• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Kadın olmak mı zordur erkek olmak mı?

monicavespuccci
monicavespuccci Takip Et
Guru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
37
Yapay Zekaya Sor
Kadın olmak mı zordur erkek olmak mı?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadin olmak zor. Ozellikle biyolojik olarak. Erkeklere sorsan cogu dunyaya gelse erkek olmayi tekrar tercih eder. Ama birçok kadin hayatinda bir kere bile olsa gerek biyolojik gerek toplumun ustune yukledigi baskilardan erkek olmayi istemistir, düşünmüştür. En çokta biyolojik olarak cektigi sıkıntılardan kadin olmayi cok sevenler bile bir kerede olsa erkek olarak dünyaya gelsem demistir.

Sokakta bu tarz roportaj yapiyorlar erkeklerin yorumlarina gidin bakin hicbiri zerre kadin olmak istemiyorlar ve neden denildiginde zor oldugunu, ustune yuklenen sorumluluklarin fazlaligini, biyolojik olarak dogumdur vs diye belirtiyorlar. Youtube da acip bakabilirsiniz.

Biyolojik olarak regl olmak, hamile kalmak ve o cocugu icinde buyutmek, normal de olsa sezaryen de olsa doğum yapmak, lohusalik yasamak, emzirmek, annelik cok zor seyler. Tuyleri, killarini almak zorundasin surekli. Bunun acisi, sıkıntısı da ayri. Doktora bile killari almadan gidemeyen kizlar var. Ama bir erkek bunlari dusunmeden her yere rahatca gidebiliyor, konu saglik olsa bile.

Sutyen takmak, ped takmak igrenc seyler. Cok rahatsiz edici ikisi de. Herkes sana bakiyor. Ne giydigine, ne taktigina, nasil güldüğüne, nasil davrandigina... bir kere kadin erkek arkandan herkesin toto*na bakmasi, seni incelemesi gercekten zor bir sey toplum icinde. Ister acik giyin, ister kapali giyin, ister tesetturlu ol bakiyorlar, inceleniyor kadinlar. Erkekler bu kadar fazla incelenmez, arkadan totolarina fazla bakılmaz kadinlar kadar.

Ve yaslandiginda bir de menopoz var. Hani rahat ederim, artik dogurganlik bitiyor dersin menopozda baska dertlerin cikiyor. Kadina mezara kadar rahat yok. Hayatimiz sanciyla, acıyla vs geciyor.

Erkek işe gider gelir ilerde emekli olur, koseye cekilir dinlenir de kadin mezara kadar dinlenemez, isi gucu bitmez. Ev isleri, yemek, annelik omur boyu surer kadinda. Bunlarin ne mesaisi var, ne maasi, ne takdiri. Surekli toplumun kadina yıktığı ve cogu zaman bu emekleri gormedigi, hice saydığı seyler.

Kadinda erkekte bir meslekte calisip emekli oldularsa o iş orada biter. Ama kadinin bu saydigim sorumluluklari devam eder. Erkek gercekten emekli olur da kasin olamaz. Kadin meslekte emekli olsada diger islerde olamaz, boyle bir luksu yok. Ustune bir de anne olarak oh cocuklari büyüttum biraz rahat ederim artik dersin bu sefer torununu da sana birakirlar.

Anne biraz sen baksan da dinlensem, anne ben calisiyorum torununa sen bakar misin vs diye. Babaya yani erkege bu sekilde gelen olmaz. Cocuklari buyutursun yollarsin ama anneligin hic bitmez. Hem anneligin bitmez hemde yanina anneanne ya da babanne gibi sorumluluklarinda eklenir. Kadin olarak yasliliginda da rahat edemezsin uzun lafi kisasi.

Zaten regl, hamilelik, doğum, menopoz basli baslina cok sıkıntılı. En verimli, en genc caglarimiz iki buklum agri cekmekle geciyor. 4 haftanin 2 haftasi biz kadinlarda kafadan yok. Regl oncesi sıkıntılar ve regl donemi olmak uzere 2 hafta kafadan yok. Sancilar, alttan kan akmasi iyi hissettiren seyler degil. Ped dunyanin bence en rahatsiz edici seyi. Bu sekilde sinavlara girmek, okumak, is hayatinda olmam vs de cok zor. Kimseye caktirmadan, sancini, alttan akan seyleri kimseye caktirmadan normal hayatina devam ediyormus gibi davranmakta zor.

