Her evli çiftler mecbur değildir bu arada bir yatakta yatmalari ama baştan beri bir yatakta yatanlar her kavga sırasında ayrı yatarlarsa sıkıntı olur sanırım çünkü ikide bir kavga ve basirsmak nasıl becere biliyorlar bilmem ben kavga edersem bir kez daha barış yapmam böyle en ufak şeyler kızarlar sonra barışlar çocuklar gibi kavga olur çok büyük bir sorun varsa ve bir kez ayrılık olunca barış olmaz.
Kavgadan sonra yatak ayrılmaz evlilerde Yatak odası başka bir dünyadır Sessiz kalınır gerekirse Gerekirse bişe olmamış gibi davranilir ama yalnız ayrı yatilmaz İlişkiye girmez bişe diyemem Kavgaya gerek yok canı istemez bir tarafin yine girmez ama ayrı ya-til-maz Soğukluk girer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir eşim yok ama olursa ne olursa olsun yataga küs girecek bile popo kıça yatarız ama yatak ayırmayız ayırırsak bilki bu ilişki ayıran taraf için bitmiştir kalan taraf başının çagresine baksın anlamı çıkarırım bu bende olsam sende olsan yatak ayırmak yok diyecegim ama zaman ne gösterir bilemem.
Bana göre yanlış. Her kavgada bu olur ise araya soğukluk girer. Böyle olmamalı, yatağa küs bile yatılmaz. Ortada bir hata var ise düzeltilir. Sonra beraber yatsınlar araya soğukluk girmemesi adına.
Yanına gidip kıvrılırım diyenlere katılmıyorum ben kavga edince çok sinirleniyorum. Ağzını burnunu kirmadigima şükür etsin 😂hatta yatağı bırak eve almam👌