Eski avradlardan banane? Tas gibi buyudum buda kimseyi ilgilendirmez. Bir elim sicak sudan soguk suya konulmadiysa ne mutlu bana illa fakirlik yokluk mu cekmek lazim eski avradlar gibi olabilmek icin 😂 deli mi ne
Kaynanası bi taraftan, kayınpederi bir taraftan gelinine nasıl laf dokundursam diye bakıyor (genel) insanı evlilikten soğutan en büyük sebeplerden. İlk başlarda alttan al saygını bozma, baktın devam ediyor sen de susma ona göre cevap ver
Eşine, sevgiline söyle, sert bi dille söyle, babasını uyarsın, sürekli devam ediyorsa sen de cevap ver, evet ben bilmem böyle fakir fakir şeyleri de, onun sinirini bozacak şeyler söyle 😬
Ya Bu Adam yuzunden esimle cok tartistik Baba evine kadar gittim. Adam babasi akkilanmiyor bir gun kendim sert bir dille uyarmayi dusunuyorum Fakat hakaret edecek sekilde birsey demedi henuz. Simdilik…. O yuzden hic bulasmakda istemiyorum kocamla tasincaz oyle karar aldim. Ona sisti Adam gidiyoruz diye biliyorum.
O zaman taşınana kadar sabret, zorunda kalmadıkça muhatap olma dediklerine hiç cevap verme, sen sert dille uyarirsan bu sefer kocanı doldurmaya başlarlar. Bende de böyle bir anne var, bu dediklerimi yapıyorum. Allah sabır versin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
El bebek gül bebek görüyor seni çok da takılma.
Ne demek yani el bebek gül bebek derken?
Ne gerek var ama sürekli boyle konusuyor bana
Rahatlıktan geldiğini hiç zorluk görmediğini düşünüyor işte o kafanın içindekini çalıştır biraz.
Evet dogru olanda o zaten Fakat Bu Neden dert oldu kayinpederle onu anlamadim?
Seni kızı gibi görüp iğneleme yapıyor olabilir işte hey gidi eski avradlar falan gibisinden güzellemeler vs neyse kalanı kendisine sor.
Eski avradlardan banane? Tas gibi buyudum buda kimseyi ilgilendirmez. Bir elim sicak sudan soguk suya konulmadiysa ne mutlu bana illa fakirlik yokluk mu cekmek lazim eski avradlar gibi olabilmek icin 😂 deli mi ne
boş ver hiç takılma, sana hakaret etmemiş ya, yaşlılar böyle patavatsız oluyor, eğer ailenin durumu iyiyse ondan demiştir
Evet ailemin durumu Iyi. Ama ne gerek var yani kendini kucuk dusuruyor bile bile Bana laf sokmus oluyor yani sanki ben bunlara fakir dedim
Kaynanası bi taraftan, kayınpederi bir taraftan gelinine nasıl laf dokundursam diye bakıyor (genel) insanı evlilikten soğutan en büyük sebeplerden. İlk başlarda alttan al saygını bozma, baktın devam ediyor sen de susma ona göre cevap ver
Bunun sebebi ne yani? Ben orada birsey soylesem Iyi olmayacak Yeni degil sürekli boyle Adam kaynana birsey demiyor
Eşine, sevgiline söyle, sert bi dille söyle, babasını uyarsın, sürekli devam ediyorsa sen de cevap ver, evet ben bilmem böyle fakir fakir şeyleri de, onun sinirini bozacak şeyler söyle 😬
Ya Bu Adam yuzunden esimle cok tartistik Baba evine kadar gittim. Adam babasi akkilanmiyor bir gun kendim sert bir dille uyarmayi dusunuyorum Fakat hakaret edecek sekilde birsey demedi henuz. Simdilik…. O yuzden hic bulasmakda istemiyorum kocamla tasincaz oyle karar aldim. Ona sisti Adam gidiyoruz diye biliyorum.
O zaman taşınana kadar sabret, zorunda kalmadıkça muhatap olma dediklerine hiç cevap verme, sen sert dille uyarirsan bu sefer kocanı doldurmaya başlarlar. Bende de böyle bir anne var, bu dediklerimi yapıyorum. Allah sabır versin.
Evet iste Aynen oyle oldu kocami doldurdular. O yuzden cvp bile vermiyorum bana konusuyor duymamazliktan geliyorjm. Onada sinir oluyor adam resmen.
Böyle insanlara en iyisi susmak cevap vermemek, kendi kendine konuşsun, cevap verince akillaniyorlar mi sanki, sinir olsun kendi kendine boş ver
Evet Oyle yapiyorum artik. Yasli Adam eglence ariyor kendine. Kocam var arada yoksa eglencede oynatirdim onu Ya Neyse
Ayıp ya
Neden oyle dedi
Ne demek