Aile & Toplum Memleketini söylemeden 3 kelime ile anlatır mısın? Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 107 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 10 dakikalığına gitmistim nolmuş böyle 😂 Memleketini söylemeden 3 kelime ile anlatır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Anıtkabir 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. O eski halinden eser yok. 3 kelimeyi aştım sanırım diskalifiye oldum 😅 2 3 Yorumla Asilade +1 yıl Diskalifiye olmadın. Şehrin için de üzüldüm:( Yorumla Esrihbaenl +1 yıl 🫶🏻 bende üzüldüm elden bir şey gelmiyor Yorumla Asilade +1 yıl Maalesef 🙏🏻 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Depremde hiç bir şekilde yardım yapılmayan şehir 👍🏻 2 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Osmaniye mi? Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Elâzığ mi? Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok be Adıyaman Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. PalandökenCağ kebabıKadayıf dolması 3 4 Yorumla busbus000 +1 yıl Erzurum Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl @busbus000 evet. Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Direk Erzurum yazmış Yorumla aklımdacoksoru +1 yıl Dadaş kızı 🙃 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Porsuk çayı, tatar böreği ve adaları ile meşhur 🙈🙈🙈 3 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Lüle TaşıÇi BörekPORSUK çayı veee 3 tane UNIVERSITESI ILEUNIVERSITE SEHRI... 2 1 Yorumla Soru_sormaya_geldin +1 yıl Eakişehir 🖤❤️ Yorumla
PrensesEdelweiß Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl riv rivmısır ekmeğikemençe 1 1 Yorumla iremmm___ +1 yıl Trabzon Yorumla
GGNNSS Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Atatürk, Medeniyet, Egenin incisi❤️ veya Cigdem, Boyoz, Kumru :) 1 1 Yorumla sercan98 +1 yıl İzmir Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lean sadıçAyaz Haşhaş 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Leblebi si meşhur saat kulesi uzun millet bahçesi kent parki var 1 1 Yorumla souldesore +1 yıl corum Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kadayıf DolmasıKuru KaymakCağ KebabıKıtlama Şekeri 1 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Erzurum Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Çoğu insanı cahilHamsi buğulaması güzeldirDenizi vardır. 1 0 Yorumla
Biyıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Nörüyon la baba yiyesice zabah gel de kelle gırgırahk 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. Bu soruya cevap yazdım diye civatamı sandınız bakacaz benim amcam mhp ilçe başkanı... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Turistik bir ilçe , tarihi yerleri var , denizi var sakin bir yer 2 7 Yorumla yanlızvesane +1 yıl 3 kelime demiş soran ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yanlızvesane sonuçta bir yorum sadece kötü bir şey yapmadım ki Yorumla yanlızvesane +1 yıl Tabikide ben 3 geçince yazıverdim sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş ver bir daha yorum yapmam ve hatta uygulamada benden rahatsız olan varsa çıkarım Yorumla yanlızvesane +1 yıl Amma alıngan çıktın yok be bişey demedim hem senden rahatsız olan varsa o çıksın sen niye çıkacan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yanlızvesane peki teşekkür ediyorum sorun yok Yorumla yanlızvesane +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi akşamlar...BoyozDeniz Kızları... ❤️ (: 1 0 Yorumla
Vinditina Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yüzmek sirtaki baklavaki 3 21 Yorumla Asilade +1 yıl Gaziantep? Yorumla Vinditina +1 yıl Yok Konya knk Yorumla Asilade +1 yıl Baklavayı vermeyiz kızım boşuna sahiplenmeyin 😂😂 Yorumla Vinditina +1 yıl Zaten troll geçiyorum. Şakasına yani. Boş bir şekilde milliyetçilik yapmana gerek yok. Yorumla Vinditina +1 yıl Yunanistan’daki baklavalar daha büyük be üçgen. Yorumla Asilade +1 yıl Tamam şaka olduğunu anladım da çok mu gerginsin sen. Bu asabiyet ne? Yorumla Vinditina +1 yıl Çünkü şakasına yaptığım yorumda hemen milliyetçilik yaptın. Hiçbir ırk birbirinden üstün değil sonuçta Yorumla Vinditina +1 yıl Ve kızım falan bende bu daha kaba bir yorum oldu 😕 Yorumla Vinditina +1 yıl Ama sende haklısın. Karşı tarafı suçlamak daha kolay 👍 Yorumla Asilade +1 yıl Tamam üstün değil hemfikiriz de. Baklavayı da alın sizin olsun demeyiz dimi? Yorumla sercan98 +1 yıl yunanmisin Yorumla Vinditina +1 yıl Ben yunanistanın mı dedim? Türkler Yunanlıları bu şekilde anlardı o yüzden dedim. Yorumla Vinditina +1 yıl @sercan98 evet Yorumla Vinditina +1 yıl Osmanlı Yunanistan’la iç içeydi. Kültürler ve yemekler benziyordu. Hatta aynıydı. Yorumla Asilade +1 yıl Kızım diyerek lakap olarak dedim. Kırdıysam kusura bakma. Bende tamamen şakasına yazdığım birseydi. Yorumla Vinditina +1 yıl Alt tarafı bir yorum yaptım milliyetçilik yapmaya geldi 😃 merak etme ben böyle diyince baklava yunanistanın olmuyor. Ve annem Türk Yorumla Vinditina +1 yıl Tamam önemli değil uzamasın konu. İyi akşamlar 🍷 Yorumla sercan98 +1 yıl babanmi Yunan Yorumla Vinditina +1 yıl @sercan98 iki annem olmadığına göre ve yukarıda annem Türk yazdığıma göre. Evet babam yunan Yorumla Vinditina +1 yıl Eğer konu şakaysa bence demene gerek yoktu.. mevzu ırkçılık değil , yapabilirsin de. Mevzu şakasına yaptığım şeyi ciddiye çevirmendi. Triplere bu durumda sen girmiş oldun yani.. herneyse uzatma lütfen. Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Şöyle saçma muhabbete girmeyin allah aşkına Yorumla
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl sucuk mermer haşhaş 3 6 Yorumla Asilade +1 yıl Afyon? Yorumla ayla_xxx +1 yıl evet Yorumla Asilade +1 yıl Yess👊🏻👊🏻 Yorumla serafettinkansiz +1 yıl Kaymak nerde :) Yorumla ayla_xxx +1 yıl @serafettinkansiz sabah bitmiştir kaymaklar şimdi kalanlarda bayattır o yüzden yazmadım :D Yorumla serafettinkansiz +1 yıl Tamam 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Depremde unutulan, yerler bir olan, bir daha düzelme ihtimali olmayan şehir ! 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Porselen demem yeterli 2 1 Yorumla Asilade +1 yıl Kütahya Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Künefe Habibi neccar asi nehri 2 4 Yorumla Yusuff2020 +1 yıl Dürümü unutmuş birisi Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Doğrudur 🤭 Yorumla Asilade +1 yıl Hatay? Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Doğrudur 💯 evet Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Adamın hası ordan çıkar. Kadının güzelide 😌Bilin bakalım neresi🙂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saat kulesi, kızları ve zeytin yağı. 1 1 Yorumla Asilade +1 yıl Tebrikler! 100 yorum sayısına ulaştım sayende. Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beş minareSelçuklu mezarlığıVan gölü 1 2 Yorumla Asilade +1 yıl Van gölü Bitlis de miydi? Yorumla Malefiz1313 +1 yıl %60ı Bitlis'te %40ı Van tarafında van daha merkezi olduğu için onun adını vermişler Yorumla
Huzuristiyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Klorak, boyoz, çiğdem 1 2 Yorumla Asilade +1 yıl Klorak mı? Yorumla busbus000 +1 yıl İzmir Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şehzade, Elma, Yeşil Irmak 4 5 Yorumla Bischocolata +1 yıl Çok kolaymış kars Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yok Hakkari😂 Yorumla Bischocolata +1 yıl Tüh be aklımdan geçmişti vallah. Yorumla Kancan34 +1 yıl Amasya Yorumla Bischocolata +1 yıl Akıl küpümüzde geldi. Yorumla
Ponçikkkkkkkkkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kar kış kıyamet biz buna şehrimizin 3G si deriz 1 6 Yorumla Gececi_Kizzz +1 yıl Erzurum Kars Ağrı Van hangisi acaba 😂😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl Bayburtlu lafı bu 😂 Yorumla Ponçikkkkkkkkkkkk +1 yıl Erzurum Yorumla Semih6934 +1 yıl Bayağı yakın ama 😅 Yorumla Ponçikkkkkkkkkkkk +1 yıl @Semih6934 biz şehrimizi böyle tanıyoruz diğer şehirler cağ kebap kadayıf dolması falan😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl 6 yıl yaşadım orada, en son 2 yıl önce gitmiştik 😅 Abdurrahman Gazi Türbesini falan ziyaret etmiştik. Yorumla
Hayattayımsanki Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Nedisen napisen nerdesen başım gözüm üstüne o iş bende 😄😄 1 0 Yorumla
SerkanZaya Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Tek kelimeyle bile anlatabilirim Trabzonspor :))))) 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yobaz yobaz yobaz dhsgda 2 4 Yorumla Biyıldız +1 yıl İzmir Yorumla Semih6934 +1 yıl Yiğidin harman olduğu yer 🙌😎 Yorumla busbus000 +1 yıl Konya Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Burası Gonyaaa😂😂😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl La bebeAnıtkabirKızılay 3 2 Yorumla blnmyorkim17yş +1 yıl Sütümü ne zaman alıcam Yorumla Alexdegitti +1 yıl Ankara 'nın ebenizin skti kızılayntatım bakanlığı paso Yorumla
İremmmm0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gardaş valla hediye laaaa 3 7 Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Ahaaa Ankaralı buldum bir tane Yorumla İremmmm0606 +1 yıl Doğruuu Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Ozaman hangi bölge bir sözde ona at Yorumla İremmmm0606 +1 yıl Ankara kalesi-yenidoğan-hıdırlık tepe yeterli mi Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Tam söyle olarak demedim. Tobacı desen söylerdim 😀 Yorumla İremmmm0606 +1 yıl Komik Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Komiklik için demedim. Öyle şakasına kusura bakma. Çok geldim severim oraları Yorumla
Nhhuj Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Acının en tatlı olduğu şehirr 3 2 Yorumla Gececi_Kizzz +1 yıl Urfa Yorumla Nhhuj +1 yıl @Gececi_Kizzz yeminle dogruu Yorumla
iremmm___ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Daa çok kullanırız ve elliyi eeelli diye söyleriz 2 2 Yorumla Sonti +1 yıl 55 Samsun Yorumla iremmm___ +1 yıl Doğruuu Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Rüzgarlar şehri diyim 2 3 Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Çanakkale? Yorumla Dalgalarınsesi3 +1 yıl @MuTLu06ank Bakü Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Ooo acaip severim. Ama gidemedim bir türlü Yorumla
busbus000 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Pastırma Sucuk Manti Yağlama 2 8 Yorumla alilorcii +1 yıl New york değilmi ya Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Kayseri Yorumla alilorcii +1 yıl Mizah yaptım knkii biliyorum yoksa Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Ali sakin ol aslan parçası sana bisey diyen yok genel cevap veriyorum Yorumla busbus000 +1 yıl New york tabii nereden bildin 😂 Yorumla busbus000 +1 yıl @KerpetenRamiz evet doğru Yorumla alilorcii +1 yıl Bana dedin sandım kral kusura bakmaa🫶 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Herzman doğrudur (: Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl @herhangibir1 aykün mu dayii jdskskskskskdj 2 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bal kabağı, Islama köfte 2 4 Yorumla benaslındayoğum35 +1 yıl Bir toprakda burada Yorumla Sakaryalim +1 yıl Madem topraksın niye 54 yerine 35 yazıyor orada? :) Yorumla benaslındayoğum35 +1 yıl Sakaryalıyım ama İzmir'de yaşıyorum Yorumla Sakaryalim +1 yıl @benaslındayoğum35 Anladım. Hayırlısı olsun. Yorumla
