Yani en ufak bir hatayı geçtim dış görünüşü bel6 performansı bile kötü olsa hemen soğuyorlar.
Seven şans vermez mi? Bu kadar yapılır mı? Biz kızlara yapsak herkes tepki verir kızlar bize yapınca karar onun bu dünyada kararı sadece kız mı verecek?
Yani en ufak bir hatayı geçtim dış görünüşü bel6 performansı bile kötü olsa hemen soğuyorlar.
Seven şans vermez mi? Bu kadar yapılır mı? Biz kızlara yapsak herkes tepki verir kızlar bize yapınca karar onun bu dünyada kararı sadece kız mı verecek?
Erkeler de çok doyumsuz tek kızlar değil maalesef
Lakin kızlar güzel oldu mu bir havalara giriyorlar anlatamam.
Güzel bir kız dilerdim eskiden şimdi diyorum ki bunun hiçbir önemi kalmadı. Zaten güzel olup ta bakire birini nereden bulacağız var mı piyasada?
Peki nasıl bir hakkı var ablacığım? Ne ister ne dilerse (makul olmak kaydıyla) bir şekilde yaparım.
Nedir bu kabarık feminist ruhu bu kadar? Konu kadınlar oldu mu tüy kondurmuyorsunuz zaten burada tek kötü bir şey söyleyen yok😒?
Ben bir halt yemedim Allah'a şükür. Zaten okuduğum şehirde bile okul ev yaptım sosyal imkanı yok bu şehrin. Bu sebeple bakire kız istemem benim en doğal hakkım.
Lakin buna karşın çevremde de bahsettiğin hemcinslerimden hatrı sayılır miktarda var. Ne olursa olsun Allah o ve onun gibilere istediğini değil hak ettiğini versin.
Kimsenin hak edenin hakkını yemeye hakkı yok.
Güzel olup ta bakire kalan oranı kaçtır peki sana onu da sormak istiyorum? Ya da bakire kalanların oranı kaçtır?
1) Ben de sahip çıktım işte benim gibi evlenene kadar kendini korumuş bir kız çıkar mı? Zaten kadınlar 40 yaşından sonra üreme yetisini kaybetmiyor mu?
2) Bu arada evli misin? Kendime sahip çıktım filan deyince evli olana kadar sahip çıktın anladım.
Lütfen şu iki soruyu da açık bir şekilde cevaplayabilir misin?
Hayırlısı abla şimdikilerden sürekli duyuyorum lisede bile cinsel ilişkiye giriyorlar. Üniversitede bile bunları yapanları duyuyorum. En basitinden durakta erkek arkadaşıyla dudak dudağa öpüşeni gördüm. Negatif enerji vermesin diye de oradan hızlıca uzaklaştım.
Abla tam ihtiyacım olduğunda gitmeyeydin keşke?
Bunu da demiştim de sonra uzun süre yanıt vermedin hesabını mi kapattın diye düşünmedim değil:
Hayırlısı abla şimdikilerden sürekli duyuyorum lisede bile cinsel ilişkiye giriyorlar. Üniversitede bile bunları yapanları duyuyorum. En basitinden durakta erkek arkadaşıyla dudak dudağa öpüşeni gördüm. Negatif enerji vermesin diye de oradan hızlıca uzaklaştım.
Cevabın mı yok buna anlatacak? Ya kusura bakma kafanı da ütülemiş gibi oluyorum her seferinde ama çok dardayım özellikle de bu konuda bir yardımcı oluversen de hayır duamı alsan çok iyi olacak aslında.
@xunixx anlamadım?😮
Cevap
4Cevap
sen yoluna bak
kimseye şunu yap diyemeyiz
Artistlik yapma lan
Sen bak yoluna sen kimsin?
haywan kotu düşünme dedim
sg demedim
lafı neden kötü anladın..
E ne bu terslercesime sen yoluna bak ne demek güzelce soru sormuşum içimde fesatlık yok yaptığın şey ne?
kotü birley demedim anla
sen çizgini bozma dedim
Bir kız için çizgimi mahvedip te ne yapayım😔? Buna gerek var mı? Ancak çizgimden ilerleyebilecek bir tane kız bulamadım kimin bedduasını aldıysam artık?
orası oyle
ama iyi veya kötü
erkek adam kendi
çizgisinde kalmalı
Ne demek yani orası öyle sen de mi çizginden ilerleyecek bir kız bulamadın?
bulmak zorr
adam gibi işimizi yapıyoruz
değişmiyoruz
ama işler daima askıda kalıyor
Kız arkadaşın olmadı mı hiç?
oldu ama şu an
sıfır çekiyoruz..
