Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğim kişiyle sürekli yakın olmayı önemsediğim ve sevdiğim kişilere zarar gelmesinden çok korktuğumdan kesinlikle mesleklerine aşırı saygı duymama rağmen asker ve polislerle olamayacağımı düşünmüşümdür hep. Tabi biri çıkar tüm fikrini değiştirir belli olmaz.
Evet önemli hırsızlık yapıp haram para kazanacağına çöp toplasin helalinden para kazansın ya da gerekirse tuvalet temizlesin önemli değil ben her halükarda yanında olurum, varsa bir parça ekmeği bölüşür yeriz yoksa da beraber kazanır birbirimize destek çıkarız, hiç yoktan var olmak diye bir şey var, el ele olalım herşeyin üstesinden geliriz ben buna inanıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏 çok sukur hayatımdaki adam haram paradan falan kaçınıyor istese paranın alasını kazanır ama yapmıyor
Yanlışlıkla hayır seçeneğine bastım. Evleneceğim kişinin mesleği evet önemli, torbacılığı da meslek olarak görenler var ya da sürekli sahada veya şehir dışı çalışanlar. Öyle mesleğe sahip kişi istemem hayatımda.
Önemli ama illa da şu mesleği yapsın zengin olsun çok para kazansın vs derdim yok
Cevap
27Cevap
meslek önemli değil
Önemli yaşamını etkileyecek sonuçta. Örneğin ben asker, polis, güvenlik, doktor ya da mimar istemem pek. Düzensiz ve savruk bir yaşam biçimi istemiyorum. Çalışma saatleri dengesiz, düzensiz bir yaşam istemiyorum.
Mesleğinden önce bireysel ve aile kültürü çok önemli. Bakış açımıız benzer olmalı. Eleştirel ve esnek düşünebilmeli, merhamet ve adalet duygusu gelişmiş olmalı. Duygusal zekası da gelişmiş olmalı. Empat bir adam bulmak bugünlerde zengin birini bulmaktan daha zor örneğin. 😂
👏👏 Bütün kızlar aynı değilmiş bana bunu gösterdiğin için teşekkür ederim...
@Soylu_Orgun rica ederim bir ön yargı öldürmek zordur, başardığım için bende kendime teşekkür ediyorum. p
Benim için önemli çünkü onun mesleği benim hayatımı etkileyecek.
Evlenmeyeceğim için mesleğe takmam. Evlenseydim de umrumda olmazdı. Ben karakter yapısına ve bana karşı sevgisi, sadakati ve saygısına bakarım.
İyi annem var deme dul kalmayinca vefalı karım var deme elde avuçda kalmayıp cep delinmeyince dostum var deme kötü günler gelip çölün ortasinda kalmayınca ee bu dünyaninda kalmayacak tapusu hesap verilinceyedek.
Tabiki önemli. Onun hayat şartları benim düzenimi etkileyecek. Özellikle asker polis meslek sahiplerini direk eliyorum. Nedenini hepimiz biliyoruz zaten
Meslek önemli bir kriter sınıfsal ayrımcılık yapmam ama kişinin yaptığı iş ile karakteri doğrusal orantılıdır bana gore özellikle bu kadınlarda daha fazladır
Önemli..
Ürün tanıtım temsilcisi/pazarlamacı/ müşteri temsilcisi/ilaç mümessili, bankacı olmamalı kesinlikle.
Eskiden önem verirdim ṣimdi artık önem vermiyorum sadece cahil olmasın yeter
Önemli tabi… helal kazancı olması kendini mutlu hissetmesi başta olmak üzere…
Bahse girerim ki hayir diyenlerin %99'u evlenmemis kisilerden olusuyordur 🤭
Ben hayır diyorum fakat kafandaki gibi biri değilim... Kendim bilgisayar programcısıyım kalbimin sahibi olacak kadının gerçek bir işi olduğu sürece fark etmez ama benim ki eşim için fark eder tonlarca para kazanıp bir kadının beni param için sevmesini istemiyorum
Hayır helal daire içerisinde para kazancının olduğu bir mesleği olsun kafi
Mesleği önemli değil iyi huylu güzel karakterli sevgi dolu sevecen olsun
Evet önemli. Homofice falan çalışmasını istemezdim. 8 saat düzeni iyidir
Tabiki önemlidir düzgün helalinden kazanan olmalı, gidip de pavyonda çalışan bir eşim olsun istemem.
