Odada güzel konuştuk sohbet falan ben çıktım gruptan hesabı sildim bu gün geri açtım.
Sonra adam mesaj atmıs neden çıktın bir sorunmu var kardeşim falan yok abi yazdım bende ama adam ikide bir de benim profile bakıyor o bakıyor diye bende bakıyorum.
Sonra gruba girdim dinledim ne işi var bunun burada neden cıktı gruptan dediler oda isteyen girer isteyen çıkar dedi.
Sonra bende buna etiket yolladım yanlıs anladı beni herhalde engellemiş bende engelledim🤣 adam da yakısıklı yani neden profiline bakar ki bir insanın bir insan?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta bunları konuştuk arkadaşlar az önce demişti
We playda oda lideri beni engelledi yanlışmı anlasıldım acaba?
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Engelle missin daha sonra yazıp daha sonra üstünü çok karıştırırsan o kadar sapıkça ilgilenmelerden sonra adam harbiden bir şey var sanıp iyice kacacak , gitmiş engellediği iyi oldu kalsın öyle 😂
Engellemiş zaten seni daha sonra üstüne düşersen çok daha fazla dikkat çekersin , zaten adama fazla sapıkça dikkat çektirtmeye calismissin kendini o yüzden engelleyen engellemiş bırak kalsın öyle diyorum 😂
Ya gruptan çıktı demişler ben girdim yayına ismim geçti neden çıktın dediler bende boş zaman kaybediyordum dedim sonra o da isteyen girer isteyen çıkar arkadaşlar az önce konuştuk bunları dedi ciddi olarak
Ya o benim profile bakıyor ben oninkine görünüyor baktıgımız bir etiket yolladım başkasına da yolladım aunı gruptan yanlıs anlamasın diye adam hoşuma gitti tavlamaya öalıstım ters tepti engellemiş beni
Ben de oyun oynar gruplarda bulunurum ondan ilgimi çekti biraz😄 ama ilginç de bir şey cidden. Muhtemelen çok bişey konuşulmamıştır bakma öyle dediğine. Sırf bundan çıkarım yapcak değildir bence
Ya ne bilim her profil değistiediğimde baktı fotoya anlarıma baktı korudu sonra hap attım ona baskasına da gül attım aynı gruptan grubuna girdim çıktım iki üç kere sapık gibi🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engelle missin daha sonra yazıp daha sonra üstünü çok karıştırırsan o kadar sapıkça ilgilenmelerden sonra adam harbiden bir şey var sanıp iyice kacacak , gitmiş engellediği iyi oldu kalsın öyle 😂
Anlamadım hiç bişey🤣🤣🤣🤣
Uyku sersemi yazdığım cevaba bakınca bende ne dedim olum mk dedirtti 😂
Dur toparlicamm 😂
🤣🤣🤣🤣
Engellemiş zaten seni daha sonra üstüne düşersen çok daha fazla dikkat çekersin , zaten adama fazla sapıkça dikkat çektirtmeye calismissin kendini o yüzden engelleyen engellemiş bırak kalsın öyle diyorum 😂
Şimdi oldu 😂
Ya profil resmini falan değistirmis kara listeye alöış beni
Geçmiş olsun olan oldu giden gitti başka yollar başka kapılar başka yakışıklı avına çıkmanın zamanı geldi 😂😂
Ya acaba ne düşündüler evliyim dedim ben birde ya 🤣🤣
Sen niye evliyim dedin ayrıca, şu konuyu özelden anlat kafamı allak bullak ettin 😂😂
Ya ne biliyim sarkmasın kimse diye dedim🤣🤣
We play ne bilmiyorum ama engellencek bişey görmedim ben
Engelledi ama 🤣🤣 ya biraz ben sapık gibi takip ettim onu belki ondandır sonra engelledi etiket gönderdim sadece yayınlara girdim çıktım
Adım geçmiş beni konuşmuşlar🤣🤣
Takip etmek sapıklık mı ki. Hakkında ne konuşmuşlar? Birde ne oyunu oynuyorsunuz
Allah rası olsun ya boş bir muhabbet ama iyi ilgileniyorsun🤣🤣🤣
Ya gruptan çıktı demişler ben girdim yayına ismim geçti neden çıktın dediler bende boş zaman kaybediyordum dedim sonra o da isteyen girer isteyen çıkar arkadaşlar az önce konuştuk bunları dedi ciddi olarak
We play sohbet odası falan var aile görevinde tanıdıö ben onu
Ya o benim profile bakıyor ben oninkine görünüyor baktıgımız bir etiket yolladım başkasına da yolladım aunı gruptan yanlıs anlamasın diye adam hoşuma gitti tavlamaya öalıstım ters tepti engellemiş beni
Ben de oyun oynar gruplarda bulunurum ondan ilgimi çekti biraz😄 ama ilginç de bir şey cidden. Muhtemelen çok bişey konuşulmamıştır bakma öyle dediğine. Sırf bundan çıkarım yapcak değildir bence
Ahaga adamın tavrı da acayip niye engelleyesin ki aq. Beğenmedi mi acaba
O kadar karşı olsa bu işe resim falan koymaz
Evliyim dedim ben gruba katılırkem🤣
Ondandır kesin başına bela almak istememiştir 😂
Ya ne bilim her profil değistiediğimde baktı fotoya anlarıma baktı korudu sonra hap attım ona baskasına da gül attım aynı gruptan grubuna girdim çıktım iki üç kere sapık gibi🤣🤣🤣
Ya engelliyim ya mesaj atsam gierrmi
Gitmez bence. Ama ötekine de bişey attıysan aralaeında konuşulduysa "yollu olum bu kız" muhabbeti geçmiş olabilir 😂
Ayy utandım ama attıgım kızdı🤣🤣🤣
Moruk kim sana niye sapık desin ki😂 hadi dedi niyelim neden takasın ki bunu. Göğsünü gere gere evet ulan sapığım de ve rahatla ahaha😂
Ya adamı çok takip ettim anlıyonmu stolker gibi hep o girdiği zaman girdim çıktıgı zaman cıktıö çok belli ettim🤣🤣🤣
Neden engelledi ki acaba🤣
Odada kara listeye almış beni🤣🤣
Profil resmi ni değistirmis şimdi 🤣🤣
Kullanici adin ne berabwr oynayalım
Napcan gardaş soruma cevap ver