Iliskiye girmek falanda kadin icin zor seyler. orada da sanci cekeni vs var. Kadin icin ilk iliskiye girmek ve dogum hayatinin donum noktasi ve sorsan en cok stres olduklari, kaygilandiklari seylerin baslarinda gelir. Bekaret mevzusu, namus sadece kadina yuklenen seyler. erkekler hic namusu yokmus gibi davranilir...

Yani bir omrumuz var onuda yasamiyor gibiyiz zaten. Hem biyolojik olarak zor kadin olmak hemde toplumun, erkeklerin senden kadin olarak beklentileri cok fazla, ustune yuklenen sorumluluklar cok fazla. Her seyi yapman ama yaparken surekli mutlu olman, bakimli olman bekleniyor.

Boyle baskilarla, omzuna yuklenen tonla sorumlulukla, biyolojik yapin geregi de yasadigin zorluklarla beraber gercekten cok zor kadin olmak. orada burada karsi cinsin abazaliklarini, tacizlerini, rahatsiz etmelerini cekmende ustune pul biber.

Kadin olarak dis görünüşün iyi degilse zaten yoksun kimsenin gozunde. Erkek tipinin eksikligini zekayla, ozguvenle, kariyerle, statuyle, parayla, kadina hos hissettirmesiyle falan kapatabiliyor, tipsiz erkeklerin yaninda cok guzel kadinlar görebiliyorsunuz ama kadin tipsizligini kariyerle, statuyle onla bunla kapatamıyor. Yakisikli eekekelrin yaninda ciekin kadin goremezsiniz. En fazla ortalamadir.

Illa bir giderin olacak fiziksel ve guzellik olarak. O yuzden bu kadar kozmetik ve estetik furyasi var zaten kadinlar icin. Kadinin var olmak, ben burdayim demek icin toplumda cok caba harcamasi gerekiyor.

En iyi ihtimalle guzel olmasi gerekiyor. Okumasi, kariyer sahibi olmasi gerekiyor, iyi anne olmasi gerekiyor, iyi ev hanimi olmasi gerekiyor yani bunlar bekleniyor. Evi temizlemesen kimse gelipte erkege bak, ne kadar pis demez. Kadina derler. Yemek yapamasan erkege bak ne kadar beceriksiz bunlar evlenince ne yiyecekler demezler kadina derler. Ama erkek tamir falan yapamazsa ayni tepkiyi almaz.

Bakimsizsa, diger kadinlar kadar guzel degilse kadina aldatilmayi hak gorurler. Erkek kadini tatmin isini yapamazsa sorun yok ama kadin yapamazsa aldatilmayi hakeder. Bircok seyde toplumda ya da belki de dunyada erkegin gizli dokunulmazliklari var.

Erkeklerin yaptigi bircok sey halinin altina supurulur. Bir kadinla beraber olur erkektir yapar derler. Aldatir erkek yapar. Bir de ustune kadin suclu olur erkegi demek ki bos birakmis diye. Kimse kadinin ihtiyaclarini dusunmez. Hep erkegin ihtiyaci onemlidir. Cinsel ihtiyaci, yemek ihtiyaci, gomlegi utusuzse kadin sucludur o gomlegi niye utulememis, erkek zayifladiysa kadin sucludur iyi besleyememis vs.

Ama kadin cinsel olarak tatmin edilmese kimse konusmaz, bu sebeple erkek gibi aldatsa basina gelmeyen kalmaz. En kotu ihtimalle namus ayagina haberlerde gorursunuz. Kimse kadindir yapmis demez. Tecavuze ugrar erkek yine bir sekilde suclu olmaz. Onu niye giymis, oraya niye gitmis diye yine kafin suclanir. Kadin ölür gider yine arkasindan soylenenler bitmez. Kadinin yaptiklari duvara çiviyle kocaman bir tabloyla asilir.

Kadinin ihtiyaclari hep goz ardi edilir. ilgi ihtiyaci vs de goz ardi edilir örnegin. Hep erkek doysun diye beklenir. Mide olarak doysun, cinsellikte doysun. Bakimli, guzel ol gozu doysun. Hep erkek doysun. Kadin doymasa da olur. Kadin olmak biyolojik olarakta, toplumsal olarakta, psikolojik olarakta her acidan cok zor.

Yaratilis olarak detaycilik ve duygusallikta zor kadinda. Her kadin bunlarin sıkıntısını da cok ceker. Ben cogu zaman erkekler gibi yuzeysel düşünsem de su beynim bu kadar yorulmasa, her seyde bu kadar ince düşünmesem ne var diye söylenirim.

