Eşinden şiddet gören ablamı savunduğum için mevzunun büyümesine sebep ve aile içi özel yaşantılarına müdahale etmiş olurmuyum?

Böyle bişey olduğunu duyduğumda direkt kafa atmıştım burnunun kırıldığını dava açtığında öğrendim şu an hapis cezasıyla karşıkarşıyayım ve kendisi avukat üstelik dosyaya bakan hakimde ne tasadüfse tanıdığıymış. 1 abim ve 4 tane ablam var hiçbiri yanımda durmadı ne annem ne babam nede kendisini savunduğum ablam çünkü onların özeline girmişim ve durumun büyümesine neden olmuşum kendi aralarında konuşup barışırlarmış. ailenin silahlı kuvvetleri sırtımız yere gelmez diye takılırlardı bana çünkü dışarıda Bi kaç olayım daha olmuş ama hepsinin bu durum gibi haklı gerekçeleri vardı eğer ailemden birisi benim yaptığım hareketi yapsaydı sonuna kadar yanında olurdum budırumfa ben yanlış mı yaptım çok düşünüyorum ve ağır hayal kırıklığı yasadım bu dünyada hatrı sayılır iyilikler yapmışımdır iyi dönüşte oldu aynı bu şekil kötü tepki verende ama hiçbirisi bukadar canımı yakmamıştı.

Eşinden şiddet gören ablamı savunduğum için mevzunun büyümesine sebep ve aile içi özel yaşantılarına müdahale etmiş olurmuyum?