Cerenimiss Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Köfte abi köfte 3 5 Yorumla busbus000 +1 yıl İnegöl Yorumla Asilade +1 yıl @busbus000 benim yapmak istediğimi sen yapıyorsun valla bugünü bekliyormussun nsjdkskfkdkd Yorumla Cerenimiss +1 yıl Tekirdağğğ Yorumla busbus000 +1 yıl @Asilade hoşuma gitti 🤣🤣🤣 Yorumla Asilade +1 yıl @busbus000 iyi bari mekanı boş bırakmamışsın 😂😂 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Düğün pilavı, Etliekmek , Hz. Mevlana 1 0 Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Sıcak, bombasıyla meşhur, domatese domat denir 1 1 Yorumla fosikKerim +1 yıl Çiğdem e de çekirdek.. Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. DarıÇiğdemAsfalya 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Çi borek ortaanadokuda plajı olan tek kent 1 9 Yorumla Soru_sormaya_geldin +1 yıl Eskişehir 🖤❤️ Yorumla Hadiiyani +1 yıl @Soru_sormaya_geldin evet tebrikler Yorumla Soru_sormaya_geldin +1 yıl Anne memleketi Yorumla Hadiiyani +1 yıl @Soru_sormaya_geldin çok güzel icindenmi Yorumla Hadiiyani +1 yıl Ben Atatürk bulvarindan Yorumla Soru_sormaya_geldin +1 yıl Sakarya caddesi Yorumla Hadiiyani +1 yıl @Soru_sormaya_geldin memleketimizi seviyorum gerçekten bir eğitim ve kültür kenti Yorumla Soru_sormaya_geldin +1 yıl Evet bende cok seviyorum .. 😊 Yorumla Hadiiyani +1 yıl @Soru_sormaya_geldin memnun oldum tanıştığımıza şimdi neredesiniz. Ben Ankara'da Yorumla
Ruhsuz_Panda Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. Deprem - binlerce ölü - sahipsiz memleket 1 3 Yorumla souldesore +1 yıl osmaniye Yorumla Ruhsuz_Panda +1 yıl Osmaniye de binlerce ölü mü var? Adıyaman Yorumla souldesore +1 yıl var Yorumla
tolgadgn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Ben tek hakkımı kullanmak istiyoruö çay 😀 1 2 Yorumla Taekookreal_knk +1 yıl Rize? Yorumla tolgadgn +1 yıl 👍evet 😀😀😀 Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çark caddesi , hafızz 1 3 Yorumla Dilers +1 yıl Az mı gezdik çark caddesinde yıl 98 di Sakarya Univ. Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Ne güzel şimdi neredesin Yorumla Dilers +1 yıl Eskisehir Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Kebap, şalgam, şırdan. 1 4 Yorumla Gececi_Kizzz +1 yıl Adana Yorumla MSeyfettinCAN +1 yıl Aynen öyle. Yorumla MSeyfettinCAN +1 yıl Benim memleketi tahmin mi ettiniz yoksa siz de mi oralısınız? Yorumla Gececi_Kizzz +1 yıl Yok ben urfalıyım Yorumla
Rigther Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Fıstık, baklava ve nohut dürümü 🙂 1 2 Yorumla Gececi_Kizzz +1 yıl Antep Yorumla Rigther +1 yıl Zeki şey evet 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Anıtkabir
O eski halinden eser yok. 3 kelimeyi aştım sanırım diskalifiye oldum 😅
Diskalifiye olmadın. Şehrin için de üzüldüm:(
🫶🏻 bende üzüldüm elden bir şey gelmiyor
Maalesef 🙏🏻
Depremde hiç bir şekilde yardım yapılmayan şehir 👍🏻
Osmaniye mi?
Yok
Elâzığ mi?
Yok be Adıyaman
Palandöken
Cağ kebabı
Kadayıf dolması
Erzurum
@busbus000 evet.
Direk Erzurum yazmış
Dadaş kızı 🙃
Porsuk çayı, tatar böreği ve adaları ile meşhur 🙈🙈🙈
Lüle Taşı
Çi Börek
PORSUK çayı veee 3 tane UNIVERSITESI ILE
UNIVERSITE SEHRI...
Eakişehir 🖤❤️
Trabzon
Atatürk, Medeniyet, Egenin incisi❤️ veya Cigdem, Boyoz, Kumru :)
İzmir
Leblebi si meşhur saat kulesi uzun millet bahçesi kent parki var
corum
Kadayıf Dolması
Kuru Kaymak
Cağ Kebabı
Kıtlama Şekeri
Erzurum
Çoğu insanı cahil
Hamsi buğulaması güzeldir
Denizi vardır.
Nörüyon la baba yiyesice zabah gel de kelle gırgırahk
Bu soruya cevap yazdım diye civatamı sandınız bakacaz benim amcam mhp ilçe başkanı...
