Erkekler düz mantık değildir. BU soru tamamen saçma. Hormon meselesi ne kadar doğru ise de hormonların da kontrol mekanizması olan ve yaratıcının bize verdiği beyni erkeğin nasıl kullanmaya gitti ile doğru orantıdadır. İnsanlar da nefis denen bir yapı bir ruh özdeşliği var bedeninde taşıdığı. Bu nefis gereğinde hormonları tetikler gereğinde yerinde kalmasını da bilir ki bilmesi gerekir. işte tam bu noktada sabır dediğimiz kavram devreye girer. İşte bunların hepsine karakter denir ta ki kendiniz gerekli olgunluğa ulaşıp kendinizi tanıdığınız an da da artık kendiniz olmuşsunuzdur. Şimdi bunların düz mantıkla ne alakası var diyeceksiniz. Kardeş sen ne kadar erkekle beraber oldun ki genelleme yapıp sordun bu soruyu.
Sonuç odaklıdırlar. Şah sen benim için sonuç önemli netice yani ayrıntıları direkt anlık değerlendiririm tecrübelerim bana yol çizecektir zaten haticelerle uğraşmam. Şöyle bir atasözü var ''BALIK BAŞTAN KOKAR '' der ya ilgilenirim ya da ilgileniyormuş izlenimini veririm sonra da sallarım boş işlerle uğraşmam04 Yorumla- +1 yıl
hocanın fikirlerimi kendi fikirlerin mi hocanın hayatı mı kendi hayatın mı hocaya takılıp kalmışsın sen sanırı. soruyu gayet iii okudum küçük hanım. kırıcı şeyler yazma seni kale aldık değer verdik diye mi yazdın onu öyle. yazık çok yazıkkkkkk. bence sen iyi ce anla yazdığını
En İyi Cevaplar
Kesinlikle düz mantıktır. Romantizm başta olmak üzere çoğu hareket ya da tavrı içinden gelmeyerek ve sadece dişiyi etkilemek için yapar. Dişiyi etkilemesi emrini hormonları verir. Erkeğin dünyaya gelme amacıda budur, yani rahmi döllemek. Kuş ya da insan farketmez, erkek erkektir.
812 Yorumla- +1 yıl
Erkek dogasi geregi cicek bocek romantizm falan gibi bole sacma seylerden hoslanmas.. herhangi bir erkege bu sacmaliklari yapmadanda kadinla iliskiye girebilme secenegi verilse kesinlikle bunlari yapmamayi seçer. . Bunların disindakiler arkadasinda dedigi gibi tamemen kandirmacadir..
- +1 yıl
bizi bilmem de senin dünyaya niye geldiğin anlaşıldı :D
- +1 yıl
Ne kadar düşürmüşsün bizi. Saçmalama. En iyi görüş seçilmiş bir de yazık. Hayat güzel anlarıyla vardır. Eşinle olan romantizmdir, çocuğunla olan babalıktır, arkadaşlarınla olan dostluktur. İnsan bireydir üreme makinesi değil. Hayvanların bile sadece belli bir dönemde üremesi olur diğer dönemlerde beklemeye mi alıyo kendini? Kabul, romantizme kadınlar kadar değer vermeyiz yapısı gereği onlar daha duygusaldır. Ama bizim de duygularımız var derin düşüncelerimi var o kadar da düz mantık değiliz.
- +1 yıl
Tmmda sonunda amac ne hep? Seks.,, olay bitmistir
- +1 yıl
Doğru ya romantizm içinden gelmeyerek, sadece dişiyi etkilemek için yapılıyor. Ondan bu yolda canını veren, yıllarca hayatını harap edenler var değil mi? Üstelik artık gelmeyeceğini bildiği halde sevmeye devam eden, hiçbir zaman okumayacağını, okutmayacağını bildiği halde sürekli sevdiğine yazılar, şiirler yazan erkeğin tek amacı dişiyi etkilemek değil mi?