Bu ince, detay dusunmelerden dolayi ister istemez uzulecek cok sey buluyorsunuz. Sonra hastalıklar ve psikolojik hastaliklar kadinlarda daha fazla yaratilis geregi. Arastirmalarda mevcut bunlar. Kadin doguma vs gitmemiz bitmez.

Kadinlari psikolojik olarak depresyona girmeye falan da daha yatkinmis. Peygamber efendimizde kadinlari kristale benzetmis kırilgandirlar diye. Hassastirlar, duygulari yogundur, kederleri bitmez ona gore davranin diye ummetinin erkeklerine seslenmis. Her olumsuz halt bizde. Hayati gercekten yasamiyoruz biz kadinlar.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Limbus00
    Limbus00 Takip Et
    Yoda Yaş: 108 , eic 100%
    +1 yıl

İkiside zor ikiside toplumun kurallarına uymak zorunda ama kadın olmak bir tık daha zor çünkü erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için her türlü baskılanıyor. İş yerinde ve ev hayatında fikirleri görmezden geliniyor.

0
    0 Yorumla
  • meczubum
    meczubum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Kendin olmak en zor olanı bir cinsiyete sahip olmak ve bunu sürdürmek zor değil sorumlulukları her iki cins içinde fazla bunu inkar etmiyorum ama kendin olabilmek her koşulda değişmeden ortama ayak uydurmam gerek endişesini hissetmeden doğal kalabilmek bana çok daha zor görünüyor

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

60

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

İnsan olmak zor ikisinin de zorluğu var.. para ve tip yoksa kimse sevmiyor erkeği. kadın da haksızlıklar ve adaletsizliklerle uğraşıyor

1
    0 Yorumla
  • Quiet_Queen
    Quiet_Queen Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Kolay ikisi de çok kolay. Kadın olduğum için ahh çok zor diyip kendime acımaya ihtiyacım yok. Erkekler olmak zor diyip onlara acımaya da ihtiyacım yok.
    Hayatı zor görmeye, acımaya, değersizleştirmeye gerek yok. Kolay hayat çok kolay. Kadın olmak çok da güzel ve kolay. Bedenimi sevmem ve kendime değer vermem dünyanın en kolay şeyi.
    Mutlu olmak mucizevi. Yaşamak bir sanat benim için,..

1
    2 Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

Yaşayan polyanna

Yorumla
    • Quiet_Queen
      Quiet_Queen
      +1 yıl

Kesinlikle teşekkürler 😄

Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.

eskiden kadın olmaz zordu evet ama artık kadın olmak kadar basit bisey yok dügünü erke yapar eve erkek ekmek getirir simdi teknolıjı bulasıgı camasırı makıne yıkar cocuk oldunmu onudfa ya kadının ya da adamın ananasına babasına katırdınmı bi yemek yemek kalıyo temizılk desen 1 saate bitiyo ayda bi dibli bucaklı temizlik oh mis dogal gazla ısınılır soba yakma aksama kadar otur kahveni yap kafa dengi kadınları cagır iki dedıkodu yap tv izle süper

0
    0 Yorumla
  • Sky_Walker
    Sky_Walker Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Bence erkek olmanın tek avantajı ayakta iş*mek. He bide regl olmamak var. Onun dışında kişilik karakter sahibi olabilmek mesele. İnsan olarak dünyaya gelip insan olabilmeyi beceremeyen o kadar canlı var ki.

1
    0 Yorumla
  • ateşliadam61
    ateşliadam61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek olmak da zordur bazı konularda bir kadın bir gunlugune erkek olsun çıksın bir meydana falan anlar erkekliğin zorlugunu erkeklerin iradesi zayıftır maalesef

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Erkek olmak zor. Kadın olmakta zordur tabii ki ama bir karşılaştırma söz konusu ise kuşkusuz erkek olmk daha zor

1
    0 Yorumla
  • xx-Black-xx
    xx-Black-xx Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Her iki tarafında zorlukları vardır.
    Doğrusu yaşayan daha iyi bilir kimse kimsenin sırtındaki yükü bilmez diye ir soz vardır bilirmisiniz?

