Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Yılbaşını kutlayacak mısınız?
Ay ne münasebet canım 💅💅 tabikide kutlamıycam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kutlamıyorum çünkü kutlayacak arkadaşım yok pek
Yaaaa senin adına uzuldum 😔 ... benimde hiç arkadaşım yok
Umarım güzel geçer yılbaşı senin için :(
Senin içinde umarım 🙃
Varya havai fişekleri bile izlemicem😀 içimdeki iman buna izin vermiyor jsjsjs linclemeyin öyle bir baskılamışim ki vooo çok günah jsjsjsjsjsjskksjss şaka şaka kutlama yapmam da tv de güzel şeyler oluyor bakarim onlara
yılbaşı yılbaşıdır yılın ılk gunu ıcın bır eglenme bahanesıdır. zaten gençler olarak çok eğlendığımız/eğlendiğiniz zamanlar yok bari bu günlere ket vurmayın
Sen kaç yaşındasın ki?
13 yaşındayım
🤣🤣🤣🤣 çok inandırıcı oldu gerçekten
14 diyeyim :D
Ayy tamam tamam inandım 🤣😉
yaşın ne önemi var ki :) eskisehirde bir yıl başı kutlamıştım bır de cok guzeldı
Evet eskişehir baya güzel istanbuldan daha iyi...
istanbulu bılmıyorum sevmem de genelde dısarıda kutlamam arkadaslar arasındada evde olur
Yılbaşı kutlamayacağım ne zaman Hristiyanlar kurban bayramını Ramazan bayramını kutlarsa ben de yılbaşını kutlarım
Hahhah😂😂🤭 güzeldi
Tabii ki de kutlayacagim niye kutlamayayyim ki eglenebilecegin bir gun, sevdiklerinle birlikte kutla. Sanki her gün yilbasi mi
Yılbaşıda tüm günler gibi aynı pek değişen bisey yok ki 😅
Yani günün birden 36 saate filan cikmasini beklemiyorrsun zaten dimi😄 yeni bir yila giriyorsun sonucta guzel bir enerjiyle eglenerek girsen daha guzel olur, benim icin diger gunler gibi degil, biz ailecek hep kutlariz
Bizim evde aile diye bisey yok ki 🤣 o yuzden kutlamiycam ya hergun aynı iste😅
Ulkemizde hala bu kadar kan aglayan depremzedeler varken sahsen ben kutlannilacak bisey gormuyorum
Siz kutlamayabilirsiniz, cenazede aglanir dugunde oynanir, ikisini birbirine karıştırmıyorum şahsen. Depremzedeler icin gerekkeni yaptim kendi capimda herkes kendi ustune duseni yapsin, ben devlet degilim. Omur boyu aglayamam heralde. Sen agliyorsan agla
Kutlama bebis zorla degil ki😄
Tabi ates dustugu yeri yakiyor kendi basina gelmedigi icin anlamaman normal
Ulkemizde hala bu kadar kan aglayan depremzedeler varken kutlannilacak bisey gormuyorum
Evet deprem üzücüydü ama onun acısının üstünden de baya geçti... yanı gerek böyle şeylere
10 ay gecti sadece hala daha enkazdan cikarilmayi bekleyen bi suru can var 10 ay zaman mi ya
Knk hangi can çıkmadı hepsinin çıkmış olması lazım yanı dediğin gibi de olmuş olabilir... tam takip etmiyorum ama... oralar artık toparlanıyor yavaş yavaş...
Hala depremden sonra kayip olan bebekler var
Evet onlara üzülüyorum ama... napalim her serde bi hayır vardır... belki onların için bu daha iyi olmuştur bilemeyiz
Toparlanan tek sey beton yiginlar insanlarin psikolojileri korkulari kayiplari bunlar toparlanmadi
Senin basina gelmedigi icin boyle dusunmen normal tabi
yok ya. aynı gün doğum günüm zaten. benim yerime hepsini kutlasınlar ben saat 23:00 civarı sızmış olurum.
Herhangi bir akşamdan farkı yok.
Demi ya...
Pp deki sen isen hiç 30 gibi durmuyorsun bu arada
Benim tabii, teşekkürler :)
Kutlamiyorum yatiyorum o gün
Ayy pp de çok tatlı görünüyorsun...😊
Tsk ederim :)
Hazırlıklara başladım kutlayacam
Hayır, kutlamayacağım. Uyurum ben o saate kadar.
Kutlamayı düşünmüyorum
Kutlamayacağım
Hayır. Normal bir gün benim için.
Bu yılda kutlamam.
Evet tabi ki
Sanırım
Kutlamayacağım
kutlarım ben
Evet kutlicam
kutlayacam
Hayır yatarim