Aile & Toplum Yılbaşına tek başına mı gireceksin yoksa başkalarıyla beraber mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 🎄🎉 Tek basima Baskalariyla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yılbaşına tek başına mı gireceksin yoksa başkalarıyla beraber mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Tek giriyorum ben. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yıl başına kardeşlerim çoluk çocuk ve aile yakınlarından bir kaç kişi toplam 19 kiş eğlenerek i beraber gireceğiz. 0 0 Yorumla
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Her zaman olduğu gibi işte olacağım… bırakmıyorlar ki evimizde oturalım tv izleyelim.. 0 0 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nasipse kibrisa gidicem djfjf 1 2 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Nasipse ney lan sanki umreye gidicem gibi bahsetmişim aqq Yorumla cannotflybee +1 yıl 😄😄 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muhtemelen arkadaşlarla oluruz 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ailem ile girmeyi planlıyorum 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birkaç alternatifim var. Yalnız olmayacağım 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ailem var sevdiklerim var 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmem bir planım yok 0 0 Yorumla
Fanastik__Lady Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl Merhaba. Ailemle ve arkadaşlarimla☺️🎀✨️ 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Tek basima kafami dinlicem 0 0 Yorumla
kenarmahalletanrisi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yine upuzun bi masamız var. 0 0 Yorumla
Luckmen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl hastanede calışarak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hemsir misin Yorumla Luckmen72 +1 yıl Evet sen peki Yorumla ndjdndnddnsn +1 yıl sukret bi isin var Yorumla Luckmen72 +1 yıl @ndjdndnddnsn ediyorum da sana ne seni sevmiyorum ya git Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tek başıma 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ailem ile 0 0 Yorumla
Birand_es Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı. Tek muhtemelen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tek giriyorum ben.
Yıl başına kardeşlerim çoluk çocuk ve aile yakınlarından bir kaç kişi toplam 19 kiş eğlenerek i beraber gireceğiz.
Her zaman olduğu gibi işte olacağım… bırakmıyorlar ki evimizde oturalım tv izleyelim..
Nasipse kibrisa gidicem djfjf
Nasipse ney lan sanki umreye gidicem gibi bahsetmişim aqq
😄😄
Muhtemelen arkadaşlarla oluruz
Yalnız gireceğim bu gidişle
Ailem ile girmeyi planlıyorum
Birkaç alternatifim var. Yalnız olmayacağım
Ailem var sevdiklerim var
Annemle beraber gireceğiz
Bilmem bir planım yok
Her zaman ki gibi tek başıma
Merhaba. Ailemle ve arkadaşlarimla☺️🎀✨️