Kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum niye?

Merhaba arkadaşlar derdimi şöyle anlatayım ben benden küçük ya da benimle yaşıt insanlarla oturup sohbet muhabbet etmektense benden büyük insanlarla muhabbet etmeyi daha çok seviyorum. Daha doğrusu şöyle konuşmaları sevmiyorum erkek kadın muhabbeti, içkili muhabbetler vs. Ya da bana takılırlarsa eğlenmek içinde olsa sevmiyorum. Bakıyorum ortamlara ciddi sıkıcı ve ben ciddi kalıyorum biraz. Yaptıkları espriler basit geliyor gülemiyorum. Hani ortamlarin aranılan kızı degilim anlayacağınız. Fakat benden 3-4 yaş büyük belki de daha da büyük insanlarla oturup sohbet edince sıkmıyorum. Malesef ki çevrem ya benden küçük ya da benle yaşıt. Yaşım 23 göstermiyorum yaşımı ama o tarz ortamlarda da resmen sırıtıyorum rahay edemiyorum. Bilmiyorum cidden kötü bir sey. Belkide bu zamana kadar çok sosyal olmadığım icin belki de buara mecburî sosyal olmak zorunda oldugum için böyle ortamlara iyice girdikçe rahatsiz oldum. Yine de küçüklüğümden beri hep büyüklerle konuşmayı sevmişimdir. Bu beni kötü etkiliyor cidden sizin önere bileceginiz bir sey var mi?
Kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum niye?