Her anlamda kendimi yalnız hissesiyorum. İnsanlar arasında dışlanmışım sevilmeye layık değilmişim gibi geliyor.
Bu yalnızlık hissinden kurtulamıyorum bari alışayım eskisi kadar dokunmasın dedim.
Var mı önerileriniz?
Her anlamda kendimi yalnız hissesiyorum. İnsanlar arasında dışlanmışım sevilmeye layık değilmişim gibi geliyor.
Bu yalnızlık hissinden kurtulamıyorum bari alışayım eskisi kadar dokunmasın dedim.
Var mı önerileriniz?
Arada yalnız kalmak iyidir insan kendini dinler kafayı dinler ben bazen yalnız kalmayı çok özlüyorum ama her zamanda yalnız kalmak çok zor bir durumdur alışmak kolay değil
İşte alışmam gerek. Çevremde insan olmasına ihtiyaç duymak istemiyorum.
O kalabalıkta dışlanmış hissetmek daha çok yıpratıyor. Öbürü için kendi tercih ettiğim yalnızlık dersem daha az acı verici gelir. İnsanların kararıyla dışlanmış ve yalnız hissetmek daha çok kırıcı oluyor
Evet çok haklısın kalabalık içinde yalnızlık hissi sana çok daha zarar veriyor ne demek istediğini şimdi daha iyi anladım ama sanırım birileri canını sıkmış sonuçta bu karar almak böyle düşünmek kolay olmamıştır senin için anlatmak ister misin anlatırsan içini dökersen belki rahatlarsın iyi gelir diye düşünüyorum
Anlatmaya kalksam hem çok uzun sürer hem de o insanları hayatımda tekrar görmek istemiyorum. Onları anlatmak da iyi gelmiyor
Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Tek basına seyahat oneririö okumanı öneririm
Seyahat işi okuldan dolayı olmaz şu an için ama tatillerde zaten düşünüyorum
Sizi bu hisse ne yonlendirdi neden düşündünüz yanlızlık hissi sebebi nedir
Hiçbir zaman sevilen biri olmadım çünkü. Hem ailede hem arkadaşlıkta hem de aşkta. Hepsi üst üste kötü gitti ve hala daha gitmeye devam ediyor. Her şeyin iyi olması için çabalayıp alttan almak da çok yordu beni. Çabalasam da çabalamasam da kendi kendimle yetinmeyi öğrenmek zorunda olduğumu fark ettim
Neler yasadınız kimler cıktı karsınıza merak ettim dinleyebilirim sizi detaylıca anlatmak sohbet etmek istermisin
Anlatmak istemiyorum ama yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim
Rica ederim umarım daha iyi kişi aşk hayatınızda çıkar ve ailenizle daha iyi anlaşırsınız yas kaç meslek nedir
Kendini sevmiyorsun sen sevmezsen kim sevip ister?
İki türlü de kimse istemiyor zaten
Sen kendini sevmeyi denedin mi?
Zamanında seviyordum
Değişen şey ne peki?
Neden böyle düşünüyorsun konuşmak ister misin
Konuşsam da bir şey değişmeyecek. Hayatımın böyle olmasını kabullendim artık
Belki de bir faydamız dokunur neleri yapıp yapmamak konusunda içini dökmüş olursun bir şey kaybetmez aksine kazanç sağlamış olursun
İnsanlar için çabalamaktan yoruldum. Günün sonunda her türlü yalnız kalan ben oluyorum. O yüzden kendimle baş başa kalabilmeyi öğrenmek istiyorum. Bu yüzden de bu soruyu sordum
Bil bol cips tüket erkek gibi ol
Bunun konuyla ne alakası var
Kendimden biliyom
Alışma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?