Hayırlısı be gülüm
saoll gülüm
Gülüm şimdi aklıma geldi bir sigara mı yaksak eski sevgililer uğruna? Aha bir tane de eski sevgilim için yakacağım simdi.
yak gitsin
Az öncekini yaktım şimdiki de senin için hem de Müslümlü?
yarasın
bn içmiyorum
Aynısını yaptığımızda kudurmaları doğrudur.. Bencillik
E herkes kendisi için en iyisini düşünür kimse yoğurdum ekşi demez bence iki taraf ta ta en başında birbirine görgü ahlak kuralları çerçevesinde yaklaşsaydı. Misal evlenmeden cinsellik düşünmeseydi kimse böyle noktalara varmayacaktı. Benim tek dileğim herkes istediğini değil de hak ettiğini alsa haksızlığa uğrayan olmasın.
Yatak performansı iyi olmayan birinden hangi kadın soyumaz ki?
Orası ayrı da yatağa girmeden de soğuyan var buna ön yargı da diyebiliriz.
Öyle
Neden bu kadar doyumsuzsunuz? Hayır araba jet yat villa iste yine alayım iyi bir baba ol de seve seve olayım ama bana yüzün gözün düzgün olsun yeşil gözlü ol uzun boylu ol yakışıklı ol deme günah Allah ın yarattığı şeye çirkin demek günah. Bakımlı ol dersin orası ayrı ama makul bir şey işte sana cehennemi cennet eder yine yerine getiririm. Değil mi ama?
Herkesi aynı kefeye koyuyorsun bütün kızları tanıyor gibisin
Peki senin tanımına göre bütün kızlar nasıldır😒?
Ha şu da var eklemeyi unuttum beğenmiyorsan bile bunu kalbimi kırmadan da dile getirebilirsin değil mi?
Haklısın, hele güzel oldular mı iyice şımarıyolar
Tamam güzel olan da kendi gibi yakışıklı istiyor olabilir ama makul bir şey istesin istedikleri yeşil gözlü ol beyaz tenli ol uzun boylu yakışıklı ol falan filan tıp dünyasında mümkün mü böyle bir şey de olsun?
Haklısın
Doyumsuz olan kızlar değil erkekler yalnz
Nereden geliyor bu feminist ruhu size? Erkekler hangi konuda doyumsuz?
Erkeklerle kızlar dost arkadaş olamaz mı? Tamam hemcinslerimi de savunmuyorum. Kızlar hemen bizi seks yapacak biri olarak görüyor hayatta herkes aynı mı? Bu kadar ön yargıya gerek var mı?
Feminist ruhla alakası yk. Bu sitedekilerde dahil olmak üzere farknda dglsen var cinsellik olarak sevgili eş olark olsjn hayatnda biri varken gözü doymuyor aldatıyor cinsellikte desen her dedgne tamam deyip istedg herşeyi yapsan gene sıkılıp aldatıyor ee bunlar doyumsuzluk aç gözlülük değil de ne. Kadnlarda da böyle var ama genelde daha çok erkekler böyle smdi inlar etme ve seks yapacak biri olark görüyor derken erkekler evlenmeden birlikte olup da ayrılınca ne olark görmüş oluyr burada kaç soru gördüm bu şekil hatta daha iğrenç artı ön yargı değil gerçekler kendin öyle bişey yapmiosan bu gruba almayabilrsn kendini ama olan şeylere de on yargı diyemezsn
ne alaka yaa
Aşırı ön yargılısınız onun için demiştim içiniz dışınız bir değil kötü gördüğünüz birine namus ayağını çok yaparsınız tanımak bile istemezsiniz lakin sizlerin de geçmişi çok temiz değil gerçekler yüzünüze vurulunca hemen erkekler çok hırlı değil tamam onları ben hiçbir zaman savunmam ama herkes göründüğü gibi mi?
kime sinirlendin bakim seen git ona de bunlarıda gör ebeninkini
Gerçekleri söylemek için birine mi sinirlenmek gerekiyor sence?
@Peri111 abla gizli pembeli için mi dedin?
O kız gizlendiğine göre niyetinden az çok sırıtıyor.
@Peri111 abla soruyu da dürüstçe cevaplarsan ezanın okunduğu saatte hayır duamı alacaksın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar