Benim liseden bir arkadaşım oyuncu oldu, Yalı Çapkını falan oynadı televizyonda gördüm bir anda
biri de ortaokuldan arkadaşım Beşiktaş’ta futbolcu oldu sizin ünlü olan arkadaşınız var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim liseden bir arkadaşım oyuncu oldu, Yalı Çapkını falan oynadı televizyonda gördüm bir anda
biri de ortaokuldan arkadaşım Beşiktaş’ta futbolcu oldu sizin ünlü olan arkadaşınız var mı
Tanıdığım çok var. Çoğu düzgün ve önemli yerlerde insanlar.
Ancak bazıları için onların tüm yüzlerini en iyi ben bilirim dediğim kişiler var aralarında.
Benim için hepsi normal insan.
Ne kadar hoş bir his olmuştur onu ekranda görmek, Beşiktaş kısmını da düşününce baya gurur vericidir 😄✨ Benim de çok ünlü sayılmaz ama birkaç arkadaşım belgesel ve bağımsız filmlerde oyunculuk yapıyor, bir tanesi de tanınan bir hak savunucusu oldu diyebilirim 🎬⚽ Sen görünce yazdın mı onlara, hâlâ görüşüyor musunuz yoksa sadece televizyondan mı takip ediyorsun? 😊
Cevap
17Cevap
arkadaşım yok
4 kere hacca gittim diye ünlenen hasan benim mahalleden arkadaşımdı
Yuh 4 kere mi
Hani aha inanmıyorsan dayıya sor diye ünlenmisti adanalı gaspci şimdi tiktok fenomeni o işte o kadsr gitmedi kuran satma bahanesiyle adamı gasp etmişti hatırlarsın bayağı eskiden olmuştu ama yıllarca mizahı dondu sosyal medyada şimdi de fenomen olmus
He bende sen gittin sandım be tanımıyoru. Onu
Ben gitmedim 4 kere hacca gidecek kadar dindar değilm maalesef sksjs
😂
😂😂
İlkokul arkadaşım şu an cumhurbaşkanı ortaokul arkadaşlarım iç işleri bakanı adalet bakanı lise arkadaşlarım yarısı galatasarayda futbolcu amerikadaki üni arkadaşım donuld trump abd başkanı oldu kafada hiç çalışmazdı 😂😂
Cumhurbaşkanı kaç yaşında sen kaç yaşındasın
😂😂 Yaşa bakma onlar 5 kere okudu ilkokulu
Sinema merakı olan arkadaşımın figüran olarak gittiği küçük çaplı bir dizide oynayan kişi çok ünlü oldu baya çok kötü torpilli belli ki diye arkasından atıp tutmuştu.
O kişi fena ünlü oldu Serenay Sarıkaya😀
Oha
Sen ne oldu
Ben değilim arkadaşıma nasıl geçti dediğimde bir kızı başrol yapmışlar ilk deneyimi beş para etmez aynı sahneyi soğukta 50 kez çektik hastalanıcam demişti.
Yönetmen Sinan Çetin e kafayı yedirtti kız diyordu. Bizimki de birşeyler olmuştur kesin em son kısa film vs çekiyordu yıllardır haberim yok😀
Torpil ne acaba
Belki de torpil yoktu baksana geleceği görmüşler çok iyi bir oyuncu oldu kız.
Güzel değil bence
Seranay 16 yaşındaydı o zaman limon ağacı dizinin adı
Bol
Boş
Babam ünlü değil ama cumhurbaşkanları ile fotoğrafı var 😏
Var bir iki kişi
Ne
Ünlü arkadaşım yok
Aman bende görüştüpimden değin de
Oyuncu arkadaşım var
Kin
Ersin Arici ile samimi arkadaşizdir.