Turistik bir ilçe , tarihi yerleri var , denizi var sakin bir yer
3 kelime demiş soran ama
@yanlızvesane sonuçta bir yorum sadece kötü bir şey yapmadım ki
Tabikide ben 3 geçince yazıverdim sadece
Boş ver bir daha yorum yapmam ve hatta uygulamada benden rahatsız olan varsa çıkarım
Amma alıngan çıktın yok be bişey demedim hem senden rahatsız olan varsa o çıksın sen niye çıkacan
@yanlızvesane peki teşekkür ediyorum sorun yok
Rica ederim ne demek
İyi akşamlar...
Boyoz
Deniz
Kızları... ❤️ (:
Yüzmek sirtaki baklavaki
Gaziantep?
Yok Konya knk
Baklavayı vermeyiz kızım boşuna sahiplenmeyin 😂😂
Zaten troll geçiyorum. Şakasına yani. Boş bir şekilde milliyetçilik yapmana gerek yok.
Yunanistan’daki baklavalar daha büyük be üçgen.
Tamam şaka olduğunu anladım da çok mu gerginsin sen. Bu asabiyet ne?
Çünkü şakasına yaptığım yorumda hemen milliyetçilik yaptın. Hiçbir ırk birbirinden üstün değil sonuçta
Ve kızım falan bende bu daha kaba bir yorum oldu 😕
Ama sende haklısın. Karşı tarafı suçlamak daha kolay 👍
Tamam üstün değil hemfikiriz de. Baklavayı da alın sizin olsun demeyiz dimi?
yunanmisin
Ben yunanistanın mı dedim? Türkler Yunanlıları bu şekilde anlardı o yüzden dedim.
@sercan98 evet
Osmanlı Yunanistan’la iç içeydi. Kültürler ve yemekler benziyordu. Hatta aynıydı.
Kızım diyerek lakap olarak dedim. Kırdıysam kusura bakma. Bende tamamen şakasına yazdığım birseydi.
Alt tarafı bir yorum yaptım milliyetçilik yapmaya geldi 😃 merak etme ben böyle diyince baklava yunanistanın olmuyor. Ve annem Türk
Tamam önemli değil uzamasın konu. İyi akşamlar 🍷
babanmi Yunan
@sercan98 iki annem olmadığına göre ve yukarıda annem Türk yazdığıma göre. Evet babam yunan
Eğer konu şakaysa bence demene gerek yoktu.. mevzu ırkçılık değil , yapabilirsin de. Mevzu şakasına yaptığım şeyi ciddiye çevirmendi. Triplere bu durumda sen girmiş oldun yani.. herneyse uzatma lütfen.
Şöyle saçma muhabbete girmeyin allah aşkına
sucuk mermer haşhaş
Afyon?
evet
Yess👊🏻👊🏻
Kaymak nerde :)
@serafettinkansiz sabah bitmiştir kaymaklar şimdi kalanlarda bayattır o yüzden yazmadım :D
Tamam 😀
Kabak çiçegi dolması , Osmanlı Tersanesi Tavşan Adası
Depremde unutulan, yerler bir olan, bir daha düzelme ihtimali olmayan şehir !
Porselen demem yeterli
Kütahya
Künefe Habibi neccar asi nehri
Dürümü unutmuş birisi
Doğrudur 🤭
Hatay?
Doğrudur 💯 evet
Adamın hası ordan çıkar. Kadının güzelide 😌Bilin bakalım neresi🙂
Saat kulesi, kızları ve zeytin yağı.
Tebrikler! 100 yorum sayısına ulaştım sayende.
Beş minare
Selçuklu mezarlığı
Van gölü
Van gölü Bitlis de miydi?
%60ı Bitlis'te %40ı Van tarafında van daha merkezi olduğu için onun adını vermişler
Klorak, boyoz, çiğdem
Klorak mı?
İzmir
Şehzade, Elma, Yeşil Irmak
Çok kolaymış kars
Yok Hakkari😂
Tüh be aklımdan geçmişti vallah.
Amasya
Akıl küpümüzde geldi.
Kar kış kıyamet biz buna şehrimizin 3G si deriz
Erzurum Kars Ağrı Van hangisi acaba 😂😂
Bayburtlu lafı bu 😂
Erzurum
Bayağı yakın ama 😅
@Semih6934 biz şehrimizi böyle tanıyoruz diğer şehirler cağ kebap kadayıf dolması falan😂
6 yıl yaşadım orada, en son 2 yıl önce gitmiştik 😅 Abdurrahman Gazi Türbesini falan ziyaret etmiştik.