0
    0 Yorumla
  • asyaaalia
    asyaaalia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 98%
    +1 yıl

İkisinin de kendine göre zorlukları var ama kadın olmak bence daha zor. Toplum baskısı fizyolojik meseleler vs.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

!!!

https://www.youtube.com/embed/QxNmn7f_7Xo
    0
    0 Yorumla
  • WinchesTR
    WinchesTR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Erkek tabi. Her şeyi biz yapıyoruz. Sıkıntılar bizim üzerimizde hep.

1
    0 Yorumla
  • Saçmalardanseçmeler5
    Saçmalardanseçmeler5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Bunca para hırsının, iki yüzlülugun, samimiyetsizligin içinde insan olabilmek zordur.

1
    0 Yorumla
  • ЛҽЬula_
    ЛҽЬula_ Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

İkisinin de zorlukları var ve yaşanılan yere, çevreye göre de değişir. Coğrafya kaderdir ✨😄

1
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Erkeğin sosyal ve yasal hakları yok
    Erkek olmak daha zor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kesinlikle erkek olmak zor

Kadın olmak zor diyenler akıl hastası.

2
    13 Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

tamam knk bütün erkekler senin olsun al bütün ilgi senin olsun ya. Ben böyle bir şey görmedim anasını satayin

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

Kız bir yandan haklı maalesef erkekler artık finansal köle olarak bakılıyor ilgi amacıyla yazmış olsaydı gizli yazmazdi bu arada

Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

@UnforpeXx kız bir yandan haklı mı? Kadın olmak zor diyenler akıl hastasıdır diyor. Onca şey yaşanmış onca cinayet taciz zorbalık zulüm varken bu kadın bunu nasıl soyleyebilir. Sende bir erkek olarak finansal koleyiz diyorsun. Ne kadar büyük zorluk anlatamam. Sevgilini bir kafeye götürüp yemek yedirmek ya da ona hediye almak sizin için finansal kolelikse sevgili yapmayın kardeşim tek derdiniz bu olsun. Bir kahve ismarlarsiniz kırk yıl lafını yaparsınız ne değişik insanlarsiniz ya

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

Aynen madem bu şekilde düşünüyorsun a101 deki kasiyer ile sevgili olabilirsin iyi günler 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@User749302201 Senin gibi boşuna konuşmuyorum. Ben transım. Ben erkekliği 24 yıl yaşadım. Sen yaşadın mı? Yaşamadıysan sus.

Yorumla
    • WinchesTR
      WinchesTR
      +1 yıl

Hele şükür aradığım yorum

Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

Bende yıllardır kadınım. Sen kadın olmaktan ne anlarsın ki. Daha başına hiçbir şey gelmemiş. Ben sırf kadın olduğum için gördüğüm zulmü bilirim. Sen erkek olarak ne zulmü gördün de konusuyorsun yüzsüz yüzsüz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@User749302201 Benim yaşadıklarımın çeyreğini yaşasan intihrr edersin

Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

Dert SK gibidir en büyüğü bende sanırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@User749302201 Tam bir erkek kafalısın. Kendi cinsiyetinden memnun değilsin ama farkında bile değilsin

Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

Bundan bunu çıkarman çok komik. Maruz kaldığım durumlardan tabiki memnun değilim ama cinsiyetimden memnunum. Kadın olmayı seviyorum. Ve senin aksine kadın haklarınida bir kadın olarak en iyi şekilde savunuyorum ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@User749302201 Laf soktuğunu sanman da komik. Ben feminist değilim zaten. Hatta feministlerden nefret ediyorum. Senin gibilere inat HER KONUDA eşitliği savunuyorum. 1=1 anladın mı?

Yorumla
    • WinchesTR
      WinchesTR
      +1 yıl

Abi tamam da sürekli bildirim geliyor özelden devam edin

Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bence her iki tarafında çok zorluğu var fakat bizim ülkemizde kadın olmak daha zor.

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

İkisininde kendince zorlukları vardır ikiside diyelim

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek olmanın da zorlukları çok
    Lakin dünyaya gelsem yine erkek olmak isterdim

0
    0 Yorumla
  • isocan007
    isocan007 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı.

Ikisinin de kendine göre zorlukları var tabi ki ama ...

0
    0 Yorumla
  • Dürrüşehvar56
    Dürrüşehvar56 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

İnsan olmak zordur herkes insan olmayı beceremez cıvık hamur gibi ellerine yapışır çoğunun.

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

ikisininde kendine göre zorlukları var.. ikiside zor

0
    0 Yorumla
  • Terbiyesizlesmeseks
    Terbiyesizlesmeseks Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.

