Aile & Toplum Dostluklarına imrendiğiniz ünlüler var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Selena ve Nicola harika ya Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dostluklarına imrendiğiniz ünlüler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Hayır kimsenin dostluğuna imrenmem.. kendi dostluklarıma bakarım 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ünlülerin dostluklarını samimi bulmuyorum ve imrenmiyorum 🍀🖤🗝️ 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ünlüleri umumiyetle sevmem ama Abdülkerim Durmaz ve Ahmet Çakar dostluğu 😂 Belki birkaç tane daha vardır. 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl yokhiç kimsenin gerçekten samimi olduklarını düşünmüyorumhele ki aynı cinsin 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. ayhan ışık sadri alışık seda sayan safiye soyman 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz mı, ah Filiz Akın ve Türkan Şoray'ın dostluklarına imreniyorum, ne tatlılar 😍😘 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Kimseyi yakından tanımıyorum şov yapan çok ünlü var 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Onlar benim dostlarıma imrensin. Kim ki onlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne dostluk ama 😂https://youtu. be/_xJUCsyMQes? si=AcNnkhywAXkUsA99 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/_xJUCsyMQes?si=JugT1z7jDhoFscOn Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yok hiçbirini samimi bulmuyorum. 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. Danla biliç ile cemel can 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Yok hepsi göstermelik 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Var öyle dostlar 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. evet var, tüm ünlüler.. genelde iyi anlaşıyorlar 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı. Ünlülerin dostlukları çok sahte geliyor 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var.. Enis ve EzgiCan ve Danla 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Polat Çakır dostluğu > hepsinden 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Dudaklarımı seviyorum 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Taylor ve Selena olabilir. 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. hayır hepsi sahte 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ünlüler samimi değiller 0 0 Yorumla
pluviophilecherry Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Dostluk değil ama Blake ve Ryan’ın evliliği 😍 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanıdığım yok 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vardir 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok tabi 0 2 Yorumla MerVeebyrm +1 yıl Hayır yok Yorumla güneyjdm +1 yıl @MerVeebyrm 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır kimsenin dostluğuna imrenmem.. kendi dostluklarıma bakarım
Ünlülerin dostluklarını samimi bulmuyorum ve imrenmiyorum 🍀🖤🗝️
Puu
Ünlüleri umumiyetle sevmem ama Abdülkerim Durmaz ve Ahmet Çakar dostluğu 😂 Belki birkaç tane daha vardır.
yok
hiç kimsenin gerçekten samimi olduklarını düşünmüyorum
hele ki aynı cinsin
ayhan ışık sadri alışık seda sayan safiye soyman
Olmaz mı, ah Filiz Akın ve Türkan Şoray'ın dostluklarına imreniyorum, ne tatlılar 😍😘
Kimseyi yakından tanımıyorum şov yapan çok ünlü var
Onlar benim dostlarıma imrensin. Kim ki onlar.
Ne dostluk ama 😂
https://youtu. be/_xJUCsyMQes? si=AcNnkhywAXkUsA99
https://youtu.be/_xJUCsyMQes?si=JugT1z7jDhoFscOn
Yok hiçbirini samimi bulmuyorum.
Danla biliç ile cemel can
Yok hepsi göstermelik
Var öyle dostlar
Enis Arıkan ve Ezgi Mola
evet var, tüm ünlüler.. genelde iyi anlaşıyorlar
Ünlülerin dostlukları çok sahte geliyor
Var.. Enis ve Ezgi
Can ve Danla