Kızlar, Tiktokda kadınların orasini burasını açmasına kızanlar ne düşünüyorsunuz?

Tiktok sosyal medyada kadınların bedenini açması kendi tercihidir akp kendi bedenini açan kadınları bile tutukluyor sosyal medya ve kadın düşmanı çünkü o tiktokda abaza erkekler kadınların bedenine para atıyor para veriyor kimse erkekleri tutuklamiyor kimse erkeklerin namusundan bahsetmiyor bu nasıl bir iki yüzlülük lgbt ahlak bozmaz kadınlar ahlak bozmaz sosyal medya ahlak bozmaz ahlaksız olan erkekler vardır onlara kimse bir şey demiyor elestirmiyor kadınlar tiktokta orasını burasini aciyor diyen erkek nereden görüyorsun bakmiyorsan abaza erkeklerin yaptığı bu davranışlar çok kötü kadınları eleştiriyorlar birde kadının kendi vücudu açarda sacarda bakamaz hem bakıyor hem para atıyor kadına tiktokta sonra tiktokdaki kadınlar çok pis diyorlar pis olan kadınlar değil iki yüzlü insanlar ben bir kadınım benim cinsiyetim niye sürekli ahlaksız ilan ediliyor bir kadın kendi cinsiyetine de aşık olur yatağına alır bunlar ahlaksızlık değil ahlaksizlik kadınların peşinde gezen abaza erkeklerdedir

Kızlar, Tiktokda kadınların orasini burasını açmasına kızanlar ne düşünüyorsunuz?