Gelecek yıl için Noel Baba'dan ne gibi istekleriniz var?

Noel Baba iş başında
Noel Baba iş başında
😂 Noel Babadan isteklere örnek
😂 Noel Babadan isteklere örnek

Merhaba KS'canlar nasılsınız umarım iyisinizdir 😃✨ bundan önceki sabah rutininiz sorusuna baya görüş yazmıştınız ve hepsini okuyup yanitlamaya çalışmıştım. Bunun için hepinize birer birer teşekkür ediyorum iyi ki varsınız 🤩

Şimdi gelelim sorumuza hepimiz bildiği gibi yavaş yavaş yeni yıla yelken açıyoruz ve hepimizin bu yeni yıl için arzu ve dilekleri olduğunu biliyorum bu yüzden onlarin yarısını bizimle paylaşmanızı istemek için böyle bir soru sorma kararı aldım 🤩✨🎉

Umarim bu yeni yil bize güzellikler ve hep aradığımız huzurlu mutlu aile tablosunu bize verir 🎉☺️ şimdiyse hep söylediğim gibi elleriniz birer kalem ve burasıda boş bir kağıt hadi yazmaya paylaşmaya başlayalım fikir ve düşüncelerimizi şimdiden teşekkürler 🎉😃

Noel Babadan size bir Mesaj getirdim :

"🎅🏻Görmek istediğim tek şey senin paha biçilmez gülümsemen💎 ve bu yüzden hediyeni🎁 Noel ağacının🎄 altına bırakıyorum✨"

#Hayelcİnsan

Bizde noel baba yok Müslüm baba var bizimki bacadan değil damardan girer.🚬
Noel Baba çocuklar içindir🥴
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Gelecek yıl için Noel Baba'dan ne gibi istekleriniz var? teşekkürler KS'Canlar 🤩✨
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellendi 😃✨
Gelecek yıl için Noel Baba'dan ne gibi istekleriniz var?