İkisi de zordur ama kadın olmak her zaman daha zor olmuştur.

0
    0 Yorumla
  • cannotflybee
    cannotflybee Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

kadını erkeği bilmem ama çok duygusal olmak gerçekten zor

0
    0 Yorumla
  • Master_Trader
    Master_Trader Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Erkek doğulmaz olunur ama kadın olmak için doğmak yeterlidir bir kadın bir başarısı olmasa da sevilebilir ama erkek diğer erkeklerin arasından sıyrılabilirse insanlar onu sever saygı duyar

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Türkiyede kadın olmak , Hayvan olmak, Canlı olmak, çocuk olmak

1
    4 Yorumla
    • Cemrekaya701
      Cemrekaya701
      +1 yıl

Ve ağaç olmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Cemrekaya701 Canlı olmak derken onu kast ettim zaten

Yorumla
    • _Make_love_
      _Make_love_
      +1 yıl

Coğrafya kaderdir, kaderine razı gel ahahah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@_Make_love_ sktr git cano

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

valla iyi ki erkek doğmuşum onca derdin içinde bide s…. licekmiydim kadın zor abi 😂

0
    0 Yorumla
  • majeste34
    majeste34 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kadın olmak zor aylık bakım yeter buna zaten çok zor bir durum

0
    0 Yorumla
  • fenerli35
    fenerli35 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 751 cevap paylaştı.

Merhaba kesinlikle kadın olmak çok daha zor

0
    0 Yorumla
  • peacekepeer066
    peacekepeer066 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

erkek olmak daha zor çunku surekli para kazanmak zorundasin ve yasal haklarin daha az.

2
    0 Yorumla
  • Ulkerbiskuvi
    Ulkerbiskuvi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

İşini bilirsen her ikiside kolay fakat bence şu jenerasyon da kadın olmak çoook daha avantajlı.

0
    0 Yorumla
  • qwblacke
    qwblacke Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Eve para getiremeyen erkek olmak nedir bilir misin?

1
    0 Yorumla
  • ManKafalıErkekler
    ManKafalıErkekler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

erkekler tecavüze tacize uğrayıp adet doğum olmadığı sürece erkek hayatı zor değil

1
    6 Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

Katılıyorum. Ama cevaplar... delirtti hepsi beni

Yorumla
    • ManKafalıErkekler
      ManKafalıErkekler
      +1 yıl

erkek yalakası onlar napacan işte

Yorumla
    • qwblacke
      qwblacke
      +1 yıl

Tamam dostum regl olyuorsunuz hayat çok zor 👍 Bu arada profil fotosunun link var mı öhm 🤧

Yorumla
    • User749302201
      User749302201
      +1 yıl

@qwblacke sence gerçekten her şey regl olmakmi? Öyle anlayışsız bir mahlukatsinki gözünün önündeki gerçeği elinin tersiyle itiyorsun.

Yorumla
    • ManKafalıErkekler
      ManKafalıErkekler
      +1 yıl

erkeklerin tek derdi çalışmak ne dert ama

Yorumla
    • ManKafalıErkekler
      ManKafalıErkekler
      +1 yıl

ağır işte çalışıp çalışmamak onun kararı okusaydı da düzgün işte çalışsaydı biri öyle diye bütün erkekleri kapsamıyor yaptığı

Yorumla
  • gizlibirey1111
    gizlibirey1111 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Her iki cinsiyetin ayrı zorlukları var tabi ama Türkiye'nin bu şartlarında kadın olmak daha zor

0
    6 Yorumla
    • putin37
      putin37
      +1 yıl

Ya bi s gitya turkiyede aasıl erkekler zorluk cekiyo siz ne zorluk cekiyosunuz baba evinde

Yorumla
    • ManKafalıErkekler
      ManKafalıErkekler
      +1 yıl

ulan bi çalışcaksınız ona da zor diyonuz yat evinde o zaman

Yorumla
    • ScistianodomaldoO7
      ScistianodomaldoO7
      +1 yıl

@ManKafalıErkekler Ulan bi çocuk doğurcanız onada zor diyonuz doğurma o zaman

Yorumla
    • ManKafalıErkekler
      ManKafalıErkekler
      +1 yıl

çocuk istemeyin o zaman tek doğumla bitmiyo adeti toplum baskısı tacizi tecavüzü şiddetti

Yorumla
    • ManKafalıErkekler
      ManKafalıErkekler
      +1 yıl

sizde evinizide oturunda bizde rahat edelim

Yorumla
    • ScistianodomaldoO7
      ScistianodomaldoO7
      +1 yıl

👍

Yorumla
  • güllnur44
    güllnur44 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Her açıdan kadın olmak zor

2
    0 Yorumla
  • Doprakkk
    Doprakkk Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.

