Aile ile birlikte mi, arkadaşlarla birlikte mi, dışarıda mı bir şeyler yaparsınız? ya da diğer akşamlardan bir farkı olmaz mı?

#inci🍭
Aile ile birlikte mi, arkadaşlarla birlikte mi, dışarıda mı bir şeyler yaparsınız? ya da diğer akşamlardan bir farkı olmaz mı?

#inci🍭
Akşam saat 17:00 civarlarında mangalı yakarım, kebaplar mangalla kavuşur.
Ailece sofrada yemek yedikten sonra bu defa çerezler, tatlılar, meyveler gelir. Mutlaka her yeni yıl akşamı bir misafirimiz olur. Dayımlar olabilir, amcamlar olabilir bu değişir.
En son sahneye alkol girer. Biralar, viskiler, vodkalar ve yancıları olan meyve suları, enerji içecekleri gelir. Sohbet edilir, arka planda TV den müzik açıktır. Yavaş yavaş içilir.
Sonra babam ve annem uyuyakalır. Bende o kafayla kahkaha atarım salonda kendi kendime. Sonrada zaten sabah olur :))
Ailecek geçiyordu, dedem vefat etmeden önce tombala oynuyorduk falan. Sonra durumlar biraz değişti. Çok çekici gelmiyor artık yılbaşı bize. Akşam saatlerinde Ailecek tv izlenir falan arkadaşım var yakınlarda oturuyor onunla havai fişek izlemeye gideriz bir tepeye ondan önce nargile içmeye biraz alkol falan filan.
Annem, ablam, kardeşim ve 4 yeğenim bir araya geliriz bizim evde :)
Akşam yemeği, annemin börekleri, sarmaları, Meyve, çerez, sohbet, çocuklarla oyun vs şeklinde geçer
Her yılbaşı / bayram/ tüm özel günler, doğum günleri bu şekilde geçer bizde.
Aileyle standart 12 öpüşüp uyuruz 😅
Yemin olsun.. en güzeli.. hep ailenle ol💗
teşekkür sende 🙏🙏
Cevap
58Cevap
Tek başıma sabaha kadar bilgisayarda takılıyorum. şarkı dinliyorum film dizi izliyorum. sigara içiyorum enerji içeceği içiyorum. bu şekilde geçiyor bende.
Genelde evde aile arasında geçer ekstra bir etkinlik düzenlemiyoruz
Diğer akşamlardan farklı olarak yemeklerde biraz daha özenli olur. Daha fazla çerez olur. Ve ben bir sürü şaklabanlık yaparım
🍭🌸
Çok aşırı bir kutlama yapmasak da patlamış mısır, kestane, cips ve abur cubur gecemiz oluyor yılbaşı geceleri <3 10'dan geriye sayılır kesin. Yeni yılın mübarek olsun diye ana babalarımızın eli öpülür. kshjkd
Yeni yıkın mübarek olsun 😀
E tabi 😃
Önceden evde annem, babam ve kardeşimle veya dedemgilde dedem, babaannem, halalarım ve kuzenlerimle geçirirdim; ama son birkaç yıldır İzmir'de okuduğum için genellikle öncelikle akşam yemeğinden sonra dışarı çıkıp barda bir şeyler içiyorum, sonrasında ise yurda dönüp yeni yıla yuryurtta giriyorum.
Kadınları ve erkeklerin verdiği cevaplar benim memleket plakası olmuş benim bu durumu hemen bozmam gerek ptl olarak geçiyor pijama terlik laptop diyeyim 😅
Niye bozdun ya 🙄😀
Herzamanki gibi beya hiç bir değişiklik yok kutluyorlarda ne oluyor başımızdan bela musibet eksik olmuyor
Ya neden babam gibi konuşuyorsun jsjs
🤣🤣🤣 doğru söz heryerde doğrudur
Babaannem ve dedemlerde oluruz. Amcamlar yengemler kuzenler hep birlikteyiz. Tatlilar tuzlular salatalar borekler, masayi donatip akşam çay faslı yapiyoruz. Bir de minik bir agacimiz var onu süslüyoruz. Gecen sene cam ağacı seklinde pasta ve kardan adam seklinde kurabiyeler yapmıştım. Bu sene de yaparim herhalde. Ha bir de tombala var. Ahım şahım bir kutlama yok ama seviyorum o heyecanı
Olsun tüm aile birlikte oluyorsunuz maşallah
Evet öyle. Seviyorum ben ailecek kalabalik oturmalari
Ben genelde ailemle kutlarım, güzel bir masa hazirlariz yemek yeriz once, sonra tv de yilbasi programi acariz muzik esliginde oyun oynariz sohbet ederiz egleniriz :) sonra da geri sayim, herkes birbirine sarilir😄
Arkadaşlarım mutlaka davet ederler biraz takılıp eve dönerim en çok havai fişekler için güzel olur. Ailemin yanına mutlaka uğramam gerekir zaten. Aile yemeği yenir yoksa yeni yıla girildi sayılmaz, mutlaka o yemek yenir yani 🤣
Sen örtülüsün birde yılın başından sana ne be kızım. Müslüman gibi davran
😀kafir mi oldum
Kim bir kavme benzerse o da onlardan olur
Hadisi serif.. yalnız ben soru sordum.. napicaksiniz diye.. kutlama yapacagimi da hic bir yere yazmadim... üşenmeyip sadece 30 sn yorumlarima bakarsiniz görürsünüz ❤ Allaha emanet olun
Yılbaşında nöbetim var. Muhtemelen kendime bir pasta alır, bir başıma kutlarım herhalde 🥺
Balıklara selam
😂😂 hemen bi ekmek içi atayım keratalara senin için 🤣
At😀
Sıradan geçer. Belki sade ve basit bir hayatı yaşayabilmek yılın başından da ortasından da sonundan da daha iyidir
Arkadaşlarımla dışarıds bir şeyler yaparım sonuçta yeni yıla giriyoruz ve bu en iyi arkadaş ortamında kutlanır
Hiç arkadaşlarımla kutlamadım. Hep ailem ve çevremiz. Hiçbir yılımda çok iyi geçmez. Bu yil ailemden iki kişi eksildi. Her yıl onlar olurdu. Bu sene yoklar büyük ihtimalle eski yılbaşı gecelerinin tadı olmayacak artık…
Şimdiye kadar ailemle televizyon izleyerek ya da arkadaşlarla bir şeyler yaparak geçti, bu yıl yalnız geçireceğim.
