Aile içi psikolojik ve fiziksel şiddetle büyümek?

Küçükken 5 6 yaşlarında çocuklukluktan beri aile içi şiddetle uğraşıyorum 100 den fazla dayak yedim karakollar hastaneler çocuk evleri sığınma evleri travmam büyüdüm erken yaşta olgunlaştım küçük yaşta birçok iş tecrübem oldu diksiyonum düzgün ticaret ve girişimciyim altın bileziği koluma erken yaşta taktım ama aile içi ve aile dışında küçük yaşlarda ve şimdi çok ağır travmalar geçirdim bu zamana kadar güçlü karakter oldum bütün sorunlarımla kendim uğraştım belki yaşadığım bir olayı başkası yaşasa ya da ailesine dese intihara teşebbüs ederdi ama beni sarsmadı ot gibiyim ama artık topluma ayak uyduramiyorum asosyal biri asla değilim girişkenim zaten hedeflerime odaklanmışim çalış çabala kazan iş kur belki ileride çok iyi geleceğim ama şimdi ben toplumun tersine doğru ilerledigimi fark ettim millet pop dinliyor ben gidiyorum turk sanat müziği zaten toplum biraz bozuk ilerliyor yani bende yeni arkadaşlar edinsem sevgilim olsa birbirimizi desteklesek Derdimizi anlatsak gezsek tozsak konserlere falan gitsem hergun yeni kıyafet alsam diyorum sonrada ben malmiyim diyorum evet bunun temel sebebi ailem sevgisiz ilgisiz şiddetle büyümek aile dışı olaylar falan insanlara güvenimi dünyaya güvenimimi hayat enerjimi bitirdi napacagim bilmiyorum

Aile içi psikolojik ve fiziksel şiddetle büyümek?