Ne iş yaptığı önemlidir hayat kurduğun kişinin güzel bi işi olmalı sorun çıkmamalı sonradan
Tabii ki önemli. Gidip bir seri katille evlenmek istemem. 😂😂
Evet. Evleneceğim adamın bilgisayarla alakalı düzgün, çok kazançlı olmayan ama ahlaklı bir işi olduğunu sanıyordum. Özel fuhuşla uğraşıyormuş ve asıl parayı buradan kazanıyormuş. Ayrıldım.
"erotik ürün satıcısı" ya da "seks oyuncakları satıcısı değilse sorun yok :)
maaşlı işimiz olsun yeterli kimseyi küçümsemem
Evet ücretli olarak erkeklerle görüşen birisiyle evlenmem mesela
Kendi ayaklarının üstünde duracak sevdiği işi yapmasını isterim
Muhakkak önemli tabi ki , Çalışma saatleri, aldığı ücret, yaptığı iş vesaire bunlar hep doğrudan ve/veya dolaylı yoldan beni etkileyecek şeyler.
Namusu ile para kazansın mesleğin önemi yoktur
Pek fazla önemli değil yeter ki sevmeyi bilsin 🙂
Asker, polis, jandarma 😂😂😂😂
J. golo falan olmadığı sürece sorun yok ajfjsj
Ben karakterine bakarım helal kazansın yeter
Valla helal olsun be böyle kadınlar kalmış mı görünüyor ki kalmış
çok önemli değil ama biraz öncemli
Gerçek bir işi olduğu sürece fark etmez...
Ben fakir o fakir ne olacak halimiz önemli tabi
Hayır karakterli olması yeterli
Hayır önemli değil
Tabii cabulcu olacak hali yok
Evet önem verdiğim bir konu.
Cahil olmadığı sürece sorun yok
Ne fark eder iyiyi kalpli olun yeter.
Evet önemli..
Helal kazanıyorsa önemi yok
Evet önemli
Önemlidir
Değil
Cok degil. Kazancı, finansal durumu daha önemli.
Hayır
hayır..
Evet önemli
Hayır
Evet önemlidir
Hiçte önemi yok
para gelsinde nereden gelirse gelsin öylemi
yo sadece sordum
Hayır
Önemli tabiki
Bence önemli
Niye para ic8n mi evleniyorsun
@KerpetenRamiz eşinin hayat kadını olmasını ister miydin?
Ne alakası var ya hem bensana sordum ya i sen şimdi gidip Bi çöp toplayan biriyle evlenir misin bunu küçümsemiyoeum
@KerpetenRamiz meslek diyince niye aklına para geliyor sadece? Evleneceğim insanın mesleğine tabii ki bakarım. Kazancının miktarı değil, ama kazancının nereden geldiği en önemli şey.
Hah bunu söyle tamam okey
@KerpetenRamiz eğer çöp toplayacısı ile denk bir meslek yapıyorsam kazanacağım para aynıysa evlenirim. Gelirim çok yüksekse evlenmem. Gelirim düşükse kendi gelirimden yüksek biriyle de evlenmem.
Niye maaşından düşük biriyle evlenmiyirsun ya adam helalinden kazanıyor işte evlilik zaten hayat arkadaşı müşterek olur senin benim para diye bisey OLMAZ BIZIM PARAMIZ OLUR sen demek para ya bakan birisin ya sg sizi aldatan piclerle evlenin parası malı var diye sonra aldatıldık sg ya bu sen seçtin got lalesi
@KerpetenRamiz kendimden statü olarak üst biriyle de alt biriyle de evlenmem. Nereden bileyim maddi olarak beni kullanmayacağını? Mesleği helalinden olabilir ama belki sıkıldı ve kullanacak adam arıyor. İnsanlar sanki çok iyiymiş gibi anlatıyorsun bir de. Kusura bakma ama kendi çocuklarımdan başka kimseyle paramı paylaşmam hayatta kimseden de tek lokma istemem. Ve nedense erkekler kendinden üst pozisyondaki kadınları daha çok aldatıyor maalesef aldatma konusuna gireceksek. Bu daha sık görülen bir durum.
@KerpetenRamiz bu lafları gold digger olup zengin erkek peşinde koşanlara de. Ben bir erkekten para istemiyorum kendi paramı da paylaşmak istemiyorum. İnsanların niyetini bilemeyiz ortalık pislik kaynıyor herkes hırsız olmuş. Bu kadar basit.
Önemli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?