Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben çevremde hangi Y kuşağı bireyini görsem hepsi empati yoksunu, gösterişe meraklı, sahtekar ve bencildir. Ben şu ana kadar hiçbir Y kuşağı bireyi ile anlaşamadım
Sizce neden?
Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben çevremde hangi Y kuşağı bireyini görsem hepsi empati yoksunu, gösterişe meraklı, sahtekar ve bencildir. Ben şu ana kadar hiçbir Y kuşağı bireyi ile anlaşamadım
Sizce neden?
y kuşağı daha özgür ve mizah olarak daha başarılıydı bence z kuşağı daha kapalı asosyal ve toplumsal şartlardan dolayı mizahları da daha çok sanal önceki kuşağa göre. bence y kuşağı daha anlaşılabilir.
Öyle değil işte Y kuşağı daha sessiz daha içten pazarlıklı
Hani kuşak ile anlaşıyosun ki?
Yanlış insanlarla karşılaştığını düşünüyorum. Ya da onlarla anlaşıcak olgunluğa erişemediğini :)
Yanlış insanlarla karşılaşıyorum hep
Bunu kuşağa bağlamak anlamsız
Ama Hangi Z kuşağını gördüysem daha olgun, daha dürüst ve daha samimiydi
İlginç :D
Öyle gerçekten ben küçüklüğümden beri Y kuşağı ile hiç anlaşamam ama Z kuşağı benim can ciğerimdir ben de Z'yim belki de
Z misin y misin karar ver jsmsksnsk
Bulunduğun duruma kültür çatışması değil kuşak çatışması denebilir
Ben tamemen karşılaştığın insanlarla düşünce yapınla alakası olduğunu düşünüyorum. Herkes herkesle anlaşmak zorunda değil sonuçta siz kendinizi Z kuşağı olmasanız bile onlara adapte etmiş olabilirsiniz gayet :))
Anladım teşekkür ederim
Aynen hepsi berbat bro
Hepsi samimiyetsiz hepsi empati yoksunu
Cevap
2Cevap
kafa yapın uymuyordur
Kültür çatışması
Nasıl yani abi
Ayrı dönemler fikir ayrılıkları oluyor
Ben hangi kuşağım peki
Kaç doğumlusun
1997
1997 doğumlu kişiler tipik olarak "Y kuşağı" olarak sınıflandırılır. Y kuşağı, 1980'lerin sonlarından 2000'lerin ortalarına kadar doğan ve dijital teknolojiye büyümenin bir parçası olarak adapte olan bir kuşaktır. Bu kuşağın üyeleri genellikle dijital teknolojiye erken yaşta maruz kalmış, internetin yaygınlaşması ve mobil teknolojinin gelişmesiyle büyümüşlerdir.
Y kuşağı, genellikle teknolojiyi sıkça kullanan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan, çoklu görev yapabilen ve hızlı bilgi alabilen bireyler olarak bilinir. Aynı zamanda, toplumsal ve ekonomik değişimlere adapte olabilen esnek ve yenilikçi olma eğilimindedirler. Y kuşağı üyeleri, genellikle iş hayatında denge ve esneklik arayan bireyler olarak da tanımlanabilirler.
Y kuşağı, diğer nesil kuşakları gibi genelleştirmek zor olabilecek kadar çeşitli bir grup olmasına rağmen, genellikle bu kuşağı tanımlamak için bu özellikler kullanılır. Bu kuşağın temsilcileri genellikle teknoloji odaklı eğilimleri, küreselleşmeye adapte olma yetenekleri ve şeffaf iletişim becerileriyle tanınırlar.
Hayır Z kuşağı 1997-2012 arasıdır abi Amerika'da her yerde de böyle
Doğum tarihi olarak bak sen
Doğum tarihi olarak bakıyorum zaten X kuşağı 1965-1980
Y kuşağı 1981-1996
Z kuşağı 1997-2012
İlginç Ama takılma
Tamam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?