Son dönemlerde sorduğum sorularda dikkatimi çeken bir şey oldu siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

İnsanlar birbirleriyle bir hayat geçirmek için yani hayat arkadaşı bulmak için ne gibi kriterler arıyor ortalık 35 yaş üstü evlenmemiş insanlarla dolu ya ben anlamıyorum evlenmek için ne gibi kriterler lazım r kadın bir erkekten ne ister mesela ya da bir erkek bir kadından ne ister hayatını onunla paylaşıp ömür geçirmek için ne ister ne bekler bu dönemde karşı taraftan açıkçası bu sorunun cevabını çok merak ediyorum hayır herkes evlenecek diye bir şey yok ama insanlar yalnızlıktan dem vuruyor dertleniyor sevecek aşık olacak kimsem yok diye dert yanıyor hani anlamıyorum kriterler nedir bulmak neden bu kadar zor insanlarken birbirlerine neden bu kadar çok güvenmiyor açıkçası beynimi yakan sorular bunlar fikirleriniz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim yani ben mi çok duygusal düşünüyorum insanlarmı acımasızlaştı artık her şey cinsellik yönünde mi ilerliyor eğer öyleyse bu insanlar neden bu kadar çok yalnızlıktan sevgisizlikten şikayetçi
Güncellemeler
+1 yıl
Bakıyorum soruma sadece beyefendiler cevap vermiş demek ki beyefendiler muzdarip sadece bu durumdan affedersiniz beyler ama bence kriter arayan sizlersiniz kadınlar kriter aramıyor maddiyatçılardan söz etmiyorum tabii ki gerçekten seven kadınlardan söz ediyorum siz kadınları ikiye ayırdığınız sürece eş bulamazsınız kendinize evlenilecek ve eğlenilecek diye ikiye ayırıyorsunuz böyle olduğu sürece yalnız kalmaya mahkumsunuz
Son dönemlerde sorduğum sorularda dikkatimi çeken bir şey oldu siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?