Herkesi kendinle karıştırma. Odun gelmişsin, odun gidiyorsun. - +1 yıl
Yazdıklarımda anlamadığınız nokta şu; ne yapacağınıza siz değil hormonlar karar verir, kadın içinde aynı şey geçerlidir. Siz kendi insiyatifinizi kullandığınızı zannedersiniz fakat o kararı almaya sizi iten şey tamamen hormonlardır. İlişkiye girmek ya da karşı cinsin gözüne girmek için jest yapmak ya da romantizm adı altında her türlü hareket emrini hormonlar tetikler. Erkek hormanları neslini devam ettirmek için rahim döllemeye programlı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu görevi yerine getirebilmek için dişinin rızasını alabilmek ya da aklını çelebilmek adına kur ya da farklı jestler yapar. İnsanda dahil doğadaki pek çok canlı bu şekilde neslini sürdürür. Her şeyin bilimsel açıklaması var. Bu yazdıklarımdan rahatsız olan erkek gerçekten gerçekçi değildir ve kendine bile yalan söylüyordur.
https://www.youtube.com/watch?v=XQwunWFx2XI - +1 yıl
adam dogru demis ne vermissiniz eksiyi. tamam sevsen de. ama bazen romantizmi oyle abartiyorsun ki. ulan ben bu kadar seviyor muyum ya dedigin anlar oluyor kendi yaptiklarina ya da yazdklarina baktiktan sonra ha ben balik burcuyum bizde biraz farkli hissetmedigine bile roman yazabilir. ama genelde oyle.
- +1 yıl
senin mantığına göre bakarsak dişiler de doğurmak için dünyaya geldiler?
+1 yılöyle olduklarını iddia ederler ama değillerdir. rüzgardan nem kaparlar, fırtınayı meltem kabul etmenizi beklerler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir soruya baktım. Bir de erkeklerin yaptığı yorumlara. Arkadaşlar ben ciddi bir boyıtta detaylara önem veren birisiyim ve sevgilim genel geçer düşünür. Hatta genel geçer düşündüğü için bazen de sinirlenirim patlarım ona. Yeter artık beynin var düşün biraz derim. Haklısın der ve bana katılır. Yani erkekleri genellememek lazım. Başak burcu erkeğiyim. Her şeyi düşürüm. Bu böyle olursa sevgilimle aramı etkiler mi? Onu zor durumda bırakır mıyım? Bunu yapmam ona ne hissettirir gibisinden düşüncelerim vardır. Lütfen genelleme yapmayın. Teşekkür ederim.
11 YorumlaDüz mantık (Aristo mantığı) demek yanlış olur. Düz ya da sade davranmak diyelim ona. Sadece gereksiz şeyler ile zaman harcamak istemeyip sonuca ulaşmak isteriz. Bu nedenle mühendislik fakülteleri erkeklerle dolu. Erkekler romantik değildir önermesi de kesinlikle yanlış. Şairlerin çoğu erkek. Hayvanlarda erkekler süsleriyle, insanlarda erkekler sözleriyle cezbedici olmaya çalışır. Şehvet elbet baskındır bizde lakin bu duygusuz olduğumuzu göstermez.
Gerçekten de bir erkek "tamam" dediyse genelde tamamdır. Altında çok şey aramaya gerek yok.10 YorumlaMerhaba; Arkadaşlar yorum yapmış fakat, ben kendilerine katılmıyorum. Bence düz mantık olup olmaması, kişilik ve karakter meselesidir. O kişinin içinden gelen bir his desek, yapı desek daha doğru olur aslında. Ben düz mantık düşünmüyorum açıkcası, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp, öyle karar veriyorum. Buna en basit örnek; Bir ilişki yaşıyorsun ve ilişkiyi karşı taraf bitiriyor. Bana direkt olarak bb dediğinde bende direk bb demem. Sebebini sorarım, nerede hata yaptığımı düşünür ona göre hareket etmeye çalışırım. Gerçi bunların bir türk toplumunda olması çok anormalde orası ayrı bir konu...
10 Yorumlabu soru gerçekten guzelmıs. ama erkeklerın buna bende dahıl olmak uzere bir sonrakı sorunlarımıza hızlı geçmek ıcın verdıgımız tepkı olabılır ''pekii dememız sızın deyınımınızle''. bayanlar biraz daha detaylı geriye dönüşü cozulse bıle fazla olan ''konuşmayı'' herkes ıcın demıyorum fazla seven sanırım bu sebeplerden ötürü duz mantık olabılır.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevdim bu yorumu. Aşağılarda genelde "saçmalama, ne alakası var, bu erkek düşmanlığı" gibi yorumlar görüyorum, ama benim dediğim şey kötü bir olay değil zaten, düz düşünmek herkese nasip olmuyor. Keşke biz de öyle düşünebilsek de çetrefilli yollara girip kendimizi ve erkekleri yormasak.
- +1 yıl
bende sızın son kurdugun cumlelere guldum gercekten. bu sebeplere dusunulecek kadar buyutulcek bısey yok bunu sızde bılıyorsunuz. emın ol bu doganın bı dengesidir. düz düşünmek yerıne ve zamanına gore bayan erkek ılıskısıne dayanıyorsa haklı olabılırsın. ama bu hayatın ıcınde oaln bı duz dusunmekse yaşamamın ne anlamı var?
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkekler direk sorunun temeline iner hemen çözüm bulur, kızlar temele inene kadar birsürü detayı düşünür onun için detaylar kafalarını karıştırır bu yüzden direk sonuca ulaşamazlar.
100 YorumlaDüz dusunmek daha kolay ve daha az beyin yoruyor duyguları zorlamiyor vu yuzdn erkekler kolaya kacar. Yoksa istediklerinde veya duygulari karisikken onlarda karmasik düşünürler düşüncelere dalar ima ederler. Fakat doğaları geregi erkekle kadınlara gore daha az duygusaldir
10 YorumlaErkekler tüm diğer insanlar gibi insandır , cinsi erkektir.
Nasıl yetiştirilirse öyle olur , ey anneler , siz bizi nasıl yetiştirdiniz?
İyi bir çalışan mı olalım,
iyi bir asker mi olalım ,
Güvenilir mi olalım,
Başarılı mı olalım
Yoksa kendimiz mi olalım?
Biz size nasıl yaralanalım?
Bukadar baskıdan , zorluktan sonra düz mantık olmuşuz , fikrini belirtene bin tekme dünyasında , şimdi de o mu suç oldu?20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynen güncellemede dediğin gibi bizde peki nin bir anlamı var kadınlarda binbir anlamı var. Düz olduğumuz kesin he farklı olanda var ama genelimiz böyledir diye düşünüyorum. Tabi arada aynı silahla karşılık verdiğimiz olur ki anlasın neler çektiğimizi :)
10 Yorumla%100'ü düz mantıktır diyemezsin. en düz mantık adam bile bazen karmaşık düşünebilir.
ancak nihayetinde kadın beyni ile erkek beynini çalışması farklıdır. bilmeyen kalmasın.
bir kadına neden düz mantık güdüyorsun diye, bir kadına da neden böyle derinlemesine düşünüyorsun diye sitem etmeyiniz.10 Yorumla
+1 yılErkekler direkt düşünmez. karşısındak kadın onu ayrıntıyada sokabilir. yani inine cinine kadar ! bu karşılıklı tavır ve karakterle alakalı. DÜZ MANTIK dye sınıflandırma. olay karşısında bir kadının veya bir erkeğin duygularıda vardır. şimdi affedilmeyecek bişeyi seviyosa affeder gibi? misal burada mantık işten çıkar. yeterlimi?
10 YorumlaYok peki dedigimde biraz daha konusursan agzini burnunu kircam askim der konuyu kapatirim uzatiyosa tokatlar sktir git l*n ne halin varsa gor seni pezevenklerin elinden aldim l*n ben derim. valla agzima geleni haykirip cikar giderim boga burcuyum sabrimi tasirmasin
10 Yorumla
+1 yılPsikoloji dersinde mi gördünüz? @kimirtu arkadaşımızın dediğine katılıyorum ancak bazen çok duygusal erkekler de olabiliyor ya da doğasını reddedenler. Tabii bu herşeyin altında cinsellik aramak anlamına da gelmiyor bence, drama yapmaz erkekler kısaca
02 Yorumla- +1 yıl
Evet dediğimizi yaparız genelde peki demek bu işi olmuş bil demektir yani
+1 yılEinsteinin bir sözü vardır ; "düz mantık hayat kurtarır " diye yani emin ol pat diye yapmıyoruz hiç birşeyi. Ayrıca genelleme yapmakta çok saçma. Biz kadınlar şeytandır deyincede kızıyosunu çinkü genelleme yapıyoruz
11 YorumlaKızlar çok ayrıntıcı güncellemede dediğin gibi başka başka anlamları düşünüp ne kafa yoruyonuz sonra kavgalar neden çıkıyo.