Eskiden baya renklli hızlı geçerdi şimdilerde sıradan bir gün keyfi yok evde dizi film izleyerek geçiyorum
Bu korona illetinden çıktı çıkalı bir daha bir araya gelip girmiyoruz annem babam kardeşlerim böyleyiz
Tabii ki evde. Kutlamıyorum yılbaşı zımbırtısını. Bana ne faydası var sanki.
Bekarken aile ile birlikte bol eğlenceliydi. Evlenince sıradan bir akşam oldu maalesef 😏
Her günüm nasıl geçiyorsa öyle geçer, özel bir anlam ifade etmez...
Bi program yapmayız
ama bu sene bi gün öncesi arkadaşlarla oturacağız ailece
🤣 var ya sağlam pot kırdım dedim
İyi geceler 🌙
😀yok yok iyi geceler
Görüşmek üzere 🤗
Ben ders çalıştım bu seneye kadar bu sene de öyle gibi 😶
Geçen sene de nöbet denk geldi bu sene de 😔🤦♂️
evde tek başına ya da bebek firarda izlerim bu kadar
Pek kutlamalı geçmez yaa sakin huzurlu geçer ve genelde evde
Eskiden güzel geçerdi. Kalabalık bütün eşraf toplanırdık. Şimdi 3 kişi 😊
Biz evin içinde arınma gecesi yaşıyoruz anne baba ve 2 kardeş
Ailemle geçirmeyi seviyorum ben. Birkaç yıl fire verdik ama artık onlarla bir arada olmak istiyorum.
Evde bir gün önceki ve sonraki günle aynı geçer
Bu yaşıma kadar her yılbaşını evde geçirdim zaten her senem evde başlayıp evde tamamlanıyor maalesef 2024 yılına da evde gireceğim
Şahsen biz kutlamiyoz Hıristiyanlar kutlar.
Elhamdülillah müslümanizz
Noel ile yıl başı farkli ama ne demek istediğini anladım
Benim için normal günden farkı yok yılbaşı kutlamiyorum
Her yıl değişiyor. Belli bir standart yok benim. 😂😂
kutlamayız genelde bizimkiler yılbaşına girmeden yatar ben o ses Türkiye izlerim dhdhdhdhd
Rutin her akşam nasılsa öyle
Yalnız değilmişim sanki bi ben evde olacağım saniyordum jsjs
televizyon izler uyurum
Beyazshow başlayacak onu merak ediyorum
Aileyle ama şarap ve peynir tabağı hazırlıyorum kendime yine de 🥰Evdeyim yani
Namaz., dua, Teheccud. İnşallah ❤️🙏
Daim olsun
Sesiz sakın normal gün gibi 🙂
Mis gibi cekirdek ailenle mutlu keyifle gir
İnşallah çokça amin sizin içinde geçerli ♥️
Diğer akşamlardan farkı olmaz.
Üzülüyor musun
Yoo, benim tercihim bu yönde. Bir anlamı yok yılbaşı gecesinin benim için 😊
🤝 aynen
Allah benzeyenlerden etmesin ❤️
Ben o gece sahne alıcam İstanbul boğazında yatta partyfeyim
Pasta alırız ama kutlama yapmayız birlikte ailecek oluruz 🎂🌸💃
Hiç bir zaman kutlamadım bana saçma gelir ya
Yapayalnız geçer her zaman ki akşamdan bi farkı olmaz
Senenin 364 gününde akşam nasıl geçiyorsa 365. akşam da öyle geçer.
Bu sene farklı geçecek gibi duruyor biriyle akşam yemeği eğlence planımız var
Tek başıma olurum, hiç kutlamadım bu güne kadar
Bende.. bir farki olmaz diğer gunlerden
Bol alkollü geçer bizde 😂
Normal günün akşamından pek farkı olmaz.
Aile ya da arkadaşlarla.
Ben yılbaşı kutlamiyorum
Diger gunlerden farki yok.
Bira çerez meyve tabağı televizyon
Citos kola alabilirsek alırız evde aynı sekil ptururuz hava fişek sesleri gelir 00da duygulanırım
Kızımın doğum gününü kutlayarak.
Evde otururum namaz kılarım
Genelde bi fark olmaz
Evde geçiririm klasik yaş pasta çerez meyve 😅😅
Aile ile yemek sonra arkadaşlar ile partyyy.
Genelde arkadaşlar ile mekanlarda kurlarız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?