Aile & Toplum Yılbaşı ağacı süslüyor musunuz? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İlk defa bu sene aldım daha süsleyeceğiz fakat her şey çok pahalı peyderpey almayi daha ekonomik buluyorum. Yılbaşı ağacı süslüyor musunuz? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. süslemiyorum ama süslemek isterdim öyle eğlenceli bir ortam olsaydı. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ablam çocuklar çok heves etti bu sene anne süsleyelim okula başladılar pek hevesliler değişik şeylere kırmak istemiyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok güzel olmuş ablam bende severim süs eğlenceli oluyor. hem çocuklar da heves etmiş mutlu olsunlar 🙏
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Böyle şeyler ile pek ilgili degilim, bu sene de bir bosvermislik var zaten deprem bizi maf etti. Yinede bakariz arkadaş vs de kalmadı, nebileyim 😔 inşallah bu yıl turkiyeye hayırlı olur 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Canım benim çok üzgünüm acılarını hatırlattıysam özür dilerim 😔 Yorumla fesfs +1 yıl ❤️Şenlik değil aşkım, zaten heryer enkaz Şu an , unutmuyoruz ki hatirlayalim çarşıya markete gitmen balkona çıkman yetiyor Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Allah bir daha yaşatmasın çiçeğim Yorumla fesfs +1 yıl Amin cümlemize Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. hayır ama odada yılbaşı ağacı var.. ama kendim süslemek isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Muslumaniz bizde yok oyke seyler. Musluman olupta susle3im diyen varsa cahildir. Acik acik yasak bunlar bize. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tamam sen süsleme sana Müslümanım diyen kim ayrıca bu eski bir Türk geleneğidir bilmeyen cahildir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet ama daha erken noel tarihlerinde süslüyorum daha çok 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl En doğrusunu yapıyorsun ama ekonomik olarak birden al süsle beni yorardi aldim çocuklar da anne süsle dedi kıramadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çokkk güzel olmuş ama bayıldım💖 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim balım 💐 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Evet. 2 tane var bir de evde. Bolluk var. 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Hayır 1 günlük çektiğim zahmete değmez ya 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Hayır bu kültür bana ait değil 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Tabiiki 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Yok bize uymuyor 0 0 Yorumla
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana saçma geliyor 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Süsledim geldim 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
süslemiyorum ama süslemek isterdim öyle eğlenceli bir ortam olsaydı.
Ablam çocuklar çok heves etti bu sene anne süsleyelim okula başladılar pek hevesliler değişik şeylere kırmak istemiyorum
Çok güzel olmuş ablam bende severim süs eğlenceli oluyor. hem çocuklar da heves etmiş mutlu olsunlar 🙏
Böyle şeyler ile pek ilgili degilim, bu sene de bir bosvermislik var zaten deprem bizi maf etti. Yinede bakariz arkadaş vs de kalmadı, nebileyim 😔 inşallah bu yıl turkiyeye hayırlı olur
Canım benim çok üzgünüm acılarını hatırlattıysam özür dilerim 😔
❤️Şenlik değil aşkım, zaten heryer enkaz Şu an , unutmuyoruz ki hatirlayalim çarşıya markete gitmen balkona çıkman yetiyor
Allah bir daha yaşatmasın çiçeğim
Amin cümlemize
hayır ama odada yılbaşı ağacı var.. ama kendim süslemek isterdim
Muslumaniz bizde yok oyke seyler. Musluman olupta susle3im diyen varsa cahildir. Acik acik yasak bunlar bize.
Tamam sen süsleme sana Müslümanım diyen kim ayrıca bu eski bir Türk geleneğidir bilmeyen cahildir
evet ama daha erken noel tarihlerinde süslüyorum daha çok
En doğrusunu yapıyorsun ama ekonomik olarak birden al süsle beni yorardi aldim çocuklar da anne süsle dedi kıramadım
çokkk güzel olmuş ama bayıldım💖
Çok teşekkür ederim balım 💐
Evet. 2 tane var bir de evde. Bolluk var.
Hayır 1 günlük çektiğim zahmete değmez ya
İlk kez bu sene süsledik
Hayır bu kültür bana ait değil
Tabiiki
Yok bize uymuyor
Evet
Bana saçma geliyor
Süsledim geldim
Hayır
bıraktım