Örneğin üç evi var ve maddi geliri de çay bahçesinden. Yılda sadece üç ay çalışarak elde ediyor. En az bir memur kadar kazanıyor sadece üç ayda
Evet sadece maddiyat değil konu evlilikte ama ben sadece maddi kısmını soruyorum.
Örneğin üç evi var ve maddi geliri de çay bahçesinden. Yılda sadece üç ay çalışarak elde ediyor. En az bir memur kadar kazanıyor sadece üç ayda
Evet sadece maddiyat değil konu evlilikte ama ben sadece maddi kısmını soruyorum.
Evi arabası olması önemli değil onları beraber hallederiz de önemli olan kişiliğinin oturmuş ve kendini geliştirmiş, geliştiren biri olması ve yine de maddi durum ile ilgili bir şey diyeceksem ev geçindirecek kadar geliri olsa yeter
Sorun olmazdı benim için. Bide nası çay bahçesinden o kadar para kazanılıyor ona şaşırdım cafe mi burası? Benim için meslektende öte onun kişiligi enerjimizin uyuşması mesela o 3 ev babadan kalma filansa kayınvalide bizim diye zırt pırt gelir evde huzur kalmaz. O yüzden meslektende öte şeyler bunlar. Huzur olmalı en başta
Hım iyiymiş o zaman
Hiç önemli değil birbirimizi sevmemiz yeterli olurdu ve o cok para da kazansa az da kazansa ya da yaptığı iş ne olursa olsun gurur duyardım topluma statüye önem vermiyorum onlar beni mutlu etmezler çünkü
Bu şekilde düşünüyorum zaten kendisini insan geliştirmeli en güzelini yapıyorsunuz
Cevap
0Cevap
Çalışma saatleri düzensiz, kötü fiziki koşullarda çalışılan, bedenini ve zihnini aşırı yoran bir meslek yapmasını istemem. Entelektüel donanımı ve kültür seviyemiz denk olan biriyse, mesleğinde başarılı mutlu ise kazancından memnun ise ve haram da yemiyorsa bu yeterlidir.
Kalan 9 ay bela olur kalır evde ben evde erkek sevmem gitsin 12 ay çalışacak iş bulsun evi arabası umrumda değil
3 tane evi olması pek umrumda olmaz ama güzel bir işinin olması umrumda olur. Meslek olarak da kriterim faydalı bir işinin olması. Düğün yapan yerler mesela bana aşırı itici geliyor çünkü çok faydasız boş iş.
Erkek dediğin homeoffice çalışmadığı müddetçe evde durmamalı, gerekirse taştan su çıkarmalı
Meslek önemli değil ama sorumlu olması çok önemli benim için
Çok fazla önemli isterse milyon kazansın kocam çay bahçeci demeyi yakıştıramam kendime
Evet fazlasıyla. Ben onu kazanmak için kıçımı yırttım ilkokul mezunu s*kik bir influenzirin kazandığı milyon dolarlar yerine gururlu üç kuruşumla aç ölürüm daha iyi mesela
Çok önemli..
Önemsiz
Kabul etmek zor.
5 üzerinden 4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?