fayda dokunmadı falan deyince saçmalama dedim.
Yani bence de biri yapıyosa geneli öyledir demek saçma kaçabiliyo ama yine de kendine engel olamıyo insan korkudanmı başka bir şeydenmi bilmem ama hep bi uzak kalmak istiyo
İyi demişsin bence o kötü düsünenine denk gelmiştir herkes aynı değil çünkü ama illa biri fark eder iyi olduğunu ve faydasını da alır yeterki yolundan şaşmasın
Ben bir arkadaşımı kurtarabildim sadece ama toplum da baskı, stres ve yaşadıkları şeyler sonucunda kötü olmaya karar çok fazla iyi erkek var. Toplum erkek kız birlikte sağlam iken kurulur ama şu an çok fena bir şekilde ikisi de parçalanıyor. Bu yüzden bu ülkede bir gelecek göremiyorum. Zaten üniversitem bitince de yurt dışına gitmeyi planlıyorum
Aynen öyle çok haklısın bu ülkede daha fazla yaşanması imkansız gibi geliyo bana da iyi bi karar vermişsin ancak orada güzel bi hayat kurabilirsin burada olmaz çünkü hani bazen özel bi günde falan ne mutlu türküm diyene falann diyolar ya o bana çok komik geliyo bu yüzden jshssjj