Aile & Toplum İlk 3 kelime 2024'te yaşayacaklarınızmış. Siz neler gördünüz? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor valla yüzük mutluluk zenginlik gördüm ben hadi hayırlısı bakalım😅 İlk 3 kelime 2024'te yaşayacaklarınızmış. Siz neler gördünüz? Cevapla Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seyahat mutluluk ve yüzük görmüştüm ben de. Sanırım seneye eyfel kulesi altında evlenme teklifi alıcam 1 0 Yorumla
Bitkinbirgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Huzur, mutluluk, kariyer. Hiçbiride olmayacak kesin 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Millete ne güzel şeyler çıkmış benim üçüncü gördüğüm kelime Kürt idi. Napıcam kürdü ben 1 0 Yorumla
Küflü-Kek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dolar, Mutluluk, Ev hadi bakalım. Dolar konusunda şüpheliyim.. 1 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl Hangi ilerizekali demis onu ilerde yasiyacaksiniz die 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Mutluluk, bereket, seyahat. Seyahat olmasaymış iyiymiş. Neyse buna da şükür. 1 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl MutlulukNisan BereketParaTatil 1 2 Yorumla Geiltoy +1 yıl Evlilik TeklifKariyer Seyahat Yorumla Geiltoy +1 yıl HediyeKürtHaber Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mutluluk, evlilik, hediye 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kariyer Kürt nişan 😳 1 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Mucize aşk kariyer? Hadi bakalım hayırlısı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Huzur söz yüzükE bu güzel degilmi 1 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bereket, mutluluk, aşk. iyiymiş :pp 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ruh eşi, mucize, karı 1 0 Yorumla
Pisagorun_Teoremi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Mutluluk, Bereket, Zenginlik... Amin... 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ha bu sefer oldu. Huzur, kariyer, mutluluk 😅❤️ 1 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Mutluluk, mucize, zenginlik 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Mutluluk mucize kariyer gördüm bende 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yüzük- Söz gördüm. 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Huzur seyahat bereket gördüm 1 0 Yorumla
keroylan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mucize, bereket, seyehat. İnsalalh artik 1 0 Yorumla
suskun3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 67% +1 yıl Yüzük, huzur, dolar, mutluluk gördüm 🤗 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Seyehat + kariyer + mutluluk ❤❤❤ 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seyahet KarıKürt :( 1 0 Yorumla
KimeBaktinn Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı. Mutluluk, Bereket, Seyahat ❤️ 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Huzur mucize aşk… 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Huzur, aşk, haber. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Seyahat mutluluk ve yüzük görmüştüm ben de. Sanırım seneye eyfel kulesi altında evlenme teklifi alıcam
Huzur, mutluluk, kariyer. Hiçbiride olmayacak kesin
Millete ne güzel şeyler çıkmış benim üçüncü gördüğüm kelime Kürt idi. Napıcam kürdü ben
Dolar, Mutluluk, Ev hadi bakalım. Dolar konusunda şüpheliyim..
Hangi ilerizekali demis onu ilerde yasiyacaksiniz die
Mutluluk, bereket, seyahat. Seyahat olmasaymış iyiymiş. Neyse buna da şükür.
Mucize, huzur, tatil. E bunlar çok güzel çıktı 😅 Hadi inşallah
Mutluluk
Nisan
Bereket
Para
Tatil
Evlilik
Teklif
Kariyer
Seyahat
Hediye
Kürt