Eşimden ayrılmak istiyorum ,30 yaş büyük birine aşık oldum?

Eşimle 1.5 yıl önce evlendik çocuk yok. Evlendikten 1 sene sonra ailesi benim hakkımda yalan yanlış beyanlar da bulundu, eşim beni savunmadı umursadı bile. Eşimin akrabaları beni çok sever sadece ailesi sevemedi ve onlara karşı bir saygısızlığım bile olmadı, evlenirken bile 1 kuruş istemedim herşeyi kendim yaptım. İftiralarına karşı bile sustum, eşim korur diye düşündüm, eşim umursamadı bile. Birgün bu olaylardan kaynaklı tartışmamız oldu, eşim annem hakkında ileri geri konuşunca eşime tokat attım, annemin eşime karşı en ufak lafı bile olmadı. Tokat atınca beni dövdü, elim kolum, bacağım, çenem mosmordu, sustum konuşamadım babam zaten boşanmış bir kıza asla destek sağlamaz. Sevgim, saygım bitti. İkimizde iyi yerlerde çalışıyoruz, kariyer sahibiyiz fakat olmuyor, sevmiyorum, saygımda yok ailem yüzünden boşanamıyorum da. Napcam bilmiyorum çok mutsuzum. Ofiste yöneticimle aram çok iyi, hiç evlenmemiş bana baya iyi davranıyor aramızda 30 yaş var ama hiç flörtleşmemiz olmadı, yüz vermiyorum ama aşık oldum ona , gecemde gündüzümde hep o, rüyalarımda o. Onunla konuşurken mutlu oluyorum, iş ile alakasız hiç konuşmuyorum ama huzur veriyor onunla olmak istiyorum ama boşanamıyorum bile kafam çok karışık, ne yapmalıyım?

Eşimden ayrılmak istiyorum ,30 yaş büyük birine aşık oldum?