Nedisen napisen nerdesen başım gözüm üstüne o iş bende 😄😄
Tek kelimeyle bile anlatabilirim Trabzonspor :)))))
Yobaz yobaz yobaz dhsgda
İzmir
Yiğidin harman olduğu yer 🙌😎
Konya
Burası Gonyaaa😂😂😂
La bebe
Anıtkabir
Kızılay
Sütümü ne zaman alıcam
Ankara 'nın ebenizin skti kızılayntatım bakanlığı paso
Gardaş valla hediye laaaa
Ahaaa Ankaralı buldum bir tane
Doğruuu
Ozaman hangi bölge bir sözde ona at
Ankara kalesi-yenidoğan-hıdırlık tepe yeterli mi
Tam söyle olarak demedim. Tobacı desen söylerdim 😀
Komik
Komiklik için demedim. Öyle şakasına kusura bakma. Çok geldim severim oraları
Acının en tatlı olduğu şehirr
Urfa
@Gececi_Kizzz yeminle dogruu
Hərkəsə Salam, Necəsiz? 🙃
Daa çok kullanırız ve elliyi eeelli diye söyleriz
55 Samsun
Doğruuu
Rüzgarlar şehri diyim
Çanakkale?
@MuTLu06ank Bakü
Ooo acaip severim. Ama gidemedim bir türlü
Yeşil şeftali kestane
Pastırma
Sucuk
Manti
Yağlama
New york değilmi ya
Kayseri
Mizah yaptım knkii biliyorum yoksa
Ali sakin ol aslan parçası sana bisey diyen yok genel cevap veriyorum
New york tabii nereden bildin 😂
@KerpetenRamiz evet doğru
Bana dedin sandım kral kusura bakmaa🫶
Herzman doğrudur (:
Nörüyon Nörüyüm sen Nörüyon:D
Ufak tefek taşları falan var 😂😂🤣
@herhangibir1 aykün mu dayii jdskskskskskdj
Bal kabağı, Islama köfte
Bir toprakda burada
Madem topraksın niye 54 yerine 35 yazıyor orada? :)
Sakaryalıyım ama İzmir'de yaşıyorum
@benaslındayoğum35 Anladım. Hayırlısı olsun.
Köfte abi köfte
İnegöl
@busbus000 benim yapmak istediğimi sen yapıyorsun valla bugünü bekliyormussun nsjdkskfkdkd
Tekirdağğğ
@Asilade hoşuma gitti 🤣🤣🤣
@busbus000 iyi bari mekanı boş bırakmamışsın 😂😂
Düğün pilavı, Etliekmek , Hz. Mevlana
maki hedef toros
Lahmacun Fıstık içli köfte
Sıcak, bombasıyla meşhur, domatese domat denir
Çiğdem e de çekirdek..
nemlı ve sıcak :D
Fıstık bakır ve sabun
Darı
Çiğdem
Asfalya
Kebabı ile meşhur
Çi borek ortaanadokuda plajı olan tek kent
Eskişehir 🖤❤️
@Soru_sormaya_geldin evet tebrikler
Anne memleketi
@Soru_sormaya_geldin çok güzel icindenmi
Ben Atatürk bulvarindan
Sakarya caddesi
@Soru_sormaya_geldin memleketimizi seviyorum gerçekten bir eğitim ve kültür kenti
Evet bende cok seviyorum
.. 😊
@Soru_sormaya_geldin memnun oldum tanıştığımıza şimdi neredesiniz. Ben Ankara'da
Deprem - binlerce ölü - sahipsiz memleket
osmaniye
Osmaniye de binlerce ölü mü var? Adıyaman
var
dut pekmezi, tereyağı, kuymak
Ben tek hakkımı kullanmak istiyoruö çay 😀
Rize?
👍evet 😀😀😀
Çark caddesi , hafızz
Az mı gezdik çark caddesinde yıl 98 di Sakarya Univ.
Ne güzel şimdi neredesin
Eskisehir
Kebap, şalgam, şırdan.
Adana
Aynen öyle.
Benim memleketi tahmin mi ettiniz yoksa siz de mi oralısınız?
Yok ben urfalıyım
Fıstık, baklava ve nohut dürümü 🙂
Antep
Zeki şey evet 😁