O sırada erkeklerin 14 yaşından sonrası 😔

1
    0 Yorumla
  • hasegec
    hasegec Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı.

türkiyede her şey olmak zor

1
    0 Yorumla
  • _Make_love_
    _Make_love_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 75%
    +1 yıl

Şimdiki zamanlarda, insan olmak zor..

1
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kadın olmak bence

1
    0 Yorumla
  • Sevdamdın_sen
    Sevdamdın_sen Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Kadin zor tabi ki

1
    0 Yorumla
  • cenk06cenk
    cenk06cenk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 87%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadin olmak daha zordur

1
    0 Yorumla
  • Tiffanysbreakfast
    Tiffanysbreakfast Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

İkisinin de farklı zorlukları var

0
    0 Yorumla
  • mertcan2234
    mertcan2234 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.

kadın olmak çok zordur

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

ikisinin de kendine göre zorlukları var

0
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Tabi ki insan olmak zor

0
    0 Yorumla
  • KarlHeisenberg27
    KarlHeisenberg27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Türkiyede ikisi olmakta zor la 😃

0
    0 Yorumla
  • veciz
    veciz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.

İkisininde kendine göre zorlukları var işte daaa

0
    0 Yorumla
  • VesSelamTR
    VesSelamTR Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.

Erkek olmak zor ablam

0
    0 Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Travesti olmak

1
    1 Yorumla
    • monicavespuccci
      monicavespuccci
      +1 yıl

SQGIWDHOHOSKGWDJPSHKEFHD

Yorumla
  • BrownFlag
    BrownFlag Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek olmak

1
    0 Yorumla
  • falafos
    falafos Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl

Erkek olmak zor

1
    0 Yorumla
  • sözümyokartık_
    sözümyokartık_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın olmak

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Kadın olmak

1
    0 Yorumla
  • Menethil
    Menethil Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Kadın olmak

1
    0 Yorumla
  • Theselın1
    Theselın1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Kadın olmak her zaman zordur

1
    0 Yorumla
  • Cemrekaya701
    Cemrekaya701 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kadın olmak

1
    0 Yorumla
  • AlevliiGeceler
    AlevliiGeceler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

hangi açıdan bakıldığına bağlı

1
    0 Yorumla
  • konuşalımkiz
    konuşalımkiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

O kişiye göre degisir

0
    0 Yorumla
  • Ash_Ketchum
    Ash_Ketchum Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.

Kadın

0
    0 Yorumla
  • TheManInGYM
    TheManInGYM Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Türkiye de insan kalabilmek bile zor

0
    0 Yorumla
  • Kalpdoktoru___
    Kalpdoktoru___ Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.

Evet zor

0
    0 Yorumla
  • karmen3235
    karmen3235 Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 93%
    +1 yıl

Erkdk

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadın olmak mı zordur erkek olmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın olmak mı erkek olmak mı zor? 20 cevap verildi
Erkek olmak mı kadın olmak mı zor? 23 cevap verildi
Erkek olmak mı zor kadın olmak mi? 4 cevap verildi
Kadın olmak zor, erkek olmak mı? 38 cevap verildi
Erkek olmak mı zor Kadın olmak mı? 6 cevap verildi
Erkek olmak mı zor Kadın olmak mı? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle asansörde kalıp saatlerce sohbet etmek isterdin?
  • Hiç karşı cins kankanız size yürüdü mü?
  • Kadınların en sevdiği erkek tipi nedir?
  • Evinizde misafir ağırlarken özel sofra sunumu yapıyor musunuz, nasıl hazırlıyorsunuz?
  • Misafirinize böyle özenli yemek menüsü hazırlar mısınız, siz neler yapıyorsunuz?
  • Bir ilişkide fazla anlayış göstermek zamanla insanı değersiz hissettirir mi?
  • Hayalinizdeki tatil nasıl arkadaşlar?
  • Sevgilinizi arkadaşlarıyla tatile gönderir misiniz?
  • Bu Kaktüslerim ilk kez açtılar, nasıllar, beğendiniz mi?
  • Bu kombin yaz için uygun mu yoksa fiyasko mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