Tiktok sosyal medyada kadınların bedenini açması kendi tercihidir akp kendi bedenini açan kadınları bile tutukluyor sosyal medya ve kadın düşmanı çünkü o tiktokda abaza erkekler kadınların bedenine para atıyor para veriyor kimse erkekleri tutuklamiyor kimse erkeklerin namusundan bahsetmiyor bu nasıl bir iki yüzlülük lgbt ahlak bozmaz kadınlar ahlak bozmaz sosyal medya ahlak bozmaz ahlaksız olan erkekler vardır onlara kimse bir şey demiyor elestirmiyor kadınlar tiktokta orasını burasini aciyor diyen erkek nereden görüyorsun bakmiyorsan abaza erkeklerin yaptığı bu davranışlar çok kötü kadınları eleştiriyorlar birde kadının kendi vücudu açarda sacarda bakamaz hem bakıyor hem para atıyor kadına tiktokta sonra tiktokdaki kadınlar çok pis diyorlar pis olan kadınlar değil iki yüzlü insanlar ben bir kadınım benim cinsiyetim niye sürekli ahlaksız ilan ediliyor bir kadın kendi cinsiyetine de aşık olur yatağına alır bunlar ahlaksızlık değil ahlaksizlik kadınların peşinde gezen abaza erkeklerdedir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Onlara para atan kişilerin kendilerine saygıları yok. Her önüne gelen saçmalayarak prim kasar olmuş. İki dakika canlı yayın açıyorlar, hiçbir yetenekleri olmadan yüzlerce binlerce tl topluyorlar. Millet o kadar parayı kazanabilmek için güneşin altında, buz gibi havada saatlerce çalışıyor. Böyle yayın açarak para kazananlar ve onlara prim kastıranlar yok olsa keşke. Erdoğanın yerinde ben olsaydım Tiktok ve benzeri tüm uygulamaları kapatırdım.
Erdoğan zorba bir lider hickimsenin tiktok vb hiçbir sosyal medyayı kapatmaya zerre hakkı yoktur bu sosyla medya düşmanlığı kadın dusmanligidir o sosyal medyada öldürülen tacize uğrayan kadınlar korunuyor sosyal medya gayet güzeldir ifade ozgurlugune saygısızlık bu yaptığı ekranlara çıkıp tacizcilere tacizci diyemeyen Erdoğan lgbtye sapkinlar diyerek insanları kışkırtıyor ikiye bölüyor tacizcilere sapkın diyemeyen Erdoğan lgbtye sapkinlar diyerek karşı tarafı n haklarını çiğniyor ayrıca sosyal medyada dediğinize katılıyorum para toplamak için fenomen olan tipler var ve abaza erkekler onlara para atıyor hediye kazandırıyor onlarda gidip o paraları emeksiz bir sekilfe harcıyorlar buna itiraz edemem ama sırf bu yüzden sosyal medyaya saldırmak çok kötü bir şey taş devrindemiyiz internetide kapatsinlar insanların evlilik yaşına çocuk sayısına bile karışan bir cumhurbaskasini burası İran değil sosyal medyaya dokunamaz
İran'da bile şeriat olmasına rağmen sosyal. medya var Erdoğan araplasmaya çalışıyor heralde biz oradan iletişimler kuruyoruz sosyallesiyoruz lgbt bireylerinin ne kadar düzgün insanlar olduklarını da öğrenmiş olduk ama lgbt yayılıyor sapkınlık diye diye lgbt derneklerini kapatmak sanatçıların konserlerini iptal etmek lgbtyi destekleyen sanatçılara ceza vermek konserlerini iptal etmek akp değil yasaklar partisi ya da taş devri partisi olsaymis ismi keşke doğru yaptigi bir şey olsada keşke takdir etsek ama yok işte
Yakında telefon ve televizyonuda yasaklar akp taş devrinde yaşarız hep beraber
Akp insanları araplaştırmak isteseydi insanlar bu kadar arsız olmazdı. Şimdi her önüne gelen kendini satar olmuş.
Saçmaladın sende he
Akpartinin lgbt hetero birey diye ayırması nefret suçudur bütün vatandaşlarına eşit yaklaşıp sarılması sevmesi ayırt etmemesi ayrımcılık otekilestirme yapmaması lazım çok kout bir davranış tiktok konusunda da hep biz kadınlar elestiriliyoruz erkekler neden abazaliklari yüzünden yargilanmiyor gidiyor sapik gibi izliyor kadının orasını burasını para atıyor hediye atıyor sonra kadınlar suçlu oluyor tiktoktaki kadınlar değil erkekler suçlu kadınlar olarak bedenlerimiz bize ait hangi cinsiyete aşık olacagimiza kimse karar vermez veremez kadınlar olarak bedenimizi açıp acmayacagimiz bizim ozgurlugumuz sadece benim bedenim akp niye karışıyor buna