Neden esim beni anlamiyor?

Esim galerime bakiyordu daha demin arkadasim esine meyve tabagi hazirlamis hosuma gitti bende esime yaparim diye ekran goruntusu aldim. Esim gordu bunu esine yapmis dimi diye imada bulundu bende evet dedim. Esim ve ailesi yenilip icilen seyleri paylasmaya cok kizar aradan bir iki dakika gecti dedim ki bak millet yapip paylasiyor hevesleniyor falan dedim bende bazen bir seylerj paylasmak istiyorum ama sizin dusunceleriniz icin paylasamiyorum uzerimden bunun kalkmasini istiyorum dedim. Esim basladi soylenmeye iyi ki bir sey dedik ille laf sokucam diye dort gozle bekliyorsun iki uc dakka zor durdun icin icini yedi dilimi essek arilari soksun bilmem ne. Ben basladim aglamaya cidden laf sokma gibi bir niyetim yoktu sadcee uzerimden oyle bir agirlik olmasa bunu anlatmaya calistim. Diyor ki benim dedigimle ne alakasi var bu dediginin tamam diyorum sen bir sey demedin zaten bunu ben diyorum ne alakaymis niye diyormusum ya cok kirildim kotu bir sey demedim ki ben. Agladiktan sonrada az anlayip bir sarilmasini falan beklerdim agliyorum diye hep cildirdi sessiz sakin sesim bile cikmadan oturdum kendi halime agliyorum neye trip atiyorsun diye hep cildirdi gitti birde 7 aylik hamileyim duygusalim. Allah askina benim dedigimde anormal bir sey var mi. Esim niye anlamiyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Nolur birileri cevap versin ben bazen dayanamicak gibi oluyorum kafayi yiyorum burdan birilerinin gorus oneri fikirleri iyi geliyor bir arkadas cevrem yok kimseyle paylasamiyorum nolur bana bir seyler diyin
Güncellemeler
+1 yıl
Esim neden beni hep kotu bilip hep kotu biriymisim gibi davraniyor
Neden esim beni anlamiyor?