Evlilikte kavga sonrası yatak ayırmak ve yüzük çıkarmak ne demek?

Selamlar,

1.5 yıldır evliyim. Eşimle gereksiz ve basit bir sebepten dolayı tartıştık ve tartışma şiddetli bir kavgaya dönüştü. Ayrıntıya girip burayı boğmak istemiyorum. O gün eşim yatağını ayırdı ve yaklaşık bir haftadır ayrı odada yatıyor, hiçbir şekilde iletişimimiz yok. Konuşmadığımız süre içinde şunu fark ettim ki, kötü olduğumuz için evde sadece uyuyor, yemek yiyor ve çalışıyor. Normalde çamaşır asarken olduğu yerden yardım etmek için yanıma ışınlanan adam, dün çok acil dışarı çıkmam gerektiği için makinede kalan çamaşırları asmaya tenezzül bile etmedi. İçtiği kola şişelerini koleksiyon yapmaya karar vermiş olsa gerek 3 gündür kapının önünde sıralı halde duruyor ki apartmanın içinde çöp kutumuz var :) Ben kendi bardağımı tabağımı bulaşık makinesini kaldırırken, kendisi bana ait bulaşık varsa sadece kendi işini görmeyi kafasını koymuş durumda.

Dün evden çıkarken robotu açtım süpürge yapılsın diye, kendi bulunduğu odaya sokmamış bile...

Bugün de fark ettim ki yüzüğünü çıkartıp yatak odasında kendi komodininin üstüne bırakmış, kaç gündür orada duruyor bilmiyorum.

Ben konuşmasak da bir evliliğin için de olduğumuz için rutin görevlerimi yerine getirme taraftarıydım, yüzüğü görene kadar. Şu durumdan sonra nasıl bir tutum içine girmeliyim emin değilim. Tecrübeliler beni aydınlatırsa sevinirim...

Evlilikte kavga sonrası yatak ayırmak ve yüzük çıkarmak ne demek?