Sizce bu durumda aynı şeyi yapmaya devam etsem doğru olur mu?

Ailem dindar ve neredeyse tüm aile büyüklerim ( dedem, halalarım, babam, annem ) benim üzerimde aşırı derecede baskıcı davranıyorlar. Şu anda yine iyiler, ama önceden neredeyse yaptığım her şeye karışıp laf ediyorlardı. Şu anda ise o günlere inat ailemin hoşuna gitmeyecek şeyler yapmak ( alkol almak, z. na yapmak vb. şeyler ) istiyorum. Bir süredir gittiğim bir masaj salonu vardı ve orada çalışan kızlardan biriyle birkaç kez brlikte olmuştum. Geçenlerde yine gittim ve ona " Bu işi kendi isteğinle mi yapıyorsun? " dedim, o da " Hayır, kim isteyerek yapar ki bu işi? " dedi ve sonrasında sanki yüzü düştü. Sonrasında ise giyinmeme yardım etmek istedi. Birkaç gün sonra tekrar gittim, ama o kızın izinli olduğunu söylediler. Ben de başka biriyle yaptım. Bugün yine gittim ve bu kez o kız oradaydı ve benimle ilgilendi. Ona " Beni hatırladın mı? " dedim, o da " Evet " dedi, sonra samimi bir şekilde " Nasılsın? " dedim, o da " İyiyim, sen? " dedi. Kızı gerçekten samimi buldum ve ailemle de zıtlaşmak istediğim için o kızın yanına gitmeye devam etmek istiyorum, ama bir yandan da onun gözünde kötü biri olmak istemiyorum. Sizce gitmeye devam etsem o kızın gözünde kötü biri mi olurum?
Sizce bu durumda aynı şeyi yapmaya devam etsem doğru olur mu?