Yardımınıza ihtiyacım var lütfen baskıcı kontrolcü her adımı takip edilerek büyüdüm akademisyenim değişmediler hep ezdi ailem?

26 yaşındayım. Aşırı şekilde kısıtlanıyorum. Çocukluğumdan beri diğerleri gibi koşup oynayamadım 12 yaşında bile erkek arkadaşım olamazdı telefonlarım her şeyim kontrol edilirdi arkamdan takip edilirdim. Fobilerim oluştu sevgililerime telefonumu veremiyorum vs. Saglıksız insanları sevip yanlış ilişkiler kuruyorum. Bu durum erkeklerin bana güvenmemesini sağlıyor. Çok yaratıcı akıllı bir kızdım. 500 üstünden 440 alıp bile baskı gördüm. Sınavdan 60 alsam tehdit edildim. Ve bunları herkesten gizlemem öğretildi bana. Ailem sadece biraz para harcadı ve tatillere götürdü beni ama her adımımı da burnumdan getirdiler. Götürdükleri tatilde bile bir erkek arkadaş merhaba dese Tokat yerdim. Akademisyenim hala baskı aynı en ufak isteğimde küçüklükten beri anormaldin vs diyerek büyütüldüm. En bilgili en okumus ben olmama rağmen hiç ciddiye alınmıyorum evde. Tüm iş yerlerinde sorunlar yaşıyorum cünkü öğretmenlikte bana uygun degildi. Okulumu bölümümü hayatımı her şeyimi ailem seçti. Başkası yurtdısında okusa överler fakat dil kursuna gittiğimde nerdesin eve gel diye bagırırlardı böyle tutarsız garip ailede büyüdüm. Master yaparken bile bos bos bize sınava para verdirtme dediler fakat ben başarılı olup akademisyen oldum. Hiç torpilim yol göstericim olmadan her şeyi tek basıma yaptım. Bu başarım bile küçümseniyor. Sanki ne yaptın ne başardın der gibi. Evlenmedin der gibi. Tam ekran önü bir fiziğim tipim ve sanatsal bir karakterim var ama hicbir seye iznim yok. Adım atıp nefes alacağım tek alan sadece okulum oldu. Her mekanda ailem psikolojimi bozan travmalar bıraktı. İşyerlerimde yanlış iletiism kuruyorum aşklarımda kısıtlayıcı güvensiz davranıyorum. Beynimin içinde kendimi küçümsüyorum hemcinslerimden rahatsız oluyorum. Nasıl düzeltebilirim lütfen yardım ve fikir verin. Ayrı ev düşündüğümde esk**rt olacağımla itham ediliyorum ya da yurtdışına gitmek istiyorum dediğimde orada alkol mu içeceksin vs diyorlar. Aşamıyorum. Ailemi karşıma almak istemeden işkence dolu yaşıyorum. İşimde yine sorunlar çıktı cünkü iletisim sorunum var güven veremiyorum. Meslektaşlarımın icinde Adriana lima gibi kaldığım icin sevilmiyorum düşmanım oluyorlar. İnstagram vs bile kullanamıyorum herkes her şeyimi takipte ve çorap örüyorlar basıma. Eski sevgililerim takıntılı vs oluyor. Nasıl davranırsam iyi bir ilişkim olur ya da ekran önünde is yapmak istiyorum bu baskıyla bu yola nasıl girebilirim lütfen yardım.

Güncellemeler
+1 yıl
Öylece sadece sıradan bi iş yapıp hayatta kalmamı istiyorlar. O sıradan isler bana uygun olmadığı icin atılıyorum. Onların arasına dahil olamıyorum. Vizyonumu sporcu kişiliğimi de yok ettiler. Şimdi hiç gücüm yok eskisinden 10 kilo vs aldım. Sadece evde oturmanı hesap vererek gündüz bile sokağa çıkmamı istiyorlar. Arkadaşlarımın doğum gününe vs bile gidemiyorum gitsem de hep ne yaptı bu kaşar bakışına maruz kalıyorum gücüm kalmadı yardım. Hiç hevesim yok nasıl başarabilirim yeni eğitimeyorgunum
Yardımınıza ihtiyacım var lütfen baskıcı kontrolcü her adımı takip edilerek büyüdüm akademisyenim değişmediler hep ezdi ailem?