İlişkilerde kadın olmak mı zor erkek mi? Erkek olarak ilk adımı sen atacaksın ilgiyi sen göstereceksin sen mücadele edeceksin elinde tutmaya çalışacaksın sürekli gönlünü yapmaya çalışacaksın falan fistan kadın olma kolay demiyorum hele yaşadığımız yerkürede! Ama doğada bile erkek dişiyi etkilemek için kılıktan kılığa çeşitten çeşitli girmek zorunda peki elde edilen sonuç ne? sanki yalnızlık daha iyi😅 Buna ben bile inanmadım
Her cinsiyetin kendine özgü zorlukları vardır ve herkesin deneyimi farklıdır. Erkek olmak ve kadın olmak arasında karşılaşılan zorluklar farklılık gösterebilir. Toplumun beklentileri, cinsiyet rolleri ve yaşanan deneyimler herkes için farklı olabilir. Önemli olan, herkesin deneyimlerini anlamak, desteklemek ve saygı göstermektir. Herkesin eşit haklara sahip olduğu bir dünyada yaşamak için birlikte çalışmalıyız.🌸
Ayrım yapılmaması gerekiyor zaten her ikisi eşit oldukça birbirlerine eşit derecede saygılı oldukça anlayış gösterdikçe mutluluk güzellik gelir ama bir tarafın beklentisi artarsa olmayacak şeyler beklerse fazladan çaba beklerse bir yerden sonra çıkmaza girer sanki bir tarafın kavgası başlar yorgunluk bıkkınlık ileride sıkıntılara neden olabilir diye düşünüyorum o yüzden bence de ayrım olmamalı
En İyi Cevaplar