Kızlar;
Neden öyle yaptın
neden böyle yapmadın
böyle yapsan ne olacaktı
bence öyle olmadı
Erkekler;
tamam güzel oldu hadi gidelim10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 748 cevap paylaştı. Düz mantık yanlış bir tanı olur. Doğrusu daha sade, daha kolay ve kısa yoldan problemleri çözmeye odaklıyız. Bayanlar en ufak ayrıntıya kadar takılır hem zamandan kaybeder hemde bir çok problemi çözemez. Fikir olarak farklılık yaşamamızın temelinde bu neden yatar.
*iç ses* Somut örnek: Erkek bakkala gidip ekmek alır gelir. Bayan bakkala gider 20 farklı şeye bakar, eve ekmek almadan döner.12 Yorumla- +1 yıl
Problem de değil aslında. Mesela hocanın verdiği örneği söyleyeyim, "Evlenme arifesinde bir çift. Kadın adamı çağırıyor perde bakmak amacıyla. Ama aslında çoktan perdeyi bakmış ve seçmiştir sadece onay istiyordur." gibi. Erkeklerde böyle bir şey yokmuş ne diyorlarsa oymuş falan.
- +1 yıl
Erkek bu örnekte perdeyi asla önemsemeyecektir. Eşinin beğenmiş olması ona yetecektir. Çünkü perde gibi detaylar ince detaya girer ve erkek bunları düşünmez. Bayan ise düşünür, araştırır ve beğenir. En sonunda ise onaylatmak ister. Bu örneğe göre erkeğin ki düz mantık olabilir. Ama özünde problemi detaylandırmamak demek daha doğrudur.
Bu kişilerin anlama kapasitesine bağlı. ben şahsen böyle bir türde erkek değilim. ince ayrıntısına kadar girerim. vereceği kararlarda herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa ne yapacaksak, ya da ne konusacaksan yapılır.
10 YorumlaErkeğin dediği peki kelimesinin altında da çok şey yeter aslında. Sevdiğini üzmemek için PEKİ der geçer.
Ama diğer konulara gelirsek evet düz mantıktır. Karnın doydumu tamam.
Maaşı aldın kira yattıysa Selamatle...10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. Erkeklerin Çoğu düz mantıktır. Kadınlar kadar detaylı düşünebilir ama düşünmemeyi seçerler, neden bilmiyorum üşenirler heralde. Bende peki kelimesini altında onlarca neden yatırarak söylerim, şimdi ben erkek değil miyim? Yani bir elin beş parmağı bir değildir, sadece cinsiyetinden dolayı bu şekilde yaklaşım yapmak doğru değil bence..
01 Yorumladuz mantık ne bılmem ama pekı tamam oldu erkek adı ustunde tamam dedımmı ılla olacak bıttı...
( OKIZ BURAYA GELICEK ULANN )
( KEZBANADA SOYLE PEŞİMİ BIRAKSIN )10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 893 cevap paylaştı. Kafalarımız kadınlarınkine göre daha düz mantık çalışır. Ama yine de doğu kültüründen gelen "olayları karmaşıklaştırma" hastalığı bizde de var, kadınlara göre daha az var ama var.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında göründüğü gibi değil. Erkekler sadece Kadınlar konusunda düz mantık gibi yansıtırlar. Aksi durumda insanın ömrü yetmez kadın milletine izah etmeye :-)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızlar gibi Ayrıntılara takılmıyoruz ama bu yüzden düz mantık demekte yanlış olur
110 Yorumlageçin bunları derste bile işleniyormus ne sacma bir ders o zaman. insanları sınıflandırmak erkekler soyle kızlar böyle.
14 YorumlaErkeklerle kadınlar arasında böyle bir fark olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde düşünürler, ama toplum düzeni kadınları/kızları ilişkiler üzerinde daha fazla düşünmeye itiyor. Erkekler o kadar kafa yormuyorlar, o yüzden düz mantık gibi algılanıyor bence.
00 Yorumladüz mantık dan kasıt şu olabilir. biz kritik sorunlarda daha soğuk kanlıyızdır teşhisi koyar hemen çözüm üretiriz. kadın yapı itibariyle narin yaratılmış doğru karar verme konusunda çelişkilere düşer. doğru bildiği karar yanlış dır erkeğin hata yapma payı % 10 dur
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılmıyorum genel bazı şeylerde düz mantık davranabiliriz ama iş ciddiye bindiğinde erkek yükü sırtına alır her zaman. Ataerkil toplumdayız erkeğe güç dengeyi belirleme... gibi görevler biçilmiştir bilirsin ayrıca kalp konusuna da değinelim sen duygusal ayrılık özlem aşk içerikli şiir yazan bayan şair gördünmü genelde hep erkek görüyorum ben :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşılmadın zaten karşısındakine verilen değerden olabilir haklısın erkek peki örneğinde verdiğin gibi şeyleri pek yapmaz yani kelime oyunlarıyla uğraşmazlar çoğu zamanda açıkcası ben severim 😄
Erkeklerde herşey libidoda yatar o libido bizi şekilden şekile sokar yeri gelir çok romantik oluruz yeri gelir çok Öküz oluruz Herşeyin başı libido ve hormonlar kısacası düz mantığız en azından ben bilgisayar gibi 1 ve 0 mantığı ile çalışırız.
10 YorumlaO kadar basit. Kadınlar ayrinticidir. Dolaylı yolla anlatırlar. Biz ise ne dersek direk anlatırız. O yüzden bayanlar erkeklerden çok konuşurlar. Çünkü dolaylı yolla anlatma çok daha uzun. .
10 Yorumla
+1 yılCevap açık ve net. Evet düz mantık. Bütün erkekler diyemeyiz tabi. Kadınların duygusal zeka ve senaryo yazma gücü epey kuvvetli.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 867 cevap paylaştı. Çoğunu bilemem, düz mantık değilim. Gayet detaycı, her kelimenin arkasını arayabilen biriyim. Bazen kendime sinir oluyorum o yüzden.
10 YorumlaÇok nadir bazı erkeklerde kadın hormonu ağar basa bilir bunlar müstesna olabilir. Evet erkek düz mantıktır.
Öteki gündemde bu konu detaylarıyla anlatıyor. Aç izle derim.10 Yorumlaaynen öyleyiz, odunluğumuzda genelde o sebepten oluyor zaten :D dediğin gibi sizler peki dediğinizde trip'te atıyo olabilirsiniz normalde olabilir her türlü ihtimal mümkün ama bizde herşey olduğu gibi. :)
10 YorumlaO zaman ben erkek değilmiyim len :I
her lafımda anlam vardır benim ^.^
Hatta bazen arkdaşalarımla sohbet ettiğimde çoğu zaman yanlış anlıyorlar :D10 Yorumla
+1 yılDümdüzdür :)
Recep İvedik'in dediği gibi " Dümdüz zeminde gidiyorsun yol yok bir şey yok hava yaaa ak git."10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kızlar bizans sarayı gibi entrika doludur... Erkekler se çok daha çocuksu..
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin beyni sonuç odaklıdır. Bayanlar ise sonzuca inene kadar detaylara takılırlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Edit :"sonuca"
Ehh yani.. Lafi eveleyip gevelemeye gerek yok tabiki.. Düz mantik iyidir pratiktir : )
Peki, pekidir altinda mana aramaya gerek yok : )10 Yorumlaevet öyledir kadınlardan bu yüzden korkarım. hoca espiri yapar ben düz mantık yaratırım mesela bunun gibi veya kıza bir laf söylerim bir anlam cıkarır oysa hiç alakası yok sadece lafı söylemişimdir
10 YorumlaErkekler duz mantik degildir, sadecem antiktir, iki nokta arasindaki mesafeyi en kisa yoldan gider erkek, bu duz mantik degil mantikli olanidir, kadin bu mesafeyi zigzaglar cizsrek gider, sonra erkegi duz mantiklilikla suclar, hemcinslerime laf ettirmem!
10 Yorumla
+1 yılerkekler düz mantık değildir aksine en ince ayrıntıyı düşünürler
10 YorumlaErkekler sonuç odaklıdır. Kadınlar dürtüklemeyi sever.
10 YorumlaEvet öyledir düz mantıktır tabi şu peki kelimesine örnek olarak diyorum
10 YorumlaBence de düz mantikdir. Erkekler, kadınlar gibi her olayı enine boyuna düşünüp danışıp yapmazlar. Erkeklerin aklına bişey gelir veyahut canı bişey ister ve erkek kalkar onu yapar. İşte durum tam da bu.
20 Yorumlabeş parmağın beşi de bir degil bazıları cinsellil der bazıları aşk der ama ikisi de farklı cinsellik beden ihdiyacı aşk ruhun ilacı önce aşk olsun ki ruhun doysun aşkın tatı annam katar ozaman
01 YorumlaGibi gibi. Herseyden önce bizlerin bir kısırdöngülü mantığı var. Konu ne olursa olsun sonu sekse döner. Ondan sonra maç muhabbeti ülkenin durumu askerlik anıları falan derken magazine geçer 'adriana lima ile acun evleniyormus' üzerine muhabbet derken 'ulan adriana gibi bir manitam olsa eve tıkar sabah akş..' Bak yine başa döndük :)
00 YorumlaErkekler bin defa dusunur öyle karar verir neresi duz mantık anlamış değilim saçmalık erkek herşey kusursuz olsun ister duz mantık olsa evlenecegi kadının adam gibi olmasından çok güzel olmasına bakar karar verirdi direk böyle düşünen azınlıktır demekki duz mantık deiliz.. bu bir ornekti diğer konuyu duşunun duz mantık olsa gelecek dusunmezdik çoluguma çocuguma ev der her erkek gelecek der kaç tane duz mantık biliyosunuz bu kadar düşünceli..
01 Yorumla
+1 yılÇok doğru keşke bizim gibi hanımlarda düz mantık olabilse öyle olsa ilişkilerde kavgalar %50 azalırdı her cevabın arkasında bir şey aramak, kuruntu yapmak, küçük ayrıntılardan büyük tripler çıkarmak, gereksiz atarlanmalar vs vs vs.
10 Yorumla
+1 yıldüz mantıktan ziyade erkekler kararlıdır ne istedigini belli eder bir kizla evlenmek icinmi eglenmek icin mi ciktigini bilir kiz cok salak degilse anlar ama kizlarin geneli kararsizdir ne istedigini bilmezler olay bu
10 YorumlaKnk erkek dedigi seyi demistir bakma ayrinti dusunemeyecegimizden değil cok yorucu ve sacma ln direk de iste ne diyosan :D
10 Yorumla
+1 yılErkekler dolanmayı sevmez direkt hedefe gider ve cümleleri nettir... İsyanınıda haykırır sevgisinide haykırır acık ve nettır
10 Yorumlaerkeklerin birçoğu evet düz mantıkır.. çünkü detaya zaman ayıramayacak kadar realist şeylerle meşguldürler..
20 Yorumla
+1 yılerkekler çözüme gider direk... kadınlar gibi detaylarla uğraşmaz...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. peki dediyse pekidir işte erkek adrenalin aramaz bodoslama girer.
10 Yorumla
+1 yıldüz mantık değil harbidirler dedikleri dedik öyle duyguyla parayla fikirleri kolay kolay değişmez.:)
10 Yorumla
+1 yılsadece evet diyorum. detaya gerek bile yok. bu da nasıl olduğumuzu açıklar sanırım :)
10 Yorumla
+1 yılO dusunce genelde feminen fikir sahibi kisiler tarafindan ortaya atilir. Erkekler sorunlarin detayindan once sebepe odaklanir. Detaylar rutus sayilir. Bircok konuda detayla ilgilenmedigimiz icin bu onyargiya maruz kaliyoruz. Sadece bos detaylara bos vakit harcamiyoruz o kdr
00 Yorumla
+1 yılben
ayrıntı olmazsa olmaz
bildiğim konularda düz mantık ezber
öğreniyorsam ayrıntı
bilmiyorsam ayrıntı00 YorumlaAlakası yok ya. Kim uydurduysa kendisini erkek sanıp, ''erkekler düz mantıktır.'' diye ortaya saçma bir söz atmıştır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle düz mantıktır. Kolay ve pratik yol tercih edilir. Kendimden örnek veriyorum çetrefilli düşünmeyi sevmem.
00 Yorumla
+1 yılYanlıştır. Biz erkekler düz mantık konuşarak Kafamızdaki tilkileri gizleriz. Helede konuşulan hatunsa.
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat