Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yılbaşı ağacı süsler misiniz?
Evet süslüyorum ben de severim. Yurtdışında birçok ülkede ailenin her ferdi bir süs takar. Bu şekilde süslenmesi önemlidir. Ben de Rusya'da başladım süslemeye
Şimdi şöyle.. Biz saçma sapan eğlencelere sıcak bakmıyoruz. Mesela kurban keseriz.. Onu da et olarak tüketiriz. Neden ağaç keselim ki... Kestiğimiz ağacı ne yapacağız? Bir yerimize mi sokacağız. Her eve bir ağaç kesilirse ne olur? Boşu boşuna çevre katliamı... Neymiş efendim gavur da böyle yapıyor bizde yapalım, özenti.. Kafası.
Plastik mi? ne diyosun.. ? Daha kötü daha büyük rezalet.. Plastik poşet kullanımını engellemek için markette poşet bile para ile satılırken, son derece gereksiz bir eğlence için plastik ağaçlar kullanıp sonra çöpe atarak çevreye zarar veren bir zihniyet.. Ayyyyy son derece barbarca ve çevre düşmanı bir eğlence... Hangi yobaz kültürün eseri bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yılbaşı ağacı süslemeyi seviyorum evet
Evet süslüyorum ben de severim. Yurtdışında birçok ülkede ailenin her ferdi bir süs takar. Bu şekilde süslenmesi önemlidir. Ben de Rusya'da başladım süslemeye
Tabiki güzel bir atmosfer katıyor evime ve o günü özel yapan bir eğlence sonrasında ise o günün özel rengi iile giyinmiş FB de yanımda ise tamamdır 👍
Bizim oralarda ağaç kesilmez, kurban kesilir.
Ne alaka smd
Şimdi şöyle.. Biz saçma sapan eğlencelere sıcak bakmıyoruz. Mesela kurban keseriz.. Onu da et olarak tüketiriz. Neden ağaç keselim ki... Kestiğimiz ağacı ne yapacağız? Bir yerimize mi sokacağız. Her eve bir ağaç kesilirse ne olur? Boşu boşuna çevre katliamı... Neymiş efendim gavur da böyle yapıyor bizde yapalım, özenti.. Kafası.
Plastikten yapılmış çam ağacı o gerçek ağaç kullanildgni mi zannediosun sn 🤦🏻♀️
Plastik mi? ne diyosun.. ? Daha kötü daha büyük rezalet.. Plastik poşet kullanımını engellemek için markette poşet bile para ile satılırken, son derece gereksiz bir eğlence için plastik ağaçlar kullanıp sonra çöpe atarak çevreye zarar veren bir zihniyet.. Ayyyyy son derece barbarca ve çevre düşmanı bir eğlence... Hangi yobaz kültürün eseri bu?
Şaka mısın sn ya.
Nooldu ezberin mi bozuldu? Sözlerimde yanlış mı var?
Hiç sevmem yılbaşı doğum günü şu günü bu günü olaylarını
evet çok severim bütün sülalemle de bu ağacın altında hediyeleşmeye de bayılırız:)
Normalde hayır ama bu yıl eve büyük bir ağaç almak istiyorum 😊
Yok, üniversiteye başladığımdan beri süslemedim. Annemler torunları için süslediler, bir kere de abim geldiğinde
Hiç denemedim açıkçası
İşyerinin bahçesindeki bütün bitkileri ışıklandırıp, çam ağacını ben süslüyorum
Süslerim elbette etkinlim yapalim bu konida😅
Pek bir şey kutlama kültürüm yok
Çok sıkıcısın
Teşekkür ederim 🙏
Hayır henüz o kadar dertsiz değilim.
Bilmem süslerdim heralde
Evet.
Zamanı yaklaşıyor :-)
Süslemem saçma geliyor
Severim